bilmiyorum ki ecrinim yaa gaziemirde bi hastane vardı şifa orayı bi ara bakalım ne diyolar orda bi kadın doktor vardı iyi diyolar orta yaşlı
sifa da normal hastane egepol gbi korkuyorum aynı seyi yasamaktan sgk anlasması oldumu yıkılıyo resmen cünkü
bilmiyorum ki ecrinim yaa gaziemirde bi hastane vardı şifa orayı bi ara bakalım ne diyolar orda bi kadın doktor vardı iyi diyolar orta yaşlı
biz geldiiiiik. nasılsınız bakalım? uyuya uyuya iyice şiştim. gece uyku tutmuyor. gündüz de kafamı kaldıramıyorum haliyle. daha neler görcez bakalımky:
geçmişi okuyamıyorum, çok olmuş. var mı yeni havadisler?
biz geldiiiiik. nasılsınız bakalım? uyuya uyuya iyice şiştim. gece uyku tutmuyor. gündüz de kafamı kaldıramıyorum haliyle. daha neler görcez bakalımky:
geçmişi okuyamıyorum, çok olmuş. var mı yeni havadisler?
hoşgeldinnnn lidilımmmm
boşver en azından gündüzleri uyuabiliyorsun bak bizde oda yok tv karşısında uyu ohhh süper süper
gece beni de uyku tutmuyor. ama gunduz de tutamıyor) eheheheh...
naptın? tosunun nasıl?
tosun iyi gökçe teyzesi. canıma okuyup duruyor. karnım hep hareketli. bir oraya bir buraya, takip ederken zorlanıyorum. dalgaladım da duruldum demek istiyorum artık :deli: şu günler geçse, bitse de kavuşsam koca göbeğee
aynen ya. bu uşak hiç mi uyumuyo merak edıyorum. eli kolu kıçı başı hep oynak. kız bazen de korkuyorum hareketlerinden...
ve aynen yatsak kalksak yatsak kalksak da meleklerimiz evlerimizi şenlendirse.
Ödem mi tutuyosun kız acep?
Ne diyon kız hadi bakalım hele...
ya kızlar dayanamıyacam sıze soracam bu soruyu. doğum yaklaştıkca içim içimi yedi hepten.
sizinde bebeğinizle alakalı korkularınız var mı? bi özür, zihinsel bi anomali gibi şeyler aklınıza geliyor mu yoksa bu psikoloji içinde olan bi tek ben miyim? :acep:
ödüm kopuyor ya ödüm...
ödem mi:sokbi bu eksikti listemde.. nasıl anlaşılıyor ki ödem..
ya kızlar dayanamıyacam sıze soracam bu soruyu. doğum yaklaştıkca içim içimi yedi hepten.
sizinde bebeğinizle alakalı korkularınız var mı? bi özür, zihinsel bi anomali gibi şeyler aklınıza geliyor mu yoksa bu psikoloji içinde olan bi tek ben miyim? :acep:
ödüm kopuyor ya ödüm...
ödüm kopuyor ya ödüm...
ödüm kopuyor ya ödüm...