2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
gittim geldim konu nereye gelmiş.. ama siz gruplaşıyorsunuz cevap bile vermiyorsunuz.. boş seyleren bahsediyorsunuz sizi kazuya şikayet edicem aralarına almıyorlar beni oynatmıyorlar diye:D:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Evet bebişlere alıyoz dünürüm..
Ama bir limit belirlememiz lazım alt limit..En az şu kadarlık gibi..Ben 20-40 arası olsun dedim ama önerilere açığım, varsa bi miktar söyleyin bakim :)
Şu an kızlar 7 erkekler 6..
Pazartesiye kadar cevap alamadıklarımızdan cevap beklicez bakalım inşallah eşitlenir...Olmadı bi güzellik düşüncez yine, ya da Gökçe en zenginimiz iki kişiye birden alır olur biter :D

BENCE ŞÖYLE YAPALIM... ben herkese tek tek hediye alayım bi Allah'ın kulu da çıkıp bana almasın nasıl?

(kuzen düğünlerinde oyle olur çünkü hep. bu zamana kadar hepsinin küçük elektronik eşyalarınıN hepsini almışımdır. bi tanesi bana küçük altından başka bişi takmadı düğünümde.. eheheh)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
İSTANBULDAN GELEN Bİ 3 HARFLİ??

yeminle çok pis tırstım. cin ali mi kız gelen kim geldi?
hahahahaa babuş acıklık getirmiş gökçem bu sorunun cevabına.:evet:
Evet bebişlere alıyoz dünürüm..
Ama bir limit belirlememiz lazım alt limit..En az şu kadarlık gibi..Ben 20-40 arası olsun dedim ama önerilere açığım, varsa bi miktar söyleyin bakim :)
Şu an kızlar 7 erkekler 6..
Pazartesiye kadar cevap alamadıklarımızdan cevap beklicez bakalım inşallah eşitlenir...Olmadı bi güzellik düşüncez yine, ya da Gökçe en zenginimiz iki kişiye birden alır olur biter :D
ben coğunluk ne derse uyarım.hep uyarım,herkese uyarım.ne derseniz olurr bana..ayy cok heyecan yaptım benn.
Bence 3 harfli p ile başlayıp ç ile bitiyor olabilir :evet:

seni kutluyorum canum benim..1 numerosun sen..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gittim geldim konu nereye gelmiş.. ama siz gruplaşıyorsunuz cevap bile vermiyorsunuz.. boş seyleren bahsediyorsunuz sizi kazuya şikayet edicem aralarına almıyorlar beni oynatmıyorlar diye:D:D

Sana calmiş dedik, dawniş dedik bağrımıza bastık daha napalım kız.

BENCE ŞÖYLE YAPALIM... ben herkese tek tek hediye alayım bi Allah'ın kulu da çıkıp bana almasın nasıl?

(kuzen düğünlerinde oyle olur çünkü hep. bu zamana kadar hepsinin küçük elektronik eşyalarınıN hepsini almışımdır. bi tanesi bana küçük altından başka bişi takmadı düğünümde.. eheheh)

ehehehehe evet o benim işte :)
dahası düğünüme gelmeyenler de var,onları hiç demiyim :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Cümlenin sonuna "gülüm" de yaz tam olsun :D Hey gidim hey rahmetlik...

Abooooo kıyamam sana ben :D
Karar verdim hepimiz sana alıyoz :D Nasılım*:utan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ben küçük kıyafet almam haberiniz olaa.sünnetlik alacam benn olmadı damatlık..damadımın damatlığını alıyım da şimdiden cıksın aradan hahaha :)) valla insallah beğenirler hediye aldıklarımız.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
görüyon di mi oğlum; daha dün senin için düşünürüz şekerim kız az erkek bol hangisi iyiyse o kazansın diyen kız analarına bak sen...

zengin yakışıklı, mağrur, akıllı, dürüst, atılgan, sokulgan, seksi, yeri geldi mi höyttt yeri geldi mi kuzu kesilen senin için kavgaya tutuştular.

zenginliğin gözü çıksın be yavrum. bak gelinim için bile acaba oğluşumla parası için mi beraber diye düşünmeye şimdiden başlattılar beni.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ben küçük kıyafet almam haberiniz olaa.sünnetlik alacam benn olmadı damatlık..damadımın damatlığını alıyım da şimdiden cıksın aradan hahaha :)) valla insallah beğenirler hediye aldıklarımız.

Anammmm ne kadan düşünceli bi dünürüm var :D
Küçük almamak mantıklıymış aslında..Ben de yazlık kımıl kımıl birşey alabilirim o zaman.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
görüyon di mi oğlum; daha dün senin için düşünürüz şekerim kız az erkek bol hangisi iyiyse o kazansın diyen kız analarına bak sen...

zengin yakışıklı, mağrur, akıllı, dürüst, atılgan, sokulgan, seksi, yeri geldi mi höyttt yeri geldi mi kuzu kesilen senin için kavgaya tutuştular.

zenginliğin gözü çıksın be yavrum. bak gelinim için bile acaba oğluşumla parası için mi beraber diye düşünmeye şimdiden başlattılar beni.

ah ah paranın gözü çıksın be babuş :semsiye:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar