bu ikisi indirimde kızlar, sizce hangisi? karar veremedim
ben 2.yi daha çok sevdim canım
Eheheheh evet ayarlarını bozduk adamların
Bence kesinlikle 2. si derim..Fiaytı nedir?
Bnede dün adidastan baktım o kadar hoşuma gittiki.. Herzaman kullanabileceğim bir çanta ama fiyatı 150 YTL idi.. Çok beğendim alcam galiba..
Benim de kukum ağrımıyo, ona taktım şimdi.Çatı açılmıyo herhalde benim....
Doktora sordum normal,daha erken dedi :acep:
Ben de 12. hafta öncesine döner gibi ruh hali olarak, ki sıyrık bi biçimde gezmiştim o vakitler :acep:
kızlar çalişabilir raporu aldım ama çalışamaz modundayımbi dedoktoruma gıcık oldum bu ay 2 kilo almışım.. diğer aylara göre en az kilomu almışım doktora çok az almışım dedim.. bana demezmi normal amışsınız diğer aylar anormaldii
insan biraz teşvik eder
ky:total de 13oldum:beyazbayrak:
kızlar çalişabilir raporu aldım ama çalışamaz modundayımbi dedoktoruma gıcık oldum bu ay 2 kilo almışım.. diğer aylara göre en az kilomu almışım doktora çok az almışım dedim.. bana demezmi normal amışsınız diğer aylar anormaldii
insan biraz teşvik eder
ky:total de 13oldum:beyazbayrak:
slm kıslaaar nasılsınızzz?:heyo:
Aralık annelerini okudum ben, Ocak okucam diye gittim ARALIK okudum geldim![]()
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..
delüyüm bennn ahanda geldim ne bilim konu memiş kremiydi sen göbüş kremi anlamışınnKız deli, sen çatlak kremi diyince ben de göbiş çatlağı kremi sandımOna yorum yaptım ben, memiş kremi olduğunu anca çaktım
sağol ohhh bi güsel tıkındım aslıcan heyvan gibin yedim :lululu:afiyet olsun canımmm
ama ben 1.sini beğenmiştim ayabalı olanıbu ikisi indirimde kızlar, sizce hangisi? karar veremedim
tühh almışın bilem öteki sana daha çok yakışır bebek bakım çantası bence bebeği simgelemeli ayabalı daha taklu gelmişti bana ama olsun güle güle kullan bebişimçok teşekkür ederim hepinize. oy birliğiyle 2.yi aldım39.90. kargoyla 45.90 mı ne oldu
Aralık annelerini okudum ben, Ocak okucam diye gittim ARALIK okudum geldim![]()
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..
Yavaş yavaş sıra bize geliyo azoşşşşşşşşşşşşşşş