Laylanın odası yokmuş
Ben en azından insaflı davrandım o zaman
hee ebnimde odam yok beğendim ama accık tuzlu geldi bana belki kurada beni çeken şanslı arkadaşıma gelmez ama değilmi
Laylanın odası yokmuş
Ben en azından insaflı davrandım o zaman
hee ebnimde odam yok beğendim ama accık tuzlu geldi bana belki kurada beni çeken şanslı arkadaşıma gelmez ama değilmi
Ayyy layla ne datlııııııı, keşke kızım olaydı![]()
Vay anasını Aden ensesi kalınlardan olcak he, hemen bi kız doğurup senin oğlana yapmam lazım
Vay anasını Aden ensesi kalınlardan olcak he, hemen bi kız doğurup senin oğlana yapmam lazım
önceden hazır yapılmış asya varken sen yapmaya kalk oldumu tuttumu tutmadı derken oooooooooo aden yavrum abazamı kalsın onun var yavuklusu minisiyle asyayla gezcekler hem isimlerindeki asalete uyuma bak ADEN&ASYA
Gökçeye çıkarsın o zaman seni azoş
anammm cekiliş oldumuu yokluğumdan fırsat kime cıktım ben ben kime alcam diyin hemennn..
bu arada kocam beni ekti aksama evde kavga var.gelin ayırın bizi..
ÇOK ZENGİNİM AMA Bİ MEME PEDİM YOK. ÖFFFFFFFF:dusun:
Yok çekiliş olmadı daha da şimdiden derdi sardı.Herkes eksiklerini söylüyo.Farkettik ki en zenginimiz gökçe, hepimize o alıcak hediyeyi
ÇOK ZENGİNİM AMA Bİ MEME PEDİM YOK. ÖFFFFFFFF:dusun:
evet mutsuzum ama niye bilmiyorum
Hem zengin, hem iyi kalpli, hem güzel, hem de mütevazi.
Oh may gat!
önceden hazır yapılmış asya varken sen yapmaya kalk oldumu tuttumu tutmadı derken oooooooooo aden yavrum abazamı kalsın onun var yavuklusu minisiyle asyayla gezcekler hem isimlerindeki asalete uyuma bak ADEN&ASYA
Ben ondan kaptım işte aden oğlanı benim kıza
anammm cekiliş oldumuu yokluğumdan fırsat kime cıktım ben ben kime alcam diyin hemennn..
gökçe benimde arabaya ihtiyacım varr.arkası geniş olanından bebe koltuğu koyacam bacım aklında olsun.
yok ben de katılmıyorum
çüşşş 5 tane mi
senin gıçın açık kalmış
hayatta 5 in arasında girmedim girmem de -gozluk
boşuna ağlamışın
İyi de babuş hepimizden önce kaptı kiSu iç sen su