[sıze="3"]
Bi kere sultan bu resimde muhteşem sen yanlışlıkla aynaya bakıyo olmayasın![]()
[/sıze]
hayatım geçmiş olsun canımcım, tansiyonun düşmüş. Aman kendine dikkat et..
[sıze="3"]
Bi kere sultan bu resimde muhteşem sen yanlışlıkla aynaya bakıyo olmayasın![]()
[/sıze]
bi kere sultan bu resimde muhteşem sen yanlışlıkla aynaya bakıyo olmayasın![]()
[sıze="3"]
evet, ama içimden bi his eşitlencek diyor bakalım[/sıze]
görüyon di mi oğlum; daha dün senin için düşünürüz şekerim kız az erkek bol hangisi iyiyse o kazansın diyen kız analarına bak sen...
zengin yakışıklı, mağrur, akıllı, dürüst, atılgan, sokulgan, seksi, yeri geldi mi höyttt yeri geldi mi kuzu kesilen senin için kavgaya tutuştular.
zenginliğin gözü çıksın be yavrum. bak gelinim için bile acaba oğluşumla parası için mi beraber diye düşünmeye şimdiden başlattılar beni.
ne muhteşemi be sende ..saçı yoluk gibi ağzındaki de sanki dişiyle bişeyi parcalamış gibi.... halka diye korku filmi vardı ona benziyr. ama siyah beyaz da cidden güzeldi..onu koysan da gönlümüz acılsa..
çekilişe katılmayan biri varsa onu ikna etmeye çalışalım...
hayatım geçmiş olsun canımcım, tansiyonun düşmüş. Aman kendine dikkat et..
ne muhteşemi be sende ..saçı yoluk gibi ağzındaki de sanki dişiyle bişeyi parcalamış gibi.... halka diye korku filmi vardı ona benziyr. ama siyah beyaz da cidden güzeldi..onu koysan da gönlümüz acılsa..
a babuş acıklık getirmiş gökçem bu sorunun cevabına.
ben coğunluk ne derse uyarım.hep uyarım,herkese uyarım.ne derseniz olurr bana..ayy cok heyecan yaptım benn.yeminle yarıldım bı susun kız iş yapıyom ahahha.
hehehehe evet o benim işte
dahası düğünüme gelmeyenler de var,onları hiç demiyim
var var bizde bi mallık var anladım ben. bi de varya en son evlenene; hastaneden çıktığım gün gittim aldım koca kolilerle antalyaya gönderdim... 2 hafta sonra abimin düğünü vardı gelmediler. eheheheheh... ki bu gonderdiğim benim düğünümde bana da bişi takmadı. aha. mallık diz boyu kız bende.
Ben de çok heycanlandım.İçine simli yılbaşı kartı da koyalım ya
yaaaaaa demeee)) bayılırım ağlarım ben...
Cümlenin sonuna "gülüm" de yaz tam olsunHey gidim hey rahmetlik...
Abooooo kıyamam sana ben![]()
Karar verdim hepimiz sana alıyozNasılım*
a.bler ölmez azom küllerinden doğar öyle tipler. hatta amip gibi bölünerek çoğalırlar.. (bkz: komşu topik)
ben küçük kıyafet almam haberiniz olaa.sünnetlik alacam benn olmadı damatlık..damadımın damatlığını alıyım da şimdiden cıksın aradanha
) valla insallah beğenirler hediye aldıklarımız.
kız sus yarıldımmmmmmmmmmmm. allah canını almasın formundasın bugun. öffff
sağol canımmmmm
ya bi git yat yaaaa
güzellikten falan anlamıyon sen
sen esas kendi avatarındaki karıya bak android gibi :ayk:
anamm android dediii.ne dedii aboo.şimdi o benim dermiş calmdownseyret manzarayı.bu arada ben senin adını biliyom kız calmdown.
anamm android dediii.ne dedii aboo.şimdi o benim dermiş calmdownseyret manzarayı.bu arada ben senin adını biliyom kız calmdown.
sağol canımmmmm
ya bi git yat yaaaa
güzellikten falan anlamıyon sen
sen esas kendi avatarındaki karıya bak android gibi :ayk:
var var bizde bi mallık var anladım ben. bi de varya en son evlenene; hastaneden çıktığım gün gittim aldım koca kolilerle antalyaya gönderdim... 2 hafta sonra abimin düğünü vardı gelmediler. eheheheheh... ki bu gonderdiğim benim düğünümde bana da bişi takmadı. aha. mallık diz boyu kız bende.
gülten olamaz avatardaki çünküm o kapalı
yanımdaki adam türk kahvesi içiyor. yeminle müşteri olmasa babi bi yudum içim mi diyecem yaaa. o nasıl bi kokudur Allah'ım.
gecen hafta bi nescafe içtim içsem bişi olur mu? :acep: