2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Güzelliğine güzel de (yani ilginç şeyleri seviyorum) Bi de orda I love rock yazılı bi tişört vardı ona da bayıldıydım ama 50tl. fazla bence de, demek aynı düşünüyoz :D

eğer aklın kaldıysa içinden geldiyse acıma al derim sonra almayınca kafan orda takıntılı kalıyor 50 tlden de önemli değil azonun düşünceli beyni:D:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Benim de öyle işte, zaten şimdiden çatlak gibi....Acıdı bi kere sürdüm de...Başlıyayım o zaman ben de...
10-15 dk. mı sürüyor nst, iyimiş o zaman, doktora gitmeden girerim ctesi.

evde temizlik var, küçücük odaya tıkıldım kaldım. akşam yapar koyarım figürlerden. ama tül yok, çubuk da bitmiş olabilir...

nstlerim 20 dk sürüyordu benim bu arada...:lululu:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar c.tesi kontrolümde doktor bebeğin herşeyi iyi dedi kilosu 1670 gr dedi.. çok kilolu değil dedi..boyu 43 cm hatası haftası 31+4(c.tesi) ağrılarım normalmiş.. yaşadıklarımı dile dökünce o kadar basit geldi ki doktora hepsi normal dedi.. geceleri kukumun ağrısından ağlayasım geliyor ama normalmiş..ne diyeyim.. doğum sancısını iplemezsem şaşaırmayın.. yada bunlardan şiddetli olursa walla ruhumu teslim ederim..bu arada iyi haber bebek ters dönmüş artık bu halde kalır dedi.. kötü haber hiç saçı yokmuş.. kel yani oysa ben saçlı bebek severim..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar c.tesi kontrolümde doktor bebeğin herşeyi iyi dedi kilosu 1670 gr dedi.. çok kilolu değil dedi..boyu 43 cm hatası haftası 31+4(c.tesi) ağrılarım normalmiş.. yaşadıklarımı dile dökünce o kadar basit geldi ki doktora hepsi normal dedi.. geceleri kukumun ağrısından ağlayasım geliyor ama normalmiş..ne diyeyim.. doğum sancısını iplemezsem şaşaırmayın.. yada bunlardan şiddetli olursa walla ruhumu teslim ederim..bu arada iyi haber bebek ters dönmüş artık bu halde kalır dedi.. kötü haber hiç saçı yokmuş.. kel yani oysa ben saçlı bebek severim..

aman maşallah yaaa kuzuna..kızdı demi seninde bebiş bn öyle hatırlıyorum??
yaa onlar artık okadar alışkınlarki hergün yüzlerce hastadan duyuyırdur o bu şikayetleri belkide içinden neler geçiriyordur ben öyle tahmin ediyorum artık..iyi gözün aydın bak en azından doğum şeklini almış sevinmelisin buna canım benim...yaaaa benim kızında sırma gibi saçları vardı valla uzun uzun benimde öyleymiş sanırım anasına çekecek:D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Süper olur valla.Numune yapıp foto koysana lidilım valla merak ettim, bence harika fikir ama :)

Kıyamam ya. Aslında ben de biraz bu moddayım...
Sanırım sona yaklaşmanın verdiği korkular, sıkıntılar, artı hormonlar filan alt üst oluyoruz işte...
Pazar günü eşim yanlışlıkla elimi yaktı silikon tabancasıyla.
Önce söylendim sanki bilerek yaptı gibi,kızdım, sonra ağladım, sonra vicdan azabı duydum, sonra elim acıma başlayınca yine kızdım :D

bblaucum canımsın inan bu ayıma kadar ağlamadım bi ağladım 8 ayın açığını kapattım..bi de kabus geri döndü.. idem dün o kadar bulandı ki sonunda yediklerimi afedersin komple kustum:(

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
c.tesi bütün gün ağladım ama abartısız..gece bebeğimi rüyamda görünce bi basladım (ki o gece hiç kımıldamadı bişey oldu sandım) ağlamaya her aksilikte ağlamam arttı.. c.tesi sabahı randvum vardı kuaföre gidip temizlik yaptıracaktm utandıme eşim ben yaparım dedi ona güvendim sonra ondan da utandım yaptıramadım sinirden ağladım üstüne saç kurutma makinam bozuldu üstüne randevuya geç kaldım üstüne geç kalmamıza rağmen 1 ssat bekledik doktoru.. bi de alttan da muayene etmedi.. neyse baska randevum vardı geç kalınca onu daiptal ettim ardından baska bi işim vardı o işimde olmadı o kadar yolu bosa gittik eşim beni programlarıma yetiştirmekten kendi toplantısına geç kaldı bana dönüp bişey diyecek oluyr ben başlıyorum ağlamaya ama bütün gün tel. de yolda ağladım ağladıma ağladım:)
hepimiz aynıyız bacım bazen banada oluyo kendimi kaybediyorum ağlarken eşim şaşırıyo ben mi bişi yaptım die herşeyi sorun hale getirir olduk yani sana has bişi değil
Benim çatlak kremim bitti..Kaynanacum haftaya yollıcak yine.
Ben kaşındıkça sürüyorum, kaşıntım geçiyor iyi geliyor.

benimde eşim almış lanonin miydi ne idi pantenolun geçici bunu kullan geitrtiyorum bişi var pahalı ama mükemmel dedi oğluma babenin pişik kremini almış :D kullanıyorum

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
hepimiz aynıyız bacım bazen banada oluyo kendimi kaybediyorum ağlarken eşim şaşırıyo ben mi bişi yaptım die herşeyi sorun hale getirir olduk yani sana has bişi değil

benimde eşim almış lanonin miydi ne idi pantenolun geçici bunu kullan geitrtiyorum bişi var pahalı ama mükemmel dedi oğluma babenin pişik kremini almış :D kullanıyorum

Kuşum sürmesen de sorun değil..Sürsen de sürmesende ırsi ise çatlıyorsun :D Onun için pek takmıyorum ben..
Haftasonu dayımın kızı bizdeydi..1 doğum yaptı.Son iki haftada çatlamış :( Ben de çatlamadım diye sevinmeyeyim o zaman dedim :D Son haftada bile çatlanabiliyor.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Kız Deniz Akkaya dizayn etmiş :D Vay be benim oğlumun nesi eksik kız sosyeteden :D Hahahah :D Dur bi iki gün düşüniyim ben :p

evet gördüm ondan pahalı bencede:D
geçen tv de gösterdiler mağazasını çok güzel şeyler vardı azo özelliklede tütüler harikaydı bir görseydinnn pembesi beyazı rengarenk harikaydı:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kuşum sürmesen de sorun değil..Sürsen de sürmesende ırsi ise çatlıyorsun :D Onun için pek takmıyorum ben..
Haftasonu dayımın kızı bizdeydi..1 doğum yaptı.Son iki haftada çatlamış :( Ben de çatlamadım diye sevinmeyeyim o zaman dedim :D Son haftada bile çatlanabiliyor.

canım bu çatlamaması için değil ki zaten doktorda aynı şeyi dedi önlemez ama bebek emmeye başladığındada canın yanmaz dedi bunun için gerekliymiş yoksa dediğin doğru eltim ağlaya ağlaya emzzirdi yazık

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
aman maşallah yaaa kuzuna..kızdı demi seninde bebiş bn öyle hatırlıyorum??
yaa onlar artık okadar alışkınlarki hergün yüzlerce hastadan duyuyırdur o bu şikayetleri belkide içinden neler geçiriyordur ben öyle tahmin ediyorum artık..iyi gözün aydın bak en azından doğum şeklini almış sevinmelisin buna canım benim...yaaaa benim kızında sırma gibi saçları vardı valla uzun uzun benimde öyleymiş sanırım anasına çekecek:D

ewet cnm kız.. ewet kadın güldü zaten.. bende anlatırken bana da basit geldi deyip güldüm..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım bu çatlamaması için değil ki zaten doktorda aynı şeyi dedi önlemez ama bebek emmeye başladığındada canın yanmaz dedi bunun için gerekliymiş yoksa dediğin doğru eltim ağlaya ağlaya emzzirdi yazık

Kız deli, sen çatlak kremi diyince ben de göbiş çatlağı kremi sandım :D Ona yorum yaptım ben, memiş kremi olduğunu anca çaktım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bblaucum canımsın inan bu ayıma kadar ağlamadım bi ağladım 8 ayın açığını kapattım..bi de kabus geri döndü.. idem dün o kadar bulandı ki sonunda yediklerimi afedersin komple kustum:(

Benim de kukum ağrımıyo, ona taktım şimdi.Çatı açılmıyo herhalde benim....
Doktora sordum normal,daha erken dedi :acep:

Ben de 12. hafta öncesine döner gibi ruh hali olarak, ki sıyrık bi biçimde gezmiştim o vakitler :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar