allaa allaaa. haketten kızz rakınınn hası orda deel mi salgamı nası görmessinmarkette falan .. tursu suyu gibi kızz cok lezzetli acılısı
ula şalgamı biliyom
rakıyla şalgam içildiğini bilmiyodum :lululu::lululu:
yok bildiğim şey kızmam şekercim
allaa allaaa. haketten kızz rakınınn hası orda deel mi salgamı nası görmessinmarkette falan .. tursu suyu gibi kızz cok lezzetli acılısı
yok bildiğim şey kızmam şekercim
ayy bende e gecse de rahatlasam
ama simdi hakkımı yiyosunn amacım sana para harcatmakk degil.. onunn o tombişş poposunuu o badinin tütüsünün altında debelenirkenn görüpp yüzünün gülmesini saglamak
Günaydın kızlar nasılsınız ? bugun benim internette sorun var ya kopuyo kendi kendine ben de farketmiyom bekliyom oyle yazıyom falan halbuki coktaan kopmus :böö:
Ya ben de dün dedim beklemeden alayım diye ama sonra aklıma kızlarla erkekler eşitlenmezse, başka bi formül denersek filan diye düşünüp vazcaydım...
bende nur topu gibi somurtgan kızımı doğurdum dün gece rüyamda ama sezoş olmuşum o nedense bilinç altıma yerleştirdim sanırım farkında olmadan.ama çok güzel demi gökçeee sanki kokularını duyuyorsun kucağın gerçektende alıyorsun gibi oluyor
ula şalgamı biliyom
rakıyla şalgam içildiğini bilmiyodum :lululu::lululu:
Aldım gazı gidiyorum bacı
hiç duymadım kız tekirdağlı olcam bi de :acep:
azo olsa hiç düşünmez alırdı
evet maşallahı var valla
hee sağa da günaydın bacımmmm
bizim de salı-cumartesi balik
ah
deli manyak dersem kızar mısın :kayris:
ay ben hiç anlamam ya banane.. ben kız bebeğe alıcam hediye.. ben hiç anlamam hacıt. şartım bu. valla hiç anlamam. kafama sıkar giderim bak.
yahu eltimin belki kızı olur diye bekledım o da erkek çıktı hevesim resmen içimde patladı yaaa... bana bunu çok görmeyin yaaa.
anaammm masallah biz 31 haftalık olmusuz ya birden sıcak bastı..sizi ne basıyo kimbilir 33-34 olanlarAllah kurtarsın hepimizi sağ salim kavusalım bebişlerimize
kızzz babuşşş butik bebede senin markanda hastane çıkışı satıyolar babuş bebe hastane çıkışı diyiii :kahkaha:
Ben dün rüyamda sınava girdim. Yanımda da liseden bi arkadaşım vardı.
Kendi kendime offff hamileyim ben ya ne sınavı şimdi bu,hiç soruları okuyasım yok, hiç çekemem filan diyorum, hiç okumuyorum, çözmeye çalışmıyorum soruları, kopya çekmeye çalışıyorum sağdan soldan…
Sınav da annemlerin evin salonunda
Kuzenim de girmiş sınava, diyorum onun kağıdını bulayım da ondan kopya çekeyim nasılsa matematik öğretmeni…
KPSS gibi bişeydi. Acaba kuzenim bi yere filan mı atandı, işe mi girdi naptı…
Eğer çekilişte sana kız bebe çıkmazsa sen al hedayeni.
Hevesini kursağında bırakacak değilim babuş, arkadaşlar bugünler içindir, kıyamam sana ben, kabul ederim ben hediyeni.
Sırf sen mutlu ol diye he yanlış anlama
Ya şanım Türkiye sınırlarını aşacak yakında, meşhurum ben ya.
ay ben hiç anlamam ya banane.. ben kız bebeğe alıcam hediye.. ben hiç anlamam hacıt. şartım bu. valla hiç anlamam. kafama sıkar giderim bak.
yahu eltimin belki kızı olur diye bekledım o da erkek çıktı hevesim resmen içimde patladı yaaa... bana bunu çok görmeyin yaaa.
yerim o somurtgan kızını ben yaaa. zati yarılıyom tipini her gördüğümde.
ben bundan seneler seneler evvel bebek emzirıyodum. erkek bebekti... hayatımda hiç öyle bi duygu hissetmemiştim. ılık ılık sevgi geçiyodu kız resmen mememden oğluma.
aynen kucagıma alıyorum sevıyorum okşuyorum...
allahh siniiay ne bilimm daha önce börülceyi tanıomayan insanlar gördügümden buna da ihtimal verdim yani
neden bi arada içtiklerini bende bilmiyorum ama güzel oluyo dimek
su yerine salgam
hımmmm afiyet olsun cnm benimm