2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Ayyy layla ne datlııııııı, keşke kızım olaydı :D

Vay anasını Aden ensesi kalınlardan olcak he, hemen bi kız doğurup senin oğlana yapmam lazım :D

önceden hazır yapılmış asya varken sen yapmaya kalk oldumu tuttumu tutmadı derken oooooooooo aden yavrum abazamı kalsın onun var yavuklusu minisiyle asyayla gezcekler hem isimlerindeki asalete uyuma bak ADEN&ASYA:D:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
anammm cekiliş oldumuu yokluğumdan fırsat kime cıktım ben ben kime alcam diyin hemennn..
bu arada kocam beni ekti aksama evde kavga var.gelin ayırın bizi..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
anammm cekiliş oldumuu yokluğumdan fırsat kime cıktım ben ben kime alcam diyin hemennn..

Yok çekiliş olmadı daha da şimdiden derdi sardı.Herkes eksiklerini söylüyo.Farkettik ki en zenginimiz gökçe, hepimize o alıcak hediyeyi :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ÇOK ZENGİNİM AMA Bİ MEME PEDİM YOK. ÖFFFFFFFF:dusun:

bak gökçe acındırma işlerine hiç girişme dedim sana önce boy boy evinin deniz manzaralı fotolarını koydun buraya sonra alenen oğlumun minisi var dedin ben zenginim dedin birde şimdi işe lütfen meme pedine getirme inanmayızz şimdik

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evet mutsuzum ama niye bilmiyorum

kıyamam mutsuz olma. :(

Hem zengin, hem iyi kalpli, hem güzel, hem de mütevazi.
Oh may gat!

yes o benim işte :)

Ayyy layla ne datlııııııı, keşke kızım olaydı :D

Vay anasını Aden ensesi kalınlardan olcak he, hemen bi kız doğurup senin oğlana yapmam lazım :D

ne sandıydın. boşuna mı konuştuım aylardır adenimi seçin bizi seçin diye... inanmadınız ki.

önceden hazır yapılmış asya varken sen yapmaya kalk oldumu tuttumu tutmadı derken oooooooooo aden yavrum abazamı kalsın onun var yavuklusu minisiyle asyayla gezcekler hem isimlerindeki asalete uyuma bak ADEN&ASYA:D:D

Ben ondan kaptım işte aden oğlanı benim kıza :D

tamam kavga etmeyin yavrum için. hanginizin kızını seçeceğine oğlum karar verecek kızlar tamam.

geçen babası alışveriş merkezinde kız bakıyodu oğluna. bi akşam gelin doğum yapınca değerlendirecez sizi de.

bayılırım kavgaya. çekirdeğimi alıp geliyorum.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
gökçe benimde arabaya ihtiyacım varr.arkası geniş olanından bebe koltuğu koyacam bacım aklında olsun.

Laylaya çüş derken nazo ortalığı birbirine kattı :)
Vay anasını ne eksikli insanlarmışız.
Açılışı Allahtan ana kucağıyla yapmışım, Allah muhafaza azıcık elimi korkak tutmasam malikanem yoka dayancakmış olay.
-rgulu

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

İyi de babuş hepimizden önce kaptı ki :D Su iç sen su :D

Benim de canım kavga çekiyor kız bu aralar valla :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
yok ben de katılmıyorum
çüşşş 5 tane mi
senin gıçın açık kalmış
hayatta 5 in arasında girmedim girmem de -gozluk
boşuna ağlamışın :cokkomik:

5 tabi ya ne sandım benim herif harem kurmuş resmen giren çıkanın haddi hesabı yok:D bi de güzelleri toplamış sen ben.. senin şu halin değil ama:D türkan şorayın bi resmini koyuyordunya bu korkunç olanı değil siyah beyaz..güya sen oymuşsun..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
gel kız çekirdeğini al gel.istanbuldan gelen bi 3 harfli için ekti beni uyuzz aksama sorarım ben ona.yolcamm onuuu..bebem odasız kalacak.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

bebişim kendini yormadan kavga et sen hamilesin onu cazalandır en ağırından (vay be nasıl eker seni)bende alevlendireyim biraz:cokkomik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar