2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bi kere sultan bu resimde muhteşem sen yanlışlıkla aynaya bakıyo olmayasın :evet: :evet:

ne muhteşemi be sende ..saçı yoluk gibi ağzındaki de sanki dişiyle bişeyi parcalamış gibi.... halka diye korku filmi vardı ona benziyr. ama siyah beyaz da cidden güzeldi..onu koysan da gönlümüz acılsa..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
görüyon di mi oğlum; daha dün senin için düşünürüz şekerim kız az erkek bol hangisi iyiyse o kazansın diyen kız analarına bak sen...

zengin yakışıklı, mağrur, akıllı, dürüst, atılgan, sokulgan, seksi, yeri geldi mi höyttt yeri geldi mi kuzu kesilen senin için kavgaya tutuştular.

zenginliğin gözü çıksın be yavrum. bak gelinim için bile acaba oğluşumla parası için mi beraber diye düşünmeye şimdiden başlattılar beni.

hee çok çıkarcılar çok:D:D:D

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hayatım geçmiş olsun canımcım, tansiyonun düşmüş. Aman kendine dikkat et..

sağol canımmmmm

ne muhteşemi be sende ..saçı yoluk gibi ağzındaki de sanki dişiyle bişeyi parcalamış gibi.... halka diye korku filmi vardı ona benziyr. ama siyah beyaz da cidden güzeldi..onu koysan da gönlümüz acılsa..

ya bi git yat yaaaa
güzellikten falan anlamıyon sen
sen esas kendi avatarındaki karıya bak android gibi :ayk: :evet:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hahahahaa babuş acıklık getirmiş gökçem bu sorunun cevabına.:evet:

ben coğunluk ne derse uyarım.hep uyarım,herkese uyarım.ne derseniz olurr bana..ayy cok heyecan yaptım benn.
yeminle yarıldım bı susun kız iş yapıyom ahahahahahahha.

hehehehe evet o benim işte :)
dahası düğünüme gelmeyenler de var,onları hiç demiyim :D

var var bizde bi mallık var anladım ben. bi de varya en son evlenene; hastaneden çıktığım gün gittim aldım koca kolilerle antalyaya gönderdim... 2 hafta sonra abimin düğünü vardı gelmediler. eheheheheh... ki bu gonderdiğim benim düğünümde bana da bişi takmadı. ahahahahahahaha. mallık diz boyu kız bende.

Ben de çok heycanlandım.İçine simli yılbaşı kartı da koyalım ya :utan:

yaaaaaa demeee:))) bayılırım ağlarım ben...

Cümlenin sonuna "gülüm" de yaz tam olsun :D Hey gidim hey rahmetlik...

Abooooo kıyamam sana ben :D
Karar verdim hepimiz sana alıyoz :D Nasılım*:utan:

a.bler ölmez azom küllerinden doğar öyle tipler. hatta amip gibi bölünerek çoğalırlar.. (bkz: komşu topik)

ben küçük kıyafet almam haberiniz olaa.sünnetlik alacam benn olmadı damatlık..damadımın damatlığını alıyım da şimdiden cıksın aradan hahaha :)) valla insallah beğenirler hediye aldıklarımız.

kız sus yarıldımmmmmmmmmmmm. allah canını almasın formundasın bugun. öffff

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
sağol canımmmmm

ya bi git yat yaaaa
güzellikten falan anlamıyon sen
sen esas kendi avatarındaki karıya bak android gibi :ayk: :evet:

beni bi tek sen anladın sen de yanlış anladın a döndü bizim iş..ay hayatım içim tükendi walla bi anlamdın beni..kadın güzel ama burda çok cirkin BENCE.. ayrıca o karı güzel diye orda olduğunu sana kim söyledi..onun da sesi güzel BENCE..

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yanımdaki adam türk kahvesi içiyor. yeminle müşteri olmasa babi bi yudum içim mi diyecem yaaa. o nasıl bi kokudur Allah'ım.

gecen hafta bi nescafe içtim içsem bişi olur mu? :acep:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
var var bizde bi mallık var anladım ben. bi de varya en son evlenene; hastaneden çıktığım gün gittim aldım koca kolilerle antalyaya gönderdim... 2 hafta sonra abimin düğünü vardı gelmediler. eheheheheh... ki bu gonderdiğim benim düğünümde bana da bişi takmadı. ahahahahahahaha. mallık diz boyu kız bende.

Bi tanesi bana kına,düğün,nikah bunlardan birine bile gelmemezlik et bi daha yüzüne bakmam dedi. İzin aldım perşembe bastım gittim Eskişehire.Cuma kınaya, ctesi nikaha gittim.Ordan kalktım aynı gün İzmite geldim,düğüne.Hepsine iştirak ettim.Kendisi benim sadece Eskişehirde kınama lütfetti :D
Sonra yine birine kalktım İstanbuldan geldim, düğününe.
Eşimin arkadaşının düğünü var Adapzarında, o daha önceden söyledi ona gitcem kusura bakma dedi hiç gelmedi.
Ama tabi eşimin öz abisi, nişanımıza geç duydum başka program ayarladım o yüzden deyip gelmediğinden kelli bunlara bişey diyemiyorum.
İmam osurursa cemaat s..ar malum.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yanımdaki adam türk kahvesi içiyor. yeminle müşteri olmasa babi bi yudum içim mi diyecem yaaa. o nasıl bi kokudur Allah'ım.

gecen hafta bi nescafe içtim içsem bişi olur mu? :acep:

iç be ne olcak tek kahveden.hatta bende yapayım karsılıklı içek yok önce dponumu değiştiricem ben.söle yapsınlar kahveni..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar