2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
ya azom inan makınam hiç boş kalmıuor. onur hasta biraz. havluya bi kere elini kuruladın mı o yıkanacak. haftada 16 çift çorap değiştirıyor :( boxerı, atleti boku püsürü hiç bitmiyor benim adamın. biraz hastalıklı titiziz. çamaşırı yıkayıp asıyorum onlar kuruyana kadar kirli sepeti taşıyor. bi fırsat gelmedi yavruma. dün annem dedi onurdan sıra gelmez şimdi bebeğe sen bana ver ben onları yıkıyım dıye. artıok oyle yapacam gibi.

hehe :) aynı benim durum, sepet de çamaşır askılığı da hiç boş kalmıyor bende de. kışın kuruması da zor ya, onlar kurumadan yenileri de yıkayamıyorum, dertliyim ben de :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bu yaşadığım şey hamilelik depresyonu mu acep ya..ama benimki fizxel kaynaklı psiko destekli sanırım..
neyin var be tatlım ayrıntılı bi anlat
hehe :) aynı benim durum, sepet de çamaşır askılığı da hiç boş kalmıyor bende de. kışın kuruması da zor ya, onlar kurumadan yenileri de yıkayamıyorum, dertliyim ben de :D

benimde aynı ama allahtan balkonum olmadığı için kurutma makinam var yoksa yanmıştım yanee haftada min hiç çamaşır çıkmassa 3 makine yıkıyorum:acep:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Ben de lansinoh aldım, ama kremi sürmeyi unutuyorum bak geldiğinden beri 1 kere sürdüm, şimdi konusu açılınca aklıma geldi :acep:

sür sür. ben emzirirken ağlayana şahit oldum. olmaz olaydım. o yüzden biraz fazla önemsiyorum. yara olmuştu, bebeğe veremiyordu acıdan. sıkıp kaşıkla ağzına akıtıyordu. Allah bize yaşatmasın...

calmdown hoş geldin, herkeste var az buçuk hamilelikle alakalı sıkıntı. az sık dişini...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şeyy övünmek gibin olmasın accuk yeteneğim vardır bu konuda. kes yapıştır boya bayılırım bu işlere. ingilizce sınıflarımı ilköğretimdeyken bir yapardım herkesin ağzı açık kalırdı.çocuklarda renkli renkli bayılırdı :huhuu:

hepiciğini kendim yaptım kuzum. keçeleri de netten aldım ama töbe bi daha almam. boyutları saçma sapan. kimisi sert kimisi yumuşak. bulamadım burda. çaresiz kaldım aldım. ama çok zevkli hee, kızlar için süper şeyler vardı o sitede. şimdi de kalanlardan hastane için şeker figürleri yapayım diyorum. ziyan olmasın. değişik değişik hayvanlar. nasıl olur sizce?

Maşallah diyorum o zaman saygıyla eğiliyorum önünde :)
Cidden marifetli hatunsun, maşallah.
Hastane için şeker figürlerini nasıl kullanacaksın peki? Kutulara filan yapıştırarak mı, yada ağaça filan mı asacaksın?

napıcaz peki? derhal silkelenip kendimize gelmemiz lazım.

:))) affettim seni gel. öpücem...

Öpüşelim gel :eek:

Ben de lansinoh aldım, ama kremi sürmeyi unutuyorum bak geldiğinden beri 1 kere sürdüm, şimdi konusu açılınca aklıma geldi :acep:

Ben de bi kere sürdüm :D
Doktora sorcaktım onu da unuttum :)
Kız azoş bu arada nst istedi benden doktor bi dahaki kontrole nst ye gir de gel dedi.Senden de istedimi?

bu yaşadığım şey hamilelik depresyonu mu acep ya..ama benimki fizxel kaynaklı psiko destekli sanırım..

Kız anlatsana neyin var?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Ya limango da hawai desenli tulum var çok hoş, 49 tl. napsam bilemedim :acep:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Maşallah diyorum o zaman saygıyla eğiliyorum önünde :)
Cidden marifetli hatunsun, maşallah.
Hastane için şeker figürlerini nasıl kullanacaksın peki? Kutulara filan yapıştırarak mı, yada ağaça filan mı asacaksın?

Kız azoş bu arada nst istedi benden doktor bi dahaki kontrole nst ye gir de gel dedi.Senden de istedimi?

şu şiş yaptığımız tahta çubuklara takayım. arkasına da tül içine şeker... azoşun yaptığı gibi sepete dikerim soora... olmaz mı?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Doktora 36. haftam bittiğinde gitmiş olucam sanırım, ayın 30una verdi bana randevuyu..20 gün sonra gel dedi yani, 2 haftaya inmedik nedense:acep: nst hakkında da birşey demedi.
Belki gittiğimde hadi bi gir der :D

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
neyin var be tatlım ayrıntılı bi anlat

benimde aynı ama allahtan balkonum olmadığı için kurutma makinam var yoksa yanmıştım yanee haftada min hiç çamaşır çıkmassa 3 makine yıkıyorum:acep:

c.tesi bütün gün ağladım ama abartısız..gece bebeğimi rüyamda görünce bi basladım (ki o gece hiç kımıldamadı bişey oldu sandım) ağlamaya her aksilikte ağlamam arttı.. c.tesi sabahı randvum vardı kuaföre gidip temizlik yaptıracaktm utandıme eşim ben yaparım dedi ona güvendim sonra ondan da utandım yaptıramadım sinirden ağladım üstüne saç kurutma makinam bozuldu üstüne randevuya geç kaldım üstüne geç kalmamıza rağmen 1 ssat bekledik doktoru.. bi de alttan da muayene etmedi.. neyse baska randevum vardı geç kalınca onu daiptal ettim ardından baska bi işim vardı o işimde olmadı o kadar yolu bosa gittik eşim beni programlarıma yetiştirmekten kendi toplantısına geç kaldı bana dönüp bişey diyecek oluyr ben başlıyorum ağlamaya ama bütün gün tel. de yolda ağladım ağladıma ağladım:)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
çatlak kremini son bir ay kala hergün düzenli sabah akşam sürmek gerekyomuş kızlar doktora sordum ben geçen muayenede ben şimdiden başladım ne olur ne olmaz die

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ben 32. haftamda girdim, artık başlayalım dedi nst ye dedi, 10-15 dk kaldım, bişey çıkmadı sanırım.

kremi ben aklıma geldikçe sürüyorum ama sürerken bile acıyor, emzirirken kesin acıyacak benimkiler :sok

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
çatlak kremini son bir ay kala hergün düzenli sabah akşam sürmek gerekyomuş kızlar doktora sordum ben geçen muayenede ben şimdiden başladım ne olur ne olmaz die

Benim çatlak kremim bitti..Kaynanacum haftaya yollıcak yine.
Ben kaşındıkça sürüyorum, kaşıntım geçiyor iyi geliyor.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
şu şiş yaptığımız tahta çubuklara takayım. arkasına da tül içine şeker... azoşun yaptığı gibi sepete dikerim soora... olmaz mı?

Süper olur valla.Numune yapıp foto koysana lidilım valla merak ettim, bence harika fikir ama :)

c.tesi bütün gün ağladım ama abartısız..gece bebeğimi rüyamda görünce bi basladım (ki o gece hiç kımıldamadı bişey oldu sandım) ağlamaya her aksilikte ağlamam arttı.. c.tesi sabahı randvum vardı kuaföre gidip temizlik yaptıracaktm utandıme eşim ben yaparım dedi ona güvendim sonra ondan da utandım yaptıramadım sinirden ağladım üstüne saç kurutma makinam bozuldu üstüne randevuya geç kaldım üstüne geç kalmamıza rağmen 1 ssat bekledik doktoru.. bi de alttan da muayene etmedi.. neyse baska randevum vardı geç kalınca onu daiptal ettim ardından baska bi işim vardı o işimde olmadı o kadar yolu bosa gittik eşim beni programlarıma yetiştirmekten kendi toplantısına geç kaldı bana dönüp bişey diyecek oluyr ben başlıyorum ağlamaya ama bütün gün tel. de yolda ağladım ağladıma ağladım:)

Kıyamam ya. Aslında ben de biraz bu moddayım...
Sanırım sona yaklaşmanın verdiği korkular, sıkıntılar, artı hormonlar filan alt üst oluyoruz işte...
Pazar günü eşim yanlışlıkla elimi yaktı silikon tabancasıyla.
Önce söylendim sanki bilerek yaptı gibi,kızdım, sonra ağladım, sonra vicdan azabı duydum, sonra elim acıma başlayınca yine kızdım :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Doktora 36. haftam bittiğinde gitmiş olucam sanırım, ayın 30una verdi bana randevuyu..20 gün sonra gel dedi yani, 2 haftaya inmedik nedense:acep: nst hakkında da birşey demedi.
Belki gittiğimde hadi bi gir der :D

Bana 24ünde gel demişti sanırsam.
Gelmeden de nst+hemogram istedi...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben 32. haftamda girdim, artık başlayalım dedi nst ye dedi, 10-15 dk kaldım, bişey çıkmadı sanırım.

kremi ben aklıma geldikçe sürüyorum ama sürerken bile acıyor, emzirirken kesin acıyacak benimkiler :sok

Benim de öyle işte, zaten şimdiden çatlak gibi....Acıdı bi kere sürdüm de...Başlıyayım o zaman ben de...
10-15 dk. mı sürüyor nst, iyimiş o zaman, doktora gitmeden girerim ctesi.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Süper olur valla.Numune yapıp foto koysana lidilım valla merak ettim, bence harika fikir ama :)

Kıyamam ya. Aslında ben de biraz bu moddayım...
Sanırım sona yaklaşmanın verdiği korkular, sıkıntılar, artı hormonlar filan alt üst oluyoruz işte...
Pazar günü eşim yanlışlıkla elimi yaktı silikon tabancasıyla.
Önce söylendim sanki bilerek yaptı gibi,kızdım, sonra ağladım, sonra vicdan azabı duydum, sonra elim acıma başlayınca yine kızdım :D

allah sni delisin yaaa bi kızdın bi kızmadın üzüldün adamda napcağını bilememiştir inançvarya doğurduktan sonra asıl onların tedaviye ihtiyacı olacak bu gidişle söyleyimmm:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar napim ya, alim mi bunu yoksa almıyım mı çok kararsız kaldım fiyatından ötürü :D

Ekli dosyalar

• adsız.JPG
    adsız.JPG
    45,7 KB · Görüntüleme: 48
OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yaa azo sabah gördüm ben çok cici ama bana pahalı geldi anam yaaa bilmiyomki sen bilirsin ama güzel yani söylemeden geçmeyim:D

güzel değil sanki yani o paraya değmez gibi.... yada ben bugün yorum yapmayayayım..

Güzelliğine güzel de (yani ilginç şeyleri seviyorum) Bi de orda I love rock yazılı bi tişört vardı ona da bayıldıydım ama 50tl. fazla bence de, demek aynı düşünüyoz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar