2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydın herkese
umarım herkes iyidir zira ben bi acayip psikolojideyim..kabus bir c.tesi geçirdim.. pazarım iyi derken gecesi mahvetti beni ya..
sizinle paylaşıp canınızı sıkmayayım..herkese kolay gelsin..

günaydınnn şeker...amannn herkes bu aralar çöküntü içinde zaten boşver anlat sen..sende geceleri uyuyamıyorsundur herbiryerin ağrıyordur nasılsa anlat rahatla canım:D

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
tannsel ve leader odalar çok hoş olmuş. sağlıklı günlerde kullanın her birşeyinizi.

bblau senin de taçlar şahane. ben mavi tonları yapayım dedim ama. koyu mavi diye istediğim keçe mor gelmiş bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Babuşum senin de teyzoşun da taçları çok janjanlı olmuş ellerinize sağlık :) Geçmiş olsun bu arada..

Ooooo Çoookkk havalı :) Süper olmuş canım eşinin ellerine sağlık...Sen de dinlenememişsin haftasonu :(

Tanselim çok çok güzel olmuş, halı eksiğin kalmış sanırım? Sen de yerleştirmişsin :D Bu arada çekmecedeki kahverengi pijamaya bayıldım :) Senin ciciler ayrı bir güzel zaten, güle güle giymek nasip olsun inşallah.

Teşekkürler kuşum :D
Günaydın hoşgeldin sen de...

günaydınn kızlarrrrrr
cumartesi evden cıkar cıkmaz önce kuaföre gittim.. insan moduna bi geri dönüşş yaptım.. :D sonra carsıya indimm. 2 emzirme sütyeni (süngeerlisi yok heralde bunların anladım), 1 emzirme atleti, 1 tane de hamile külodu aldım evdekinin aynısından. acayip rahat. hastahane cantasına bu ikisini de koyayım dicem ama yenisini siyah almısım nedense:acep: sonra baktım pijama takımı bulamıyorum tesadüf biyere giripp sebamed in sampuanıyla pişik önleyici kremin aldım. nakitte % 30 indirim diyodu..sampuan 500 ml kremde 200 ml. ikisi 41 tl tuttu.. acaba kazık mı yedim dicem ama yedim mi acaba? bide sampuan diye aldıgım seyin üstünde banyo köpügü yazıyo:D niye sampuan yazmıyoo yanlıs mı aldım onu da yahuu:acep:

tanselcimmm pijamalarınızda odanız da cokk güzel olmuss cnmm emeginize saglıkk.. allah güzel günlerddekullanmayı nasip etsin insallah

Güle güle kullan ecrincim cicilerini.Allah sağlıklı günlerde nasip etsin.Bazı bebek ürünlerinde şampuan, banyo köpüğü tek ürün oluyo öyle mi acaba?

bblauuuuu taclarınızıı cok begendimm balımmm.. siz ne kadann beceriklisinizz ölee yahuu.. güzel günlerde takınn teyzeye de yapmıslarr bide kıyamamm keske benimkinin de bi teyzesi olaydı:mendil:ama bişi dicemm senin tacınınn kenarındaki papatya canlı mı yapay mı anlamadım da sanki o ikisini alsan daha havalı olcakk.. benimm fikrim tabee kızma sakınn:ayk:

Yok tatlım kızar mıyım.Yapma çiçek o.
Sonradan Yapıştırdım ben de ama benim de içime sinmedi.
Çok boş kaldı gibi gelmişti, yapıştırıvermiştim. Çıkarayım o zaman eve gidince :D

çok sağol babuş çok ihtiyacım olcak o boncukçu hanının adı aklındamı??? f,yatlar bedavaymış ben aslıcanada hediye yapcam istiyorum ki el emeğiyle bişiler yapayım oğluma ama becerebilermiyim acep sen o yazıyı ne ile yazdın tacına?

amannn olsun cnm önemli değil eşim bunları okusa kabarırda kabarır artık valla öle bacım yaptısağolsun badanacılar çok mal oluyo kusura bakmasınlar bişi tarif ediyosun hödük hödük bakıyolar adamın suratına bu işte aradan çıktı kış ortasında badana pek akıl kari değil ama çok şükür bitti o telaşta bana diyo bulutları sen basmak istermisin yok dedim yüzüme gözüme bulaştırırım şimdi sen yap ama ilk deneme çok komikti süngeri boyaya batırdı ardından duvara yapıştırdı bulutlar şakır şakır akıyo :D hemen bir benzle sildik duvarı gazeteye bass ilk önce dedim sonra duvara bas bidaha akmadı şükür sim üflüyodum bulutların üzerine onu bile beceremedim çok yakından püskürtmüşüm simler kalıp gibi yapıştı bulutların üstüne :kahkaha: benim el sanatlarım iyidir sulu şeyleri çizimleri becerememde bakalım keçeleri bulayımda bi güsel kapı süsü yapayım

Boncukçu hanın adı ne bilemiyorum canım ya düşündüm adıyla söyleyeyim diye ama bilemedim.
Biz de ararken boncuk, aksesuar malzemesi satan bi han vardı neresiydi diye aradık :D
Mısır çarşısından geçtik, dümdüz sapmadan, arka kapısından çıktık. Böyle kahve fincanı, bakır cezve filan satan bi yer var hemen ordan çıktık.
Az gidince sağdaydı. Oralarda sorduk. Yün, ip filan satan tuhafiyelerin orda hemen.
Ben pek karşıyı bilmem, kardeşim götürdü beni de.
Havuzlu hana da yakındı, azıcık yürüdük, sola filan gittik havuzlu han çıktı.
Ne güzel tarif ettim dime :D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
günaydın herkese
umarım herkes iyidir zira ben bi acayip psikolojideyim..kabus bir c.tesi geçirdim.. pazarım iyi derken gecesi mahvetti beni ya..
olurmu müyendis anlat can sıkılması die bişi mi var yaaa biz dert sıkıntı paylaşıp rahatlama bişiler paylaşmak için burdayız
12 kayıtlı üye 70 misafir:alsana::alsana::alsana::alsana::zopa::zopa::zopa::sinir::sinir::sinir:

aslıı yine mi misafir kirizin geldi kız reyting rekorları kırıyoruz neden sinirleniyon:durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
tannsel ve leader odalar çok hoş olmuş. sağlıklı günlerde kullanın her birşeyinizi.

bblau senin de taçlar şahane. ben mavi tonları yapayım dedim ama. koyu mavi diye istediğim keçe mor gelmiş bakalım nasıl birşey çıkacak ortaya...

Teşekkürler canım benim.
Senin kapı süsü de harika inanılmaz beceriklisin maşallah.Hazır sandım ben bayıldım
Şundan yapsana bunu beğendim de ben minik kesemedim kalpleri hem üşendim hem keçelerim kalındı, sen yaparsın ama :D

cemsmother1.jpg

cemsmother2.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
cnmm ilk gebeliktee son gün bile dönermişş bebek. 32 daha erken zati dr ların dedigine göre 36 dan sonra beklicekmişsinn dönmesinii. benimkide hala ters:D

Benim de halen ters…Ters değil de transverse, tani yanlamasına yatıyor.Başı yanda aşağıda değil.
Doktor dönebilir halen ihtimal var diyor.

günaydın herkese

Hayırdır yavruş noldu anlat açılırsın?

günaydın,selam annişler

Günaydın canım….

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

soğul littecim teşekkür ederiz beğendiğin için sen kuaför bozuntusuna bakma cnm bol bol dinlen inşallah zamanında gelsin minik
Boncukçu hanın adı ne bilemiyorum canım ya düşündüm adıyla söyleyeyim diye ama bilemedim.
Biz de ararken boncuk, aksesuar malzemesi satan bi han vardı neresiydi diye aradık :D
Mısır çarşısından geçtik, dümdüz sapmadan, arka kapısından çıktık. Böyle kahve fincanı, bakır cezve filan satan bi yer var hemen ordan çıktık.
Az gidince sağdaydı. Oralarda sorduk. Yün, ip filan satan tuhafiyelerin orda hemen.
Ben pek karşıyı bilmem, kardeşim götürdü beni de.
Havuzlu hana da yakındı, azıcık yürüdük, sola filan gittik havuzlu han çıktı.
Ne güzel tarif ettim dime :D:D

valla süper anlattın kız anladım inanki :D sora sora bağdat bulunur ama havuzlu hana yakınsa no problem sorarım o cevreye bulurum orda çok az bi işim kaldı havuzlu handa bebeğimin eksikleri bitti sayılır bebek bakım çantası,küveti,küvet filasi ekstra şampuanı,sabunu alıncak,lohusa tacım ve kapı süsümüz
birde ordaki taça bebek perdesi sipariş etcem hemen yaparız dedi adam küçücük pencere saten çabuk biter hımm bide avize ve gece lambası kaldı onlar içinde ikea ve bauhause praktiker koçtaş bakarım haftasonları bu kadar eksik olar dimi hımm bide durrr hasır sepet alcam ilk zamanlar için onu unuttum :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Sahi cumartesi doktordan eve gelirken Kısıklı’dan geçtik, e-bebekin önünden.Geçerken aklıma geldi, eşime dedim şu prima paketim vardı benim onu alayım.
Aldım, hatta size bi hediye verebilir miyiz deyip girişte de verdiler aynı kutudan bi tane daha.
İçinden sadece bez ve tupperın ne olduğunu anlamadığım pembe bişeysi çıktı :D
Kalanlar ıvır zıvır :D
Kocaman da kutu yapmışlar.
E bana nazo zıbın da var demişti, niye kandırıyon kız beni Nazoş :lululu:-kop

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Sahi cumartesi doktordan eve gelirken Kısıklı’dan geçtik, e-bebekin önünden.Geçerken aklıma geldi, eşime dedim şu prima paketim vardı benim onu alayım.
Aldım, hatta size bi hediye verebilir miyiz deyip girişte de verdiler aynı kutudan bi tane daha.
İçinden sadece bez ve tupperın ne olduğunu anlamadığım pembe bişeysi çıktı :D
Kalanlar ıvır zıvır :D
Kocaman da kutu yapmışlar.
E bana nazo zıbın da var demişti, niye kandırıyon kız beni Nazoş :lululu:-kop

benim tulum çıktı bi tane içinden ama yeni doğunca bile olmaz neredeyse o kadar küçük :sok

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
valla süper anlattın kız anladım inanki :D sora sora bağdat bulunur ama havuzlu hana yakınsa no problem sorarım o cevreye bulurum orda çok az bi işim kaldı havuzlu handa bebeğimin eksikleri bitti sayılır bebek bakım çantası,küveti,küvet filasi ekstra şampuanı,sabunu alıncak,lohusa tacım ve kapı süsümüz
birde ordaki taça bebek perdesi sipariş etcem hemen yaparız dedi adam küçücük pencere saten çabuk biter hımm bide avize ve gece lambası kaldı onlar içinde ikea ve bauhause praktiker koçtaş bakarım haftasonları bu kadar eksik olar dimi hımm bide durrr hasır sepet alcam ilk zamanlar için onu unuttum :D

Oralarda kuşum, yakın Havuzlu hana.Daha aşağılarda,Eminönüne daha yakın,hemen Yeni Caminin arkasına geçer geçmez :D
Zaten oralarda bi sürü takı tokacılar var ya, onlarda da vardır keçe. Yada onlara keçe nerden bulurum diye de sorabilirsin.
Belki başka yerler de vardır, o civarda. Belki değil kesin vardır…
Havuzlu han bana çok uygun fiyatlı gelmedi ama lidoş nedense.
Mesela orada 5 TL denen bodyleri ben Küçükbakkalköy’den 4 tl’ye almıştım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
merhaba hatunlar...

Nerdesin babuş sennnnn?

yaa bu numuneleri nerden istiyonuz bende yok kıskanıyorum ama prima bişey daha demiştiniz böle numuleri hımm? bende istiyorum deyin çabuk bagada benim neyim eksik?

Facebooktan beğenmiştik, form doldurup.
Ama ben beğenmesem de bana verceklermiş zaten, e-bebeke gidince de hamileyseniz size hediye verelim deyip tutuşturdular elime.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ya oyle de bende takmicaktım kafama boyle dusunuyodum onceden iste en son doktora gittigimizde daha ters dedikten sonra, eger dönmezse..diye bi basladı anlatmaya cakıldım kaldım orda moralim bozuldu ondan ben bu kadar taktım dondumu donmedimi diye :(

zaten öyle düsünn daha erkenn.. du bismillah anca 20 sinde 32 hafta olcak. dr un sezeryana beyin olarak hazırlıyor seni heralde. benim kızz bi transverse yatıyoo bi dik duruyoo. ama artık hep dik duruyo. dr ters diyo ama gerisini getirmiyo daha erken diyo. biz 33 haftayız suan.
Benim de halen ters…Ters değil de transverse, tani yanlamasına yatıyor.Başı yanda aşağıda değil.
.

benim kız da tersine cnmm. ilk zamanlar hep kafaüstü duruyodu.. kanama falan olunca öldüm öldüm dirildim erken gircek dogum kanalına yasamıcak falan diye.. sonra transverse oldu dik oldu.. simdi hep dik kafa yukarda bacaklar asagıda :cokkomik:

Teşekkürler kuşum :D
Günaydın hoşgeldin sen de...

Güle güle kullan ecrincim cicilerini.Allah sağlıklı günlerde nasip etsin.Bazı bebek ürünlerinde şampuan, banyo köpüğü tek ürün oluyo öyle mi acaba?
Yok tatlım kızar mıyım.Yapma çiçek o.
Sonradan Yapıştırdım ben de ama benim de içime sinmedi.
Çok boş kaldı gibi gelmişti, yapıştırıvermiştim. Çıkarayım o zaman eve gidince :D

bilmiyorum kii yaa. sebamed kimler almıstıı ne yazıyoo sisenin üstünde. ayy koca kutu bide. napsın bebe bu kadar köpügüü suda keyif yapcak hali yok ki kıs günü:D

bos kalmamıss bilakiss diger tarafına ugurr böcgüü koymussun ya muhtesem olmus. cicek tactan bagımsız duruyoo renklede alakalı olabilir tabi. ayy bu kadarr konusuyorum benim bi tacım bile yok hala:huhuu:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
günaydın arkadaşlar bebişlerin odalarını yapan arkadaşlar çok güzel olmuş Allah saglıklı huzurlu büyümelerini nasip etsin leader odanızın rengi çok güzel olmuş tam benim zevkim bblau tacların harika ellerine saglık :durbun:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar