2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
merhaba hatunlar...

Oralarda kuşum, yakın Havuzlu hana.Daha aşağılarda,Eminönüne daha yakın,hemen Yeni Caminin arkasına geçer geçmez :D
Zaten oralarda bi sürü takı tokacılar var ya, onlarda da vardır keçe. Yada onlara keçe nerden bulurum diye de sorabilirsin.
Belki başka yerler de vardır, o civarda. Belki değil kesin vardır…
Havuzlu han bana çok uygun fiyatlı gelmedi ama lidoş nedense.
Mesela orada 5 TL denen bodyleri ben Küçükbakkalköy’den 4 tl’ye almıştım.
heh işte tam adreside aldım allah razı olsun bacım kız arada 1tl fark var öldüm gülmekten okurken :D
Nerdesin babuş sennnnn?

Facebooktan beğenmiştik, form doldurup.
Ama ben beğenmesem de bana verceklermiş zaten, e-bebeke gidince de hamileyseniz size hediye verelim deyip tutuşturdular elime.
hımmm faceim yok benim o saman e-bebeğe uğrayım form ist da
evdeyim. yeni kalktım. uyudum uyudum uyudum....

kalçam çok kötü.... iskelet sistemimim her an çökebilir. her kemiğim ayrı ayrı ağrımaya başladı. bende bu sabah işe gitmemeye karar verdim.
bebeğim geçmiş olsun ya merak ettik seni nirelerdesin sen ahh gökçem sorma napcaz bu son zamanları siz anlatıyosunuz ben daralıyorum inan şu anda bile ağzılarım çok acaba 4 hafta sonra nasıl olcam die kara kara düşünür oldum
iyi değilim be kızlar. valla şu son 1,5 ayı hiç sevemedim ben. herkese mi oluyor bilmiyorum ama sahiden dayanılacak gibi değil ağrılarım. gece kalkıp sabaha kadar ağlama seanslarımız başladı son 1 haftadır.

:ninni: yavrumu düşünmek bile içimi rahatlatmıyor artık. sonrasında bu ağrıların geçmeyeceğinden korkuyorum:(
iyi yapmışsın işe gitmemekle offf kabus artık gece gökçem kıyamam sana. wc bile kalkamıyorum belim tutuluyo yürüyemiyorum felçli gibi
azo aynen. bi de sağa yakın olan tarafım daha çok ağrıyor. o ağrı sağ kalçamın ağrısıyla birleşiyor ve ortaya voltran gibi bişi çıkıyo.

bu arada foton süpermiş.

doktor bi ilaç bişi vermedimi sana bacım çok şiddetliyse bi ağrı kesici iç ne bilim aklıma bişi gemiyo ki deep heat die bişi var bel ağrısı çok olanlara tavsiye ederim eşim satıyo geçen kullandım 2-3 gün epey faydası oluyo geçiriyo yani ve zaralı değil 42c kadar ısınan bir flaster tutulmaları ağrıları geçiriyo gün içersinde yapıştırmak gerekiyo

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

benim kutudanda zıbın minik penye şapka ve önlük çıktı

Sen torpilliymişin heptem laylam :D
Bezle, pembe şey çıkmadı mı :D

evdeyim. yeni kalktım. uyudum uyudum uyudum....

kalçam çok kötü.... iskelet sistemimim her an çökebilir. her kemiğim ayrı ayrı ağrımaya başladı. bende bu sabah işe gitmemeye karar verdim.

iyi değilim be kızlar. valla şu son 1,5 ayı hiç sevemedim ben. herkese mi oluyor bilmiyorum ama sahiden dayanılacak gibi değil ağrılarım. gece kalkıp sabaha kadar ağlama seanslarımız başladı son 1 haftadır.

:ninni: yavrumu düşünmek bile içimi rahatlatmıyor artık. sonrasında bu ağrıların geçmeyeceğinden korkuyorum:(

Geçmiş olsun kuşum.İyi yapmışın işe gitmemişin dinlen...
Benim kalçam ağrımıyo, ama bi mide bulantısı, bi mide kaynaması+ağrısı var ki sorma.
Bi de bu sabah boğaz ağrısı peydah oldu :(

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de hiç sevmedim Gökçe ya, insanın yatakta dönerken kıçı başı ağrır mı :( Gece yatmak istemiyorum artık, gece uykusundan soğudum.

ya ben de sevmiyorum geceleri, sağdan sola dönemiyorum, sırt üstü yatamıyorum, habire wc olayı var bir de, doğsun da beraber uyumayalım bari diyorum ya :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
facebook prima dan form doldurmuştuk lidırım. diğeri de milupa herhalde ama ondan bişi gelmedi daha...

benim kimliği bile alıp kontrol ettiler.

ben de 33 ü doldurdum, senle aynı zamanda hastanede olmayalım bir de :)

sebamed ben aldım ama şampuan yazıyor... bence değiştirme ihtimalin varsa git bak varsa değiştir.

herkese kafalarına göre koymuşlar bence, ellerinde kalanları kakalamışlar.

ben de sevmedim, çok da sıkıldım, hiç bir şeyim hazır değil ayrıca ben de de psikolojik olarak hazır değilim ama artık zaman çabuk geçsin istiyorum.

olabilirrrr.. dogumdan sona yanına karanfill falan koyy kızz oralarda olursamm el sallarım sana:D
deme yaa dövcem kadınıı bakk bi anda gerildim. elimde mi kaldı simdi koca sise:acep: yol göründü bana yine

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
heh işte tam adreside aldım allah razı olsun bacım kız arada 1tl fark var öldüm gülmekten okurken :D

Şimdi öyle deme ben örnek verdim :D
5 TL de 1 TL %20 pahalılık demek.
E bunun havuzlu han olduğu ve ucuz olması gerektiği gerçeğini de ekle :D
Toplu alışveriş yaptığını düşün, başka ürünleri düşün...
Hakver kız bana

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

o ağrılarınız miğde yanmalarımız uykusuzluklarımız doğum yaptığımız gün bitiyor bu sefer de bebekten uykusuzluk başlayacak ağrı sızı kalmayacak

uykusuzluğua razıyım be laylam. en azından yavrumu izlerim hiç olmazsa. içime huzur dolar. ama şimdi agrıldan uyanıp gece gece boş duvarlara bakıyorum öfff...

Ben de hiç sevmedim Gökçe ya, insanın yatakta dönerken kıçı başı ağrır mı :( Gece yatmak istemiyorum artık, gece uykusundan soğudum.

Sağol kuşum, aşkın sarılamama hali :)
Çok uykum var :(

aynen uyku nedır hasret kaldım. en az 3 kere wc ye gıdıyorum. sancıdan agrıdan uyanışımı saymayalı çok oldu. ağlarken yorulup uyuyorum zaten.

ha bı de sezoş inan bu ara daha sevimli gelmeye başladı gözüme. bi de dıyorum normal yapıp kalçamı hepten zedelemiyim açıkcası ben sakat kalkamtan korkuyorum :(

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Teşekkürler canım benim.
Senin kapı süsü de harika inanılmaz beceriklisin maşallah.Hazır sandım ben bayıldım
Şundan yapsana bunu beğendim de ben minik kesemedim kalpleri hem üşendim hem keçelerim kalındı, sen yaparsın ama :D

Ekli dosyayı görüntüle 9832

Ekli dosyayı görüntüle 9833

hazırı 120 liraydı bu arada. yuh yani. elim mi aşındı, 2 güne yaptım. 10 liralık keçe(yarısı duruyor), 1 liralık kurdele ve bir yastık zaiyatıyla tamamladım. hala isim yok ama yaaaa :acep:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
evet valaa sampuan ayrı simdi nette baktımm.. off orda niye bakmıyosam. kadın sampuan didi verdi bana o siseyii bende hiç okumadım hem ambalaj büyük diye sevindim. neyse bu da işimize yarar mı acaba. sampuanı ayrıca alayım bari napim.. duss jeli olsun bebemin:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ya ben de sevmiyorum geceleri, sağdan sola dönemiyorum, sırt üstü yatamıyorum, habire wc olayı var bir de, doğsun da beraber uyumayalım bari diyorum ya :acep:

Ay aynen, bebiş olsa ona bakarız, ederiz bi sevimli yanı olur..Şimdi hiçbir sevimli yanı yok..

uykusuzluğua razıyım be laylam. en azından yavrumu izlerim hiç olmazsa. içime huzur dolar. ama şimdi agrıldan uyanıp gece gece boş duvarlara bakıyorum öfff...

aynen uyku nedır hasret kaldım. en az 3 kere wc ye gıdıyorum. sancıdan agrıdan uyanışımı saymayalı çok oldu. ağlarken yorulup uyuyorum zaten.

ha bı de sezoş inan bu ara daha sevimli gelmeye başladı gözüme. bi de dıyorum normal yapıp kalçamı hepten zedelemiyim açıkcası ben sakat kalkamtan korkuyorum :(

Allah korusun getirme aklına sakatlık felan..
Hangisi hayırlı ise onu versin Allah inşallah, böyle dua edelim biz..
Bak Ebru Gündeş sezoş oldu ama vermiş hemen kilocukları yürüyüş ile.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben hala yavrumun kıyafetlerini yıkıcam yaaaaa. ama nıhayet kendıme aldım pijama takımı sütyenimi atletimi donumu ıvırımı zıvırımı.

ama hala bı gögüs pedim yok. en sonunda orkidleri kesip kendim yapacam yaa:(((

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511

Sabah bende yazdım gökçecim hamileliğin son 1 ayı çok keyifsizmiş ya..
Midem tuhafi,kramplar var.
Yemek yemek istemiyorum, abur cubur şeylerle geçiştiryorum..
Sonrada tansiyonum düşüyor..

tansel

Daimi Üye
Tepki
1.511
ben hala yavrumun kıyafetlerini yıkıcam yaaaaa. ama nıhayet kendıme aldım pijama takımı sütyenimi atletimi donumu ıvırımı zıvırımı.

deli seni orkidleri kescen ha:)))
pijamanı nerden aldın?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Babuş ne sakat kalması Allahını seversen gözüm ya.
Moralsizlikten böyle diyon sen şimdi, geçecek kuşum geçecek...
Allahın izniyle bi çoğu bitti azı kaldı, sık dişini.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Anaaa kız mikemmel fikir orkid kesmek :D Kırk yıl düşünsem aklıma gelmez :D Hiç keyfim yoktu güldürdün beni ha :D
Bu arada güle güle kullan aldıklarını, çoğu bitti azı kaldı..Bugün evdesin at makinaya yıkansın, haftasonu ütülersin ;)

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Sen torpilliymişin heptem laylam :D
Bezle, pembe şey çıkmadı mı :D

çıktı çıktı pembe şey ne işe yarar diye düşündüm hatta mama kabıymış kıyafetlerde evde oyuncak kızım var ona anca oldu kızıma verdim milupa daha bonkördü 8 bez göndermişti prima 4 yazık yazık:))

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

daha almadıysan avent inkini tavsiye ettiler bana cnmm. en iyisi oymus

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Sabah bende yazdım gökçecim hamileliğin son 1 ayı çok keyifsizmiş ya..
Midem tuhafi,kramplar var.
Yemek yemek istemiyorum, abur cubur şeylerle geçiştiryorum..
Sonrada tansiyonum düşüyor..

aynen aynen sevmedim ben son ayımızı hiç. :(

deli seni orkidleri kescen ha:)))
pijamanı nerden aldın?

bilmem markasına bakmadım :acep: . birazdan fotosunu çeker koyarım. çok sevimliler ama kız.

bu arada emzirme sütyeni çok kullanışlı bi olaya benzıyor. ben bayıldım.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar