pua işedinizmi yineeee :kahkaha:
artık fikrimi söylemeyceğim.. demokrasi sadece sözlükte bi kelimeymiş onu anladım
azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.
gel kız gel... kıyaman.
He kız bana da azo çıksa ilk aklıma gelen oydu
anammm bombayı patlattı hayatım..delüü karıbiz biliyoz derkenn.
hah öldüm gülmekten donumu değiştirip geliyomm..anamm sakın söyleme demicen demekki sana.
Şimdi eşimi aradım dedim "faceden sana bi mont resmi gönderdim bak bakim güzel mi "dedim..
O da "Kuzey'e mi "diye sordu..İvit dedim..
Daha görmeden "sakın aldım deme" dedi![]()
Ne dicem şimdi ben buna...Yok demem dedim ama aldım hehehe nazoooo gökçeeee akşama çekirdekleri fazladan alın en son bize geçersiniz
havada kavga kokusu var nazom gel kız çekırdek çitleyek. akşam da çekirdeklerle sıze geçeriz. ehehehe.
davniş rica ederıum sultana laf soyleme.
kız harıka çıkmış hatun burda taş gibin. ki hayatım bızım topiğe ılk geldıgınde ben avatarına bakmaktan bişi yazamıyodum hatuna...
azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.
gel kız gel... kıyaman.
kız yerim demokrasini he senin. demokrası gormek istersen yan topiğe bi uğra derim.
atıyorum siteyi kuran hakkında "eheheheeh" yaz anında siliniyosun. teyy teyyy. ayrıca sultan candır. canandır.
özellikle sultan filminde bi ayrıdır..
yok nazodan ses yok bitek şüphleri üzerine şimşek gibi topladı bacım 10 dkdırda sesi çıkmıyorrr
Hem güzel, hem zengin hem de incedüşünceli bu kız yawwwValla gel öpem
Ama çekilişe kadan biterdi kız o bitmesin diye aceleci davrandım napim![]()
Bana hedaye almakta sıkıntı çeken olmaz kız..zorlanan olursa seve seve yardım ederim
pua işedinizmi yineeee :kahkaha:
puhaa aldın mı laaaa kız şeysini
kız yerim demokrasini he senin. demokrası gormek istersen yan topiğe bi uğra derim.
atıyorum siteyi kuran hakkında "eheheheeh" yaz anında siliniyosun. teyy teyyy. ayrıca sultan candır. canandır.
özellikle sultan filminde bi ayrıdır..
hem her kiloyu kaldırabilen, 5 milyarlık foto makınesını hiç düşünmeden alabilen, hem mağrur hem seksi hem de çekici. bunları unutma rica ederim...
nazo işedi. du gökçe donumu değiştirip gelıyom dedi ama 10 dakikadır yok.
Sensin kız şeysi :alsana:
Süpermen kıyafetinden güzel hiç olmazsa :dill:
Aldım
nazoo kaybeldi utandırdınız kızı gördünüz mü
ben bi kerem spermen kıyafeti için tatlı demedim capon bebeye dedim :alsana:
He kız bana da azo çıksa ilk aklıma gelen oydu
ayyy talihsiz sultan diye bir filmi vardı yaaa türkan şorayın pazar gübü bi kanaldaydı yazık yaa ne üzüldüm en son 1 aylık kaynıyla evlendirdiler
:kahkaha: ahkikohkohçiş dedik 50 kişi oldular olayı çişin yapıldığı yere bağladıkmı seyirci sayımızda artmalar bizzat gözlenecektir.....
ben bi kerem spermen kıyafeti için tatlı demedim capon bebeye dedim :alsana:
spermen kıyafeti haaaaaaaa o ne kızzzzzz bildiğimiz spermenmi
:kahkaha: ahkikohkoh
kız o bebeleri can cin conlara daha çok benzettim ben sankim