2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
biz geldiiiiik. nasılsınız bakalım? uyuya uyuya iyice şiştim. gece uyku tutmuyor. gündüz de kafamı kaldıramıyorum haliyle. daha neler görcez bakalım :eek:ky:

geçmişi okuyamıyorum, çok olmuş. var mı yeni havadisler?

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
biz geldiiiiik. nasılsınız bakalım? uyuya uyuya iyice şiştim. gece uyku tutmuyor. gündüz de kafamı kaldıramıyorum haliyle. daha neler görcez bakalım :eek:ky:

hoşgeldinnnn lidilımmmm:D
boşver en azından gündüzleri uyuabiliyorsun bak bizde oda yok tv karşısında uyu ohhh süper süper:D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

gece beni de uyku tutmuyor. ama gunduz de tutamıyor :)) eheheheh...

naptın? tosunun nasıl?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
hoşgeldinnnn lidilımmmm:D
boşver en azından gündüzleri uyuabiliyorsun bak bizde oda yok tv karşısında uyu ohhh süper süper:D

oyh bu tv beni mahvetti zaten. tüm kültürel hayatım sona erdi. ömrümde izlemediğim kadar izledim şu 3 haftada. kitap alamıyorum elime. bir de saçmasapan ki gün boyu yayınlananlar... şaşıp kalıyorum. arada netten yabancı dizileri izliyorum da kendime geliyorum. İngilizceyi unutcam, soora nasıl öğretcem kuzucuklara :utan: :deli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aradım simdi özele giriyomus. 150 tl dedi. ne kadar sürüyo dedim 15_20 dk. dedi. ya sizinkilerde mi bi gariplik var bu drlarda mı. onlar niye 45 dk da bunlar 15_20 dk. özel muayenehane mi bulsam acaba fiyat ne kadar farkedebilir sonucta

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
tosun iyi gökçe teyzesi. canıma okuyup duruyor. karnım hep hareketli. bir oraya bir buraya, takip ederken zorlanıyorum. dalgaladım da duruldum demek istiyorum artık :deli: şu günler geçse, bitse de kavuşsam koca göbeğee

aynen ya. bu uşak hiç mi uyumuyo merak edıyorum. eli kolu kıçı başı hep oynak. kız bazen de korkuyorum hareketlerinden...

ve aynen yatsak kalksak yatsak kalksak da meleklerimiz evlerimizi şenlendirse.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
aynen ya. bu uşak hiç mi uyumuyo merak edıyorum. eli kolu kıçı başı hep oynak. kız bazen de korkuyorum hareketlerinden...

ve aynen yatsak kalksak yatsak kalksak da meleklerimiz evlerimizi şenlendirse.

şafak 58 olmuş bizim ama o güne kadar zor diyorum. beklemez bu zıpır.
bakalım haftaya tohtor ne diyecek.

ben bir duşa giriyim de kendime geleyim.
öperim kuzularıııı

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar dayanamıyacam sıze soracam bu soruyu. doğum yaklaştıkca içim içimi yedi hepten.

sizinde bebeğinizle alakalı korkularınız var mı? bi özür, zihinsel bi anomali gibi şeyler aklınıza geliyor mu yoksa bu psikoloji içinde olan bi tek ben miyim? :acep:

ödüm kopuyor ya ödüm...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ya kızlar dayanamıyacam sıze soracam bu soruyu. doğum yaklaştıkca içim içimi yedi hepten.

sizinde bebeğinizle alakalı korkularınız var mı? bi özür, zihinsel bi anomali gibi şeyler aklınıza geliyor mu yoksa bu psikoloji içinde olan bi tek ben miyim? :acep:

ödüm kopuyor ya ödüm...

Herkes vardır babuş eminim...Bende de var tabi.Rabbim esirgesin...İlk haftalarda filan daha çok vardı..

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

ödüm kopuyor ya ödüm...

yok tek değilsin bence tek olduğunu sanmıyorum canım
birde benim doktorum 2 muayene öncesinde hiç bir bebek için
%100 sağlıklı denmez çünkü elini ayağını görüyoruz uzuvlarını sayıyoruz ama bakalım herşey tam ama işlevleri tammı mesela gözü var ama retinası oluştumu yada kulağı var ama işitiyormu bilinmez doğana kadar o sebeple herşeye hazırlıklı olun demişti allah korusun ondan sonra dahada korkar oldum ben yaaa ama bacım allaha emanet bişey olmadan doğurup tüm aşamaları beraber sağlıkla atlatacaz inşallah

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

ödüm kopuyor ya ödüm...

gökçe benim de aklıma geliyor arada ama hemen kafamı dağıtıyorum.. okadar test yaptırdın temiz çıktı ayrıca bebek de hareketli faln deyip duruluyorum..bence normal korkular..sen de aklına kötüşeyler getirme ...

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870

ödüm kopuyor ya ödüm...

sadece sende yok kuzum eminim hepimizde var tv de dışarda özürlü çocuklara dahi bakamıyorum oğlum doğduğunda kendime gelirken eşime hep baktınmı eli ayagı düzgünmü diye sayıklamışım

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar