2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Günaydın kızlar nasılsınız ? bugun benim internette sorun var ya kopuyo kendi kendine ben de farketmiyom bekliyom oyle yazıyom falan halbuki coktaan kopmus :böö:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ya ben de dün dedim beklemeden alayım diye ama sonra aklıma kızlarla erkekler eşitlenmezse, başka bi formül denersek filan diye düşünüp vazcaydım...

ay ben hiç anlamam ya banane.. ben kız bebeğe alıcam hediye.. ben hiç anlamam hacıt. şartım bu. valla hiç anlamam. kafama sıkar giderim bak.

yahu eltimin belki kızı olur diye bekledım o da erkek çıktı hevesim resmen içimde patladı yaaa... bana bunu çok görmeyin yaaa.

bende nur topu gibi somurtgan kızımı doğurdum dün gece rüyamda ama sezoş olmuşum o nedense bilinç altıma yerleştirdim sanırım farkında olmadan.ama çok güzel demi gökçeee sanki kokularını duyuyorsun kucağın gerçektende alıyorsun gibi oluyor

yerim o somurtgan kızını ben yaaa. zati yarılıyom tipini her gördüğümde.
ben bundan seneler seneler evvel bebek emzirıyodum. erkek bebekti... hayatımda hiç öyle bi duygu hissetmemiştim. ılık ılık sevgi geçiyodu kız resmen mememden oğluma.

aynen kucagıma alıyorum sevıyorum okşuyorum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ben dün rüyamda sınava girdim. Yanımda da liseden bi arkadaşım vardı.
Kendi kendime offff hamileyim ben ya ne sınavı şimdi bu,hiç soruları okuyasım yok, hiç çekemem filan diyorum, hiç okumuyorum, çözmeye çalışmıyorum soruları, kopya çekmeye çalışıyorum sağdan soldan…
Sınav da annemlerin evin salonunda :D
Kuzenim de girmiş sınava, diyorum onun kağıdını bulayım da ondan kopya çekeyim nasılsa matematik öğretmeni…
KPSS gibi bişeydi. Acaba kuzenim bi yere filan mı atandı, işe mi girdi naptı…

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
anaammm masallah biz 31 haftalık olmusuz ya birden sıcak bastı..sizi ne basıyo kimbilir 33-34 olanlar -kop Allah kurtarsın hepimizi sağ salim kavusalım bebişlerimize

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ay ben hiç anlamam ya banane.. ben kız bebeğe alıcam hediye.. ben hiç anlamam hacıt. şartım bu. valla hiç anlamam. kafama sıkar giderim bak.

yahu eltimin belki kızı olur diye bekledım o da erkek çıktı hevesim resmen içimde patladı yaaa... bana bunu çok görmeyin yaaa.

Eğer çekilişte sana kız bebe çıkmazsa sen al hedayeni.
Hevesini kursağında bırakacak değilim babuş, arkadaşlar bugünler içindir, kıyamam sana ben, kabul ederim ben hediyeni.
Sırf sen mutlu ol diye he yanlış anlama :evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızzz babuşşş butik bebede senin markanda hastane çıkışı satıyolar babuş bebe hastane çıkışı diyiii :kahkaha:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Ben dün rüyamda sınava girdim. Yanımda da liseden bi arkadaşım vardı.
Kendi kendime offff hamileyim ben ya ne sınavı şimdi bu,hiç soruları okuyasım yok, hiç çekemem filan diyorum, hiç okumuyorum, çözmeye çalışmıyorum soruları, kopya çekmeye çalışıyorum sağdan soldan…
Sınav da annemlerin evin salonunda :D
Kuzenim de girmiş sınava, diyorum onun kağıdını bulayım da ondan kopya çekeyim nasılsa matematik öğretmeni…
KPSS gibi bişeydi. Acaba kuzenim bi yere filan mı atandı, işe mi girdi naptı…

bi sn bi sn...yuh bi sn. şimdi sen anlatınca hatırladım bi sn. rüyamda bende sınava giriyorum ama kopya çekiyorum öndekinden deli gibi. matematik sınavıymış güya. bi yandan da diyorum ki "vay anasına bu kız da akıllıymış"

noluyo babuş??? korkuyorum???? :iyyyy:

Eğer çekilişte sana kız bebe çıkmazsa sen al hedayeni.
Hevesini kursağında bırakacak değilim babuş, arkadaşlar bugünler içindir, kıyamam sana ben, kabul ederim ben hediyeni.
Sırf sen mutlu ol diye he yanlış anlama :evet:

ehehehehehehhe çakalllllll... ama ben rüyada kaldım yaaa...

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

yerim o somurtgan kızını ben yaaa. zati yarılıyom tipini her gördüğümde.
ben bundan seneler seneler evvel bebek emzirıyodum. erkek bebekti... hayatımda hiç öyle bi duygu hissetmemiştim. ılık ılık sevgi geçiyodu kız resmen mememden oğluma.

aynen kucagıma alıyorum sevıyorum okşuyorum...

heee gördünmü ana-kız neşe kaynağı olduk sana daha ne istiyon:D:D
ayy resmen aden malum olmuş kız sana kıyamam ama ciddende anne ve bebeğin tek birebir iletişim olduğu şey emzirmekmiş

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar