merhaba hatunlar...
heh işte tam adreside aldım allah razı olsun bacım kız arada 1tl fark var öldüm gülmekten okurkenOralarda kuşum, yakın Havuzlu hana.Daha aşağılarda,Eminönüne daha yakın,hemen Yeni Caminin arkasına geçer geçmez
Zaten oralarda bi sürü takı tokacılar var ya, onlarda da vardır keçe. Yada onlara keçe nerden bulurum diye de sorabilirsin.
Belki başka yerler de vardır, o civarda. Belki değil kesin vardır…
Havuzlu han bana çok uygun fiyatlı gelmedi ama lidoş nedense.
Mesela orada 5 TL denen bodyleri ben Küçükbakkalköy’den 4 tl’ye almıştım.
hımmm faceim yok benim o saman e-bebeğe uğrayım form ist daNerdesin babuş sennnnn?
Facebooktan beğenmiştik, form doldurup.
Ama ben beğenmesem de bana verceklermiş zaten, e-bebeke gidince de hamileyseniz size hediye verelim deyip tutuşturdular elime.
bebeğim geçmiş olsun ya merak ettik seni nirelerdesin sen ahh gökçem sorma napcaz bu son zamanları siz anlatıyosunuz ben daralıyorum inan şu anda bile ağzılarım çok acaba 4 hafta sonra nasıl olcam die kara kara düşünür oldumevdeyim. yeni kalktım. uyudum uyudum uyudum....
kalçam çok kötü.... iskelet sistemimim her an çökebilir. her kemiğim ayrı ayrı ağrımaya başladı. bende bu sabah işe gitmemeye karar verdim.
iyi yapmışsın işe gitmemekle offf kabus artık gece gökçem kıyamam sana. wc bile kalkamıyorum belim tutuluyo yürüyemiyorum felçli gibiiyi değilim be kızlar. valla şu son 1,5 ayı hiç sevemedim ben. herkese mi oluyor bilmiyorum ama sahiden dayanılacak gibi değil ağrılarım. gece kalkıp sabaha kadar ağlama seanslarımız başladı son 1 haftadır.
yavrumu düşünmek bile içimi rahatlatmıyor artık. sonrasında bu ağrıların geçmeyeceğinden korkuyorum
azo aynen. bi de sağa yakın olan tarafım daha çok ağrıyor. o ağrı sağ kalçamın ağrısıyla birleşiyor ve ortaya voltran gibi bişi çıkıyo.
bu arada foton süpermiş.
doktor bi ilaç bişi vermedimi sana bacım çok şiddetliyse bi ağrı kesici iç ne bilim aklıma bişi gemiyo ki deep heat die bişi var bel ağrısı çok olanlara tavsiye ederim eşim satıyo geçen kullandım 2-3 gün epey faydası oluyo geçiriyo yani ve zaralı değil 42c kadar ısınan bir flaster tutulmaları ağrıları geçiriyo gün içersinde yapıştırmak gerekiyo