2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
anamm android dediii.ne dedii aboo.şimdi o benim dermiş calmdown:evet: seyret manzarayı.bu arada ben senin adını biliyom kız calmdown.:evet:

havada kavga kokusu var nazom gel kız çekırdek çitleyek. akşam da çekirdeklerle sıze geçeriz. ehehehe.

beni bi tek sen anladın sen de yanlış anladın a döndü bizim iş..ay hayatım içim tükendi walla bi anlamdın beni..kadın güzel ama burda çok cirkin BENCE.. ayrıca o karı güzel diye orda olduğunu sana kim söyledi..onun da sesi güzel BENCE..

davniş rica ederıum sultana laf soyleme.

kız harıka çıkmış hatun burda taş gibin. ki hayatım bızım topiğe ılk geldıgınde ben avatarına bakmaktan bişi yazamıyodum hatuna...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yanımdaki adam türk kahvesi içiyor. yeminle müşteri olmasa babi bi yudum içim mi diyecem yaaa. o nasıl bi kokudur Allah'ım.

gecen hafta bi nescafe içtim içsem bişi olur mu? :acep:

Ben de bi kere Türk kahvesi içtim.Bİşolmadı.
İç babuş canın çektiyse.Türk kahvesindeki kafein oranı diğer kahvelere göre daha az.
Ben de damla sakızlı kahve içmek istiyorum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
havada kavga kokusu var nazom gel kız çekırdek çitleyek. akşam da çekirdeklerle sıze geçeriz. ehehehe.

kız harıka çıkmış hatun burda taş gibin. ki hayatım bızım topiğe ılk geldıgınde ben avatarına bakmaktan bişi yazamıyodum hatuna...

öle valla gökçem isminide söledi bu hayatim anamm ortalık karıscak.yalnız aksam bizde cekirdek çitleyebilirmiyiz bilmiyom ben eroltashaklı dan girişecem..:evet:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

baksanıza ne tatlı
ayyyyyyy çok cicilerrr
hoşgeldin tubişimmmmmmmmmmmmmmm
yirim seni ben geldim konuya arabicc kaldım anlamaya çalışıyorum benim oğlan horon tepiyo içerde :D
yanımdaki adam türk kahvesi içiyor. yeminle müşteri olmasa babi bi yudum içim mi diyecem yaaa. o nasıl bi kokudur Allah'ım.

off bende hiç dayanamam zararı olmaz türk kahvesinin ama nescafe fazla içme bebiş

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

kızzz türkkahvesi içemiyonmu sen bana 1 tane içebilirsin demişti doktor ben canım istediğinde içiyorum valla

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
anamm android dediii.ne dedii aboo.şimdi o benim dermiş calmdown:evet: seyret manzarayı.bu arada ben senin adını biliyom kız calmdown.:evet:

ismim hangi harfle başlıyor diyecektim hayatım sağolsun bütün harfleri söyledi:D resimdeki lady gaga ben o olsam burda ne işim var limuzinimle tur atıyor olurdum:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Şimdi eşimi aradım dedim "faceden sana bi mont resmi gönderdim bak bakim güzel mi "dedim..
O da "Kuzey'e mi "diye sordu..İvit dedim..
Daha görmeden "sakın aldım deme" dedi :D
Ne dicem şimdi ben buna...Yok demem dedim ama aldım hehehe nazoooo gökçeeee akşama çekirdekleri fazladan alın en son bize geçersiniz

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

tamam dır daha da davosa gelirsem

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Şimdi eşimi aradım dedim "faceden sana bi mont resmi gönderdim bak bakim güzel mi "dedim..
Ne dicem şimdi ben buna...Yok demem dedim ama aldım hehehe nazoooo gökçeeee akşama çekirdekleri fazladan alın en son bize geçersiniz

hee akşama herifinden yüz bulamazsan diye yer yapıyon demi kendinee seni çakalllllll:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ne biliyim kafeın varya içinde içmıyom ben pek. nazo'm baya saglam yerden gırıyosun lakın akşamkı kavgaya dıkkat et de kendini altta bulmayasın.

babuş; damla sakızlı kahveye bayılırım.

aslı: içmıyom bebişim. elma yedım şimdi kesti o.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.

tamam dır daha da davosa gelirsem

gel kız gel... kıyaman.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ne biliyim kafeın varya içinde içmıyom ben pek. nazo'm baya saglam yerden gırıyosun lakın akşamkı kavgaya dıkkat et de kendini altta bulmayasın.

babuş; damla sakızlı kahveye bayılırım.

aslı: içmıyom bebişim. elma yedım şimdi kesti o.

canın çektiyse ,çecen gökçe beee napalım canım can bu çekiyor işte..bu arada nazodan ses yok valla donunu değiştirken istemediği bir manzaraylamı karşılaştı acaba kalmı geldiki hamşerime aboooooooooo:D:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo o kadar dedın be yavrum kesın sana kim çıktıysa o monta bakacaktı yani. çekilişten çıktı de barı mont gelınce. hiç aklın yok. sabahtan berı aklımda mesela benım. bana sen çıksaydın kesın onu almıştım: yüzde bimilyonüç.
.

Hem güzel, hem zengin hem de incedüşünceli bu kız yawww :D Valla gel öpem
Ama çekilişe kadan biterdi kız o bitmesin diye aceleci davrandım napim :D
Bana hedaye almakta sıkıntı çeken olmaz kız..zorlanan olursa seve seve yardım ederim :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar