2012 Şubat Anneleri

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Benim etmediler, bi kağıda adımı yazdılar.
Bence benim adıma hediye daha gelmemişti, bu başka promosyondu, ben gelmişken bunu verdiler, o paketler gelince de ordan adımı listeden düşecekler.
Nasıl yazdım :D

süper yazmışın hakikaten

ben hala yavrumun kıyafetlerini yıkıcam yaaaaa. ama nıhayet kendıme aldım pijama takımı sütyenimi atletimi donumu ıvırımı zıvırımı.

ama hala bı gögüs pedim yok. en sonunda orkidleri kesip kendim yapacam yaa:(((

ben de sendenim, daha yıkamadım, bir uyuşukluk var üstümde, gitmiyor bir türlü.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlar ben bi 1 saat yok oluyorumm.. gideyim cep faturamı yatırayım.. her ay kesiliyo ama yaaa unutuyorum ben ödemeyi:acep: bide aklımda bi yer kaldı ordan pijama bakayım bide. basıma dert oldu pijama

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

çıktı çıktı pembe şey ne işe yarar diye düşündüm hatta mama kabıymış kıyafetlerde evde oyuncak kızım var ona anca oldu kızıma verdim milupa daha bonkördü 8 bez göndermişti prima 4 yazık yazık:))

Evet prima cimriymiş :D
Pembe şeyi ben emzik kabı sandım

Anaaa kız mikemmel fikir orkid kesmek :D Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :D Hiç keyfim yoktu güldürdün beni ha :D
Bu arada güle güle kullan aldıklarını, çoğu bitti azı kaldı..Bugün evdesin at makinaya yıkansın, haftasonu ütülersin ;)

Evet orkid kesersen hem yapışkanlı olur :D:dill:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Anaaa kız mikemmel fikir orkid kesmek :D Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :D Hiç keyfim yoktu güldürdün beni ha :D
Bu arada güle güle kullan aldıklarını, çoğu bitti azı kaldı..Bugün evdesin at makinaya yıkansın, haftasonu ütülersin ;)

ya azom inan makınam hiç boş kalmıuor. onur hasta biraz. havluya bi kere elini kuruladın mı o yıkanacak. haftada 16 çift çorap değiştirıyor :( boxerı, atleti boku püsürü hiç bitmiyor benim adamın. biraz hastalıklı titiziz. çamaşırı yıkayıp asıyorum onlar kuruyana kadar kirli sepeti taşıyor. bi fırsat gelmedi yavruma. dün annem dedi onurdan sıra gelmez şimdi bebeğe sen bana ver ben onları yıkıyım dıye. artıok oyle yapacam gibi.

Azoyu gazlaya gazlaya ped aldırdım gaz lazımsa veriim :huhuu:

:))) versene kız gaz banada.

Babuş ne sakat kalması Allahını seversen gözüm ya.
Moralsizlikten böyle diyon sen şimdi, geçecek kuşum geçecek...
Allahın izniyle bi çoğu bitti azı kaldı, sık dişini.

amin inşallah. çok koruyorum yeminle:(

daha almadıysan avent inkini tavsiye ettiler bana cnmm. en iyisi oymus

ondan aluruk... en olmadı selpak koyarız kız :))

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
E peki o figürleri filan nasıl kestin?
O korsanı filan kendin yaptın dimi?
Keçeleri netten mi aldın??

şeyy övünmek gibin olmasın accuk yeteneğim vardır bu konuda. kes yapıştır boya bayılırım bu işlere. ingilizce sınıflarımı ilköğretimdeyken bir yapardım herkesin ağzı açık kalırdı.çocuklarda renkli renkli bayılırdı :huhuu:

hepiciğini kendim yaptım kuzum. keçeleri de netten aldım ama töbe bi daha almam. boyutları saçma sapan. kimisi sert kimisi yumuşak. bulamadım burda. çaresiz kaldım aldım. ama çok zevkli hee, kızlar için süper şeyler vardı o sitede. şimdi de kalanlardan hastane için şeker figürleri yapayım diyorum. ziyan olmasın. değişik değişik hayvanlar. nasıl olur sizce?

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo bu arada halleyli pasta yaptım dün. herkes parmaklarını yedi kız. ama şantisi bıraz fazla kaçtı galiba benimkinin. ben bi de içine ceviz badem ve muz da koydum.

çok uğraşılmış da yapılmış bi pasta gibi duruyo yerken ama 10 dakikamı almadı desem yeri.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
bu arada ağrılar bende de mevcut. hepinizi çok iyi anlıyorum.

aman gözünüzü seviyim herşeyi biran önce yıkayın. benim aklıma ilk onlar geldi. o haftasonu dedim "leyn ben şimdi doğursam bebeğime ne giydircem?" yıkadım hurçlarla kaldırdım hatta ki hem kokusu gitmesin hem de toz moz girmesin kapak aralarından :deli:

benim de pijamalar tamamlandı bu sabah şükür. çeker koyarım bir ara. emzirme atletleri de geldi. şüper şüper. ama sütyenim yok hala. bugün de onlara bakınıyım netten... var mı önerdiğiniz bir marka?

haa bir de bana da göğüs pedi ve kremi lansinoh önerildi. ben de öyle aldım. bilginize....

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azo bu arada halleyli pasta yaptım dün. herkes parmaklarını yedi kız. ama şantisi bıraz fazla kaçtı galiba benimkinin. ben bi de içine ceviz badem ve muz da koydum.

çok uğraşılmış da yapılmış bi pasta gibi duruyo yerken ama 10 dakikamı almadı desem yeri.

Ohh ellerine sağlık, muz da yakışmıştır içine.
Ben pek tutmadım ama halleyli pastayı, fazla şekerli geldi :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Şimdi öyle deme ben örnek verdim :D
5 TL de 1 TL %20 pahalılık demek.
E bunun havuzlu han olduğu ve ucuz olması gerektiği gerçeğini de ekle :D
Toplu alışveriş yaptığını düşün, başka ürünleri düşün...
Hakver kız bana
haklısın babuş ne diyim söyleyince hak verdim valla
ben hala yavrumun kıyafetlerini yıkıcam yaaaaa. ama nıhayet kendıme aldım pijama takımı sütyenimi atletimi donumu ıvırımı zıvırımı.

ama hala bı gögüs pedim yok. en sonunda orkidleri kesip kendim yapacam yaa:(((
hani nerde pijaman merak ettim nasıl bişi

ehehheh benlen mi? ya siz demin keçe meçe bişiyler konuşuyodunuz gıremedım konuya.

ama yazdım hakkımı yeme...

gökçe aşk olsun insan bişi yazar beaa

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bu arada ağrılar bende de mevcut. hepinizi çok iyi anlıyorum.

aman gözünüzü seviyim herşeyi biran önce yıkayın. benim aklıma ilk onlar geldi. o haftasonu dedim "leyn ben şimdi doğursam bebeğime ne giydircem?" yıkadım hurçlarla kaldırdım hatta ki hem kokusu gitmesin hem de toz moz girmesin kapak aralarından :deli:

benim de pijamalar tamamlandı bu sabah şükür. çeker koyarım bir ara. emzirme atletleri de geldi. şüper şüper. ama sütyenim yok hala. bugün de onlara bakınıyım netten... var mı önerdiğiniz bir marka?

haa bir de bana da göğüs pedi ve kremi lansinoh önerildi. ben de öyle aldım. bilginize....

Ben de lansinoh aldım, ama kremi sürmeyi unutuyorum bak geldiğinden beri 1 kere sürdüm, şimdi konusu açılınca aklıma geldi :acep:

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
bu yaşadığım şey hamilelik depresyonu mu acep ya..ama benimki fizxel kaynaklı psiko destekli sanırım..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar