İSTANBULDAN GELEN Bİ 3 HARFLİ??
yeminle çok pis tırstım. cin ali mi kız gelen kim geldi?
Gitme kız nereye gitcen otur otur
yok önce rekorumu aldın sonra en zengin koca adayımızı 4müze bu topik dar anam
Evet bebişlere alıyoz dünürüm..
Ama bir limit belirlememiz lazım alt limit..En az şu kadarlık gibi..Ben 20-40 arası olsun dedim ama önerilere açığım, varsa bi miktar söyleyin bakim
Şu an kızlar 7 erkekler 6..
Pazartesiye kadar cevap alamadıklarımızdan cevap beklicez bakalım inşallah eşitlenir...Olmadı bi güzellik düşüncez yine, ya da Gökçe en zenginimiz iki kişiye birden alır olur biter
ben coğunluk ne derse uyarım.hep uyarım,herkese uyarım.ne derseniz olurr bana..ayy cok heyecan yaptım benn.Evet bebişlere alıyoz dünürüm..
Ama bir limit belirlememiz lazım alt limit..En az şu kadarlık gibi..Ben 20-40 arası olsun dedim ama önerilere açığım, varsa bi miktar söyleyin bakim
Şu an kızlar 7 erkekler 6..
Pazartesiye kadar cevap alamadıklarımızdan cevap beklicez bakalım inşallah eşitlenir...Olmadı bi güzellik düşüncez yine, ya da Gökçe en zenginimiz iki kişiye birden alır olur biter
Bence 3 harfli p ile başlayıp ç ile bitiyor olabilir
Anam o topik dar bu topik dar
gittim geldim konu nereye gelmiş.. ama siz gruplaşıyorsunuz cevap bile vermiyorsunuz.. boş seyleren bahsediyorsunuz sizi kazuya şikayet edicem aralarına almıyorlar beni oynatmıyorlar diye
BENCE ŞÖYLE YAPALIM... ben herkese tek tek hediye alayım bi Allah'ın kulu da çıkıp bana almasın nasıl?
(kuzen düğünlerinde oyle olur çünkü hep. bu zamana kadar hepsinin küçük elektronik eşyalarınıN hepsini almışımdır. bi tanesi bana küçük altından başka bişi takmadı düğünümde.. eheheh)
gittim geldim konu nereye gelmiş.. ama siz gruplaşıyorsunuz cevap bile vermiyorsunuz.. boş seyleren bahsediyorsunuz sizi kazuya şikayet edicem aralarına almıyorlar beni oynatmıyorlar diye
ben coğunluk ne derse uyarım.hep uyarım,herkese uyarım.ne derseniz olurr bana..ayy cok heyecan yaptım benn.
bak kazu dedin andın kazuretleri geldiler gene amannnn amannnnn
BENCE ŞÖYLE YAPALIM... ben herkese tek tek hediye alayım bi Allah'ın kulu da çıkıp bana almasın nasıl?
(kuzen düğünlerinde oyle olur çünkü hep. bu zamana kadar hepsinin küçük elektronik eşyalarınıN hepsini almışımdır. bi tanesi bana küçük altından başka bişi takmadı düğünümde.. eheheh)
kıyamam mutsuz olma.
5 tabi ya ne sandım benim herif harem kurmuş resmen giren çıkanın haddi hesabı yokbi de güzelleri toplamış sen ben.. senin şu halin değil ama
türkan şorayın bi resmini koyuyordunya bu korkunç olanı değil siyah beyaz..güya sen oymuşsun..
Cümlenin sonuna "gülüm" de yaz tam olsunHey gidim hey rahmetlik...
Abooooo kıyamam sana ben![]()
Karar verdim hepimiz sana alıyozNasılım*
ben küçük kıyafet almam haberiniz olaa.sünnetlik alacam benn olmadı damatlık..damadımın damatlığını alıyım da şimdiden cıksın aradanha
) valla insallah beğenirler hediye aldıklarımız.
bi kere sultan bu resimde muhteşem sen yanlışlıkla aynaya bakıyo olmayasın![]()
Çekilşte 6 erkek 7 kız.. 1 Erkek daha olsaydı eşitleniyordu..
görüyon di mi oğlum; daha dün senin için düşünürüz şekerim kız az erkek bol hangisi iyiyse o kazansın diyen kız analarına bak sen...
zengin yakışıklı, mağrur, akıllı, dürüst, atılgan, sokulgan, seksi, yeri geldi mi höyttt yeri geldi mi kuzu kesilen senin için kavgaya tutuştular.
zenginliğin gözü çıksın be yavrum. bak gelinim için bile acaba oğluşumla parası için mi beraber diye düşünmeye şimdiden başlattılar beni.