2012 Şubat Anneleri

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
kızlar çalişabilir raporu aldım ama çalışamaz modundayım:D bi dedoktoruma gıcık oldum bu ay 2 kilo almışım.. diğer aylara göre en az kilomu almışım doktora çok az almışım dedim.. bana demezmi normal amışsınız diğer aylar anormaldii:(insan biraz teşvik eder:eek:ky:total de 13oldum:beyazbayrak:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Benim de kukum ağrımıyo, ona taktım şimdi.Çatı açılmıyo herhalde benim....
Doktora sordum normal,daha erken dedi :acep:

Ben de 12. hafta öncesine döner gibi ruh hali olarak, ki sıyrık bi biçimde gezmiştim o vakitler :acep:

cnm benim bebeğin başı sol alt taraf ondan sanırım o acı..çatım da ayrılıyor olabilir bilmiyorum.. sadece acı tek taraflı sice garip değilmi dedim.. hamilelite tek taraflı oluyrmuş..kadının da herseye bi cevabı war yeminle:D sen de kafana takma erken dediyse erkendir.. doktoruna güven..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar çalişabilir raporu aldım ama çalışamaz modundayım:D bi dedoktoruma gıcık oldum bu ay 2 kilo almışım.. diğer aylara göre en az kilomu almışım doktora çok az almışım dedim.. bana demezmi normal amışsınız diğer aylar anormaldii:(insan biraz teşvik eder:eek:ky:total de 13oldum:beyazbayrak:

yok canım 2 kg çok çok iyi sana neden az geldikiayrıca kg alımı hızlı olunca dahada ağırlaşıyor insan bak babuşla bana 5 kg aldık ki o benim pirim yani saygıyla eğildim önünde bence almaman daha iyi

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

İstersen çalışabilir raporunu bozdurabilirsin canım.
İlla 5 hafta mecbur çalışacaksın diye bişey yok...

slm kıslaaar nasılsınızzz?:heyo:

Selam canım, ben dökülüyorum valla :(

demetmania

Daimi Üye
Tepki
269
ya aynen bende bacaklarım acayip ağrııooo..hani fazla spor yaparsında hamlarsın yaa gece uykularım bölünmeye başladıı bide istediğim gibi yatamıoumm..hanfendi rahatsız olup tekmelemeye başlıoo

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Aralık annelerini okudum ben, Ocak okucam diye gittim ARALIK okudum geldim :D
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Herkesler tatlı telaş içerisinde...Kimi hastaneden yazıyor suyu gelmiş, sancı bekliyor...Kimi evden yazıyor gecenin bi yarısı "uyku tutmadı" diye..
Çok duygulandım ya..

Yavaş yavaş sıra bize geliyo azoşşşşşşşşşşşşşşş

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Kız deli, sen çatlak kremi diyince ben de göbiş çatlağı kremi sandım :D Ona yorum yaptım ben, memiş kremi olduğunu anca çaktım :D
delüyüm bennn ahanda geldim ne bilim konu memiş kremiydi sen göbüş kremi anlamışınn :D
afiyet olsun canımmm
sağol ohhh bi güsel tıkındım aslıcan heyvan gibin yedim :lululu:
bu ikisi indirimde kızlar, sizce hangisi? karar veremedim :(
ama ben 1.sini beğenmiştim ayabalı olanı :(
çok teşekkür ederim hepinize. oy birliğiyle 2.yi aldım :D 39.90. kargoyla 45.90 mı ne oldu
tühh almışın bilem öteki sana daha çok yakışır bebek bakım çantası bence bebeği simgelemeli ayabalı daha taklu gelmişti bana ama olsun güle güle kullan bebişim
Çok duygulandım ya..

bakk ya ocak diyo gidiyo aralığı okuyo gıcık surata bak ya yirim senin suratını :D az kaldı az ocak 15den sonra bizlerdende dökülenler olcak kızlar bence hastane çantanıza laptoplarıda koyun derim ki haberleşelim an ve an anlatın neler olduğunu:huhuu:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yavaş yavaş sıra bize geliyo azoşşşşşşşşşşşşşşş

Evet babuşum, nitekim biz de Ocak annesiyiz aslında :D
Çok merak ediyorum burda ne halde olucaz, ilk kim müjdeli haberi verecek, düşündükçe heyecan basıyor, iyice sabırsızlanıyorum :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar