2012 Şubat Anneleri

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Benim de halen ters…Ters değil de transverse, tani yanlamasına yatıyor.Başı yanda aşağıda değil.
Doktor dönebilir halen ihtimal var diyor.

Hayırdır yavruş noldu anlat açılırsın?

Günaydın canım….

yan mı yatıyo..peki sen anlayabiliyomusun yan yattıgını yani vuruslarından falan hareketlerinden cunku sanırım benimkide yan dondu sol tarafımda hic hareket yok, surekli saga bobreklerime dogru tepiyo bizimki yan duruyo olabilrmi ki,

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
yaa bu numuneleri nerden istiyonuz bende yok kıskanıyorum ama prima bişey daha demiştiniz böle numuleri hımm? bende istiyorum deyin çabuk bagada benim neyim eksik?

ayy bana gelmişş. eve istemedimm eve paket istememek gibi bi sorunum var kapıyı acmıyorum ben cünkü:D ama e bebek te taaaaa izmirin öbür ucunda.. almıcam heralde

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
evdeyim. yeni kalktım. uyudum uyudum uyudum....

kalçam çok kötü.... iskelet sistemimim her an çökebilir. her kemiğim ayrı ayrı ağrımaya başladı. bende bu sabah işe gitmemeye karar verdim.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

kalçam çok kötü.... iskelet sistemimim her an çökebilir. her kemiğim ayrı ayrı ağrımaya başladı. bende bu sabah işe gitmemeye karar verdim.

:(
Benim de çatı açılması yüzünden ikiye ayrılıyor gibi yine oram..
Gece abartısız 4 kere mide yanması ve ağzıma acı su gelmesinden dolayı kalktım, kusacaktım...Allah yardımcımız olsun.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
iyi değilim be kızlar. valla şu son 1,5 ayı hiç sevemedim ben. herkese mi oluyor bilmiyorum ama sahiden dayanılacak gibi değil ağrılarım. gece kalkıp sabaha kadar ağlama seanslarımız başladı son 1 haftadır.

:ninni: yavrumu düşünmek bile içimi rahatlatmıyor artık. sonrasında bu ağrıların geçmeyeceğinden korkuyorum:(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın arkadaşlar bebişlerin odalarını yapan arkadaşlar çok güzel olmuş Allah saglıklı huzurlu büyümelerini nasip etsin leader odanızın rengi çok güzel olmuş tam benim zevkim bblau tacların harika ellerine saglık :durbun:

Günaydın laylam, teşekkürler :)

zaten öyle düsünn daha erkenn.. du bismillah anca 20 sinde 32 hafta olcak. dr un sezeryana beyin olarak hazırlıyor seni heralde. benim kızz bi transverse yatıyoo bi dik duruyoo. ama artık hep dik duruyo. dr ters diyo ama gerisini getirmiyo daha erken diyo. biz 33 haftayız suan.

benim kız da tersine cnmm. ilk zamanlar hep kafaüstü duruyodu.. kanama falan olunca öldüm öldüm dirildim erken gircek dogum kanalına yasamıcak falan diye.. sonra transverse oldu dik oldu.. simdi hep dik kafa yukarda bacaklar asagıda :cokkomik:

bilmiyorum kii yaa. sebamed kimler almıstıı ne yazıyoo sisenin üstünde. ayy koca kutu bide. napsın bebe bu kadar köpügüü suda keyif yapcak hali yok ki kıs günü:D

bos kalmamıss bilakiss diger tarafına ugurr böcgüü koymussun ya muhtesem olmus. cicek tactan bagımsız duruyoo renklede alakalı olabilir tabi. ayy bu kadarr konusuyorum benim bi tacım bile yok hala:huhuu:

Benim hiç kanamam olmadı güzel de duruyodu kerata, son 2 kontroldür bi triplerde.
Transevrse yatmış.
Şeyden olabilir diyorum, boyları uzun ya haftalarına göre, sığışamıyolar mecbur yana yattılar napsınlar :D

Sebamedi sanırım gökçe almıştı, o bi deyiversin bakalım.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Gece abartısız 4 kere mide yanması ve ağzıma acı su gelmesinden dolayı kalktım, kusacaktım...Allah yardımcımız olsun.

bende gece 12 de yattım 2 kadar iyi uyumuşum sonrası kabus senin gibiydim çok uykusuzum başım ağrıyor sabahı zor ettim

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ayyyy azo yaaa kıyamam ne oldu böyle bize:(normaldir gerçi son haftalara iyice yaklaştınız kuşum yaaaa sende dinlenseydin evde iştemisin?

sanada hiççç kıyamam ben ama:Diyi yapmışsın işe gitmemkle iyice dinlen canım benimmm yaaaa

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azo aynen. bi de sağa yakın olan tarafım daha çok ağrıyor. o ağrı sağ kalçamın ağrısıyla birleşiyor ve ortaya voltran gibi bişi çıkıyo.

bu arada foton süpermiş.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
bu gülben ergen yeminle daha fazla ağrıtıyor kemiklerimi. artık nasıl kasılıyorsam kadını görünce.

bi hareketler bi şekiller bi ben biliuorum tavırları. öffff sevimsiz ya.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
iyi değilim be kızlar. valla şu son 1,5 ayı hiç sevemedim ben. herkese mi oluyor bilmiyorum ama sahiden dayanılacak gibi değil ağrılarım. gece kalkıp sabaha kadar ağlama seanslarımız başladı son 1 haftadır.

:ninni: yavrumu düşünmek bile içimi rahatlatmıyor artık. sonrasında bu ağrıların geçmeyeceğinden korkuyorum:(

o ağrılarınız miğde yanmalarımız uykusuzluklarımız doğum yaptığımız gün bitiyor bu sefer de bebekten uykusuzluk başlayacak ağrı sızı kalmayacak

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ahaa sevindimm bi ben degil kimse uyuyamıyor:D bütün gece sancıdan kramptan agrıdann oflaya puflaya bi hal oluyorum.. en son kalkıpp oturuyorum yatakta.. gercii el yordamı olmadann yattıgım yerden de kalkamıyorum ya o ayrı:acep: benimde göbegim ikiye ayrılcak gibi oluyoo resmen tas gibi oldu artık.. sonra sis batırıyolarmıs gibi oluyo. yetmezmiş gibi bide sabaha kadar tekme yiyiyorum.. öyle bi vuruyo kii durmadann göbek deligimden dısarı fırlıcak az sonra diyorum. bakıyorum esim benim tüm sıkıntıma ragmen uyuyo lavobo dönüsü kapıyı carpıyorum:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Günaydın laylam, teşekkürler :)

Benim hiç kanamam olmadı güzel de duruyodu kerata, son 2 kontroldür bi triplerde.
Transevrse yatmış.
Şeyden olabilir diyorum, boyları uzun ya haftalarına göre, sığışamıyolar mecbur yana yattılar napsınlar :D

Sebamedi sanırım gökçe almıştı, o bi deyiversin bakalım.

he heee he demii bencede:D :besik:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ayyyy azo yaaa kıyamam ne oldu böyle bize:(normaldir gerçi son haftalara iyice yaklaştınız kuşum yaaaa sende dinlenseydin evde iştemisin?

:( Son haftalar çabucak geçsin istiyorum, ama bir yandan da doğum korkum başladı..Ben ki en son korkacak kişilerden biriydim..Ben işteyim canım, evde daha çok yoruluyorum temizlik yapmadan birşeyle uğraşmadan duramıyorum..

bende gece 12 de yattım 2 kadar iyi uyumuşum sonrası kabus senin gibiydim çok uykusuzum başım ağrıyor sabahı zor ettim

Benim de ağrıyor başım..Eşimi de kaldırdım bi de üzüldüm sonradan..Mutfağa korkumdan yalnız gidemedim gece gece...Benim rennie beni kesmeyince dolaptan gaviscon u getirmesini istedim, uykulu uykulu kalktı getirdi, sabahta geç kaldı işe :( Dur bakalım bebek doğduktan sonra hiç uyuyamıcaz diyor bi de.

Ben de hiç sevmedim Gökçe ya, insanın yatakta dönerken kıçı başı ağrır mı :( Gece yatmak istemiyorum artık, gece uykusundan soğudum.

azo aynen. bi de sağa yakın olan tarafım daha çok ağrıyor. o ağrı sağ kalçamın ağrısıyla birleşiyor ve ortaya voltran gibi bişi çıkıyo.

bu arada foton süpermiş.

Sağol kuşum, aşkın sarılamama hali :)

Çok uykum var :(

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
yan mı yatıyo..peki sen anlayabiliyomusun yan yattıgını yani vuruslarından falan hareketlerinden cunku sanırım benimkide yan dondu sol tarafımda hic hareket yok, surekli saga bobreklerime dogru tepiyo bizimki yan duruyo olabilrmi ki,

Aslında anlamıyordum ilk zaman. Yani hareket hissediyorum ama yan yattığına yormuyordum.
Sonra doktorum gösterdi bak kafa burda ayaklar burda diye. Bu noktalardan hareket hissetmen lazım dedi.
Cidden de dediği yerler.
Saati karnımda düşünürsen, saat 4 yönünde, saat 10 yönünde, saat 12 yönünde hareket hissediyorum.
Saat 4’le 10 kafa ve ayaklar, saat 12 de dizlermiş.
Şimdi daha da değişik şekil aldı. Bu kontrolde doktor Saat 4 yönünde kafa, saat 8 yönünde ayak, saat 12 yönünde dizler var dedi.
Cidden hareketler de o hizada.
Bugün daha aşağıdan da hareket hissediyorum. Tam sezeryan çizgisi üstünden.Tam ortadan.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
yaa bu numuneleri nerden istiyonuz bende yok kıskanıyorum ama prima bişey daha demiştiniz böle numuleri hımm? bende istiyorum deyin çabuk bagada benim neyim eksik?

facebook prima dan form doldurmuştuk lidırım. diğeri de milupa herhalde ama ondan bişi gelmedi daha...

Facebooktan beğenmiştik, form doldurup.
Ama ben beğenmesem de bana verceklermiş zaten, e-bebeke gidince de hamileyseniz size hediye verelim deyip tutuşturdular elime.

benim kimliği bile alıp kontrol ettiler.

zaten öyle düsünn daha erkenn.. du bismillah anca 20 sinde 32 hafta olcak. dr un sezeryana beyin olarak hazırlıyor seni heralde. benim kızz bi transverse yatıyoo bi dik duruyoo. ama artık hep dik duruyo. dr ters diyo ama gerisini getirmiyo daha erken diyo. biz 33 haftayız suan.

bilmiyorum kii yaa. sebamed kimler almıstıı ne yazıyoo sisenin üstünde. ayy koca kutu bide. napsın bebe bu kadar köpügüü suda keyif yapcak hali yok ki kıs günü:D

ben de 33 ü doldurdum, senle aynı zamanda hastanede olmayalım bir de :)

sebamed ben aldım ama şampuan yazıyor... bence değiştirme ihtimalin varsa git bak varsa değiştir.

benim kutudanda zıbın minik penye şapka ve önlük çıktı

herkese kafalarına göre koymuşlar bence, ellerinde kalanları kakalamışlar.

ben de sevmedim, çok da sıkıldım, hiç bir şeyim hazır değil ayrıca ben de de psikolojik olarak hazır değilim ama artık zaman çabuk geçsin istiyorum.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ben şunu anladımki çalışan bir hamile olmak çok ama çok daha zor c.tesi gece doğru düzgün uyuyamadım ama dün bütün gün yattım dinlendim..dün gece gene sabah ettim ama bugün kafayı koyacak yer bulamıyorum..valla evde olan annişler çok şanslısınız bize göre hemde çoooookk en azından istediğiniz anda dinlenebiliyorsunuz

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar