2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
artık fikrimi söylemeyceğim.. demokrasi sadece sözlükte bi kelimeymiş onu anladım

kız yerim demokrasini he senin. demokrası gormek istersen yan topiğe bi uğra derim.

atıyorum siteyi kuran hakkında "eheheheeh" yaz anında siliniyosun. teyy teyyy. ayrıca sultan candır. canandır.

özellikle sultan filminde bi ayrıdır..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.

gel kız gel... kıyaman.

He kız bana da azo çıksa ilk aklıma gelen oydu :D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
anammm bombayı patlattı hayatım..delüü karı :evet: biz biliyoz derkenn.hahahah öldüm gülmekten donumu değiştirip geliyomm..anamm sakın söyleme demicen demekki sana.:evet::evet:

:cokkomik:

Şimdi eşimi aradım dedim "faceden sana bi mont resmi gönderdim bak bakim güzel mi "dedim..
O da "Kuzey'e mi "diye sordu..İvit dedim..
Daha görmeden "sakın aldım deme" dedi :D
Ne dicem şimdi ben buna...Yok demem dedim ama aldım hehehe nazoooo gökçeeee akşama çekirdekleri fazladan alın en son bize geçersiniz

puhahahahahaa aldın mı laaaa kız şeysini

havada kavga kokusu var nazom gel kız çekırdek çitleyek. akşam da çekirdeklerle sıze geçeriz. ehehehe.

davniş rica ederıum sultana laf soyleme.

kız harıka çıkmış hatun burda taş gibin. ki hayatım bızım topiğe ılk geldıgınde ben avatarına bakmaktan bişi yazamıyodum hatuna...

:eek:yna4

azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.

gel kız gel... kıyaman.

sen de kimseye kıyamıyon :böö:

calmdown avatarındaki kim ki senin sesi güzel demişin

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kız yerim demokrasini he senin. demokrası gormek istersen yan topiğe bi uğra derim.

atıyorum siteyi kuran hakkında "eheheheeh" yaz anında siliniyosun. teyy teyyy. ayrıca sultan candır. canandır.

ayyy talihsiz sultan diye bir filmi vardı yaaa türkan şorayın pazar gübü bi kanaldaydı yazık yaa ne üzüldüm en son 1 aylık kaynıyla evlendirdiler:(:(:(

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hem güzel, hem zengin hem de incedüşünceli bu kız yawww :D Valla gel öpem
Ama çekilişe kadan biterdi kız o bitmesin diye aceleci davrandım napim :D
Bana hedaye almakta sıkıntı çeken olmaz kız..zorlanan olursa seve seve yardım ederim :D

hem her kiloyu kaldırabilen, 5 milyarlık foto makınesını hiç düşünmeden alabilen, hem mağrur hem seksi hem de çekici. bunları unutma rica ederim...

puhahaa işedinizmi yineeee :kahkaha:

nazo işedi. du gökçe donumu değiştirip gelıyom dedi ama 10 dakikadır yok.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

haline şükret diyosun yane..walla burası nezih özgür ve muhteşem diye burayı tercih ettim..bende sanki otel beğeniyorum:cokkomik:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
çiş dedik 50 kişi oldular olayı çişin yapıldığı yere bağladıkmı seyirci sayımızda artmalar bizzat gözlenecektir.....

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
He kız bana da azo çıksa ilk aklıma gelen oydu :D

bak dedım ben sana. off offf..

ayyy talihsiz sultan diye bir filmi vardı yaaa türkan şorayın pazar gübü bi kanaldaydı yazık yaa ne üzüldüm en son 1 aylık kaynıyla evlendirdiler:(:(:(

hee o nu da bılıyom ama benımkı başka tultan.. şener şenli bulut araslı adile naşitli olan.

hatta " aaaaaaa bana toğan erkeği tetiii" diyım anlarsın.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar