2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet babuşum..Teyze kızının sütü yokmuş, bunu duymuş denemiş sütü artmış..

İyi aklımızda olsun o zaman bu formul...

hee işte kiloluyum orda kız ne zayıfı bıdık bıdık kollarım vardı orda kına gecemdeki resmim benim o bak kızım orda bana benzemiş ağlak anadan ağlak kız çıkıyor işte:D:D

Yok ben onu demiyorum, göbeğini çekip koyduğun zamanı diyorum iş yerindeydi sanırım, yanda karton kutular filan vardı??

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
İyi aklımızda olsun o zaman bu formul...

Yok ben onu demiyorum, göbeğini çekip koyduğun zamanı diyorum iş yerindeydi sanırım, yanda karton kutular filan vardı??

kız ne zayıfı kızzz göbek fırladı önde gidiyor memelerim desen milkanın ineği gibi büyüdü büyüdü kabına sığmıyor omu bacım zayıf halimmm.:D:D:Dvalla billa sağolasın allah razı olsunnn ne deyim ihya ettin beni bluşum seni çoooook seviyom bennnn:evet::evet:

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
kız ne zayıfı kızzz göbek fırladı önde gidiyor memelerim desen milkanın ineği gibi büyüdü büyüdü kabına sığmıyor omu bacım zayıf halimmm.:D:D:Dvalla billa sağolasın allah razı olsunnn ne deyim ihya ettin beni bluşum seni çoooook seviyom bennnn:evet::evet:

Evet evet benim memişleri içinde bu tabir yerinde.. Milaknın ineği gibi:mendil:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
benim annem yapıp getiriyor, bazende bacılardan alıyor, bilirsin Sema bacı:)

bilmemmi yaaaa her köşe başında bir bacı dükkanı var zatti sorma:D:D
bende ihtiyacı olan bir teyzem buldum ona yaptırıyorum temiz titizde bir kadıncağız iyi oluyor ama benimki haftada 1 yemezse krize giriyor valla:D:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
sanal ortamdayız canım mimiklerimizi göremediğimiz için bazı şeyler yanlış anlaşılıyor takılmayın ve uzatmayın sakın emiii..burda huzurla konuşalım.istemeyiz sorun çıksın tatsızlık olsunnn canım benimmm

bence de takılmamak lazım.. hayır ben de nasıl kafa takmışsam ikindi namazını kılacağıma akşamı kılmışım:D namazımdan oluyrdum resmen..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Evet evet benim memişleri içinde bu tabir yerinde.. Milaknın ineği gibi:mendil:

dantalli bir sütyenim vardı az buçuk oluyordu geçen giyinip soyunurken adamın gözüne hoş gözüksün diye hile yapıp pijamamı giymeden 10 dk evvel giydiydim yanında soyunurum diye(aramızda kalsın haa:):))neyse dantali patlamış kız sökülmüş adam dediki aşkım sütyenin yırtılmış değiştir istersen hönnnkkkkkkk dedim kaldım sen kim 2 dk sexi gözükmek kim.vazgeçtim gayrı ben sexi giyinme kuşanma işlerinden bıraktım bu işleri:D:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ehehehe ben de seni seviyorum bebişim :utan::utan:

kızlar ben kaçtım..
benim velim gelmiş beni almaya:)

bende kaçtım kızlar yarın görüşürüz inşallah

İyi akşamlar kızlar :gulegule:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar