Ya gördüm aslıcım da alamadım ordan finduklusu melül melül bana baktı hani sanki "sevgin bu kadarcık mıydı" der gibiydi...
Ben de sadık biri olaraktan yine finduklu aldım
Ya gördüm aslıcım da alamadım ordan finduklusu melül melül bana baktı hani sanki "sevgin bu kadarcık mıydı" der gibiydi...
Ben de sadık biri olaraktan yine finduklu aldım
![]()
şunları da unutmamak lazım
sinsice yaklaşıp arkadan vurup kaçma
editörü yalayıp yutma :lululu:
şikayet butonuna basma teknikleri
heeeee -rgulu
Nerden farkettin hoşbeş ve topkek yediğimi ha?
Yalnız tipimi görsen koparsın önümde boş paket, açılmamış bi topkek, üzerimde kırıntılar
Kız azıcık bi işlere daldım kavga mı ediyonuz….yoksa şaka mı yapıyonuz, noliiiii
sen ciddi ciddi kavgaya çekiyorsun beni..ama ben cidden o tarz biri değilim.. yani en azından sanal da kimseyle yapmadım..sadece o lafın aynısını sen bana dediğinde kızmıştım bunu hisset istedim..yoksa senin gaga fikrin seni bağlar..bunu tartışmak çok saçma
Büyük paket miiiii
yok fındıklının aşkı burda biter bir an önce ye derim bence yalan o fındık aşkı sen kakaoya gel çükülataya gellllll bana gell(hadise gibi
Küçüğü yeter mi senceBüyük paket ama 2 değil 1 paket
![]()
Ay bayıldım ben Hadise'ye o program sayesinde valla
valla şaka kaka olcak gibi hissediyom allah korusun
anlarım ben. arada 5 dakıka yok oluyorsan kesın bişi yıyosun köşelerde.
ben hacivat karagözcülük oynuyoruz sanmıştım karşılıklı
meğer sen kavga ediyormuşsun veya laf sokma çabasındaymışsın
farkında değildim farkettim bi daha bişey demem
Kız azıcık bi işlere daldım kavga mı ediyonuz….yoksa şaka mı yapıyonuz, noliiiii
[sıze="3"]neyse kızlar kusura bakmayın..ben namaza geçer.. Burasını zor buldunuz benim yüzünden tadınız kaçmasın..[/sıze]
neyse kızlar kusura bakmayın..ben namaza geçer.. burasını zor buldunuz benim yüzünden tadınız kaçmasın..
bende anlamadım şimdi?
gittim ben de Allah'a emanet
nereye gidiyorsun?