bebek şekerimi beğendik düm kocişimle hastanede dağıtıcam bunları
mevlüte görümcem değişik bişi yapacakmış süpriz onu bilmiyorum 25 adet yaptırıyorum kızlar nasıl???
Çok güzel kuşum sağlıkla, mutlulukla dağıtmak nasip etsin Yüce Mevlam.
mevlüte görümcem değişik bişi yapacakmış süpriz onu bilmiyorum 25 adet yaptırıyorum kızlar nasıl???
Bende de ne zamandır çatlama, soyulma, yarılma var.
Niyeki diyodum şekerdenmiş meğersem.
ben de eskisinden çok su içiyorum ama daha az çişim geliyor bu da bi muamma.. acep niyeki..
kim demiş babuşun canı tatlı ama kızı 39da doğurcak bak gör sancısı tutcak normal doğuracak
onlar vardı zaten çatlama yarılma gibi birde sürekli ağzım kuruyor akşam eşime dedim acaba bende şekermi var diye oda şeker yüklemeni yaptırdı normal çıktıya diyor sen ne diyosun bu konuda
senin gittiğin hastaneyi biliyorum bacım kaçısın yok sezoştann tuzak kuracaklar sanaçok ısrar edersen normal yaparlar
senin bebek 2.yi ya bitanem bilemiyorum evveliyatınızı ama bi ihtimal istermisin sancın gelsin normal pırtlat
Ben tiş kaçırma olayında aşmış vaziyetteyim artık
Contalar eskidi sanırsam
Bazen sebepsiz yere yeni tuvalete girip çıkmışken bile, füyuuuu diye bi damla sızıveriyo
Bende de ne zamandır çatlama, soyulma, yarılma var.
Niyeki diyodum şekerdenmiş meğersem.
ilkim mecburen sezaryan oldu günü geçti bende rahim darlığı var v.s onun için normal yapamıcam bu doktorumda söyledi datlum
teşekkür ederim babuş kabuksuz tosbikim geliyoÇok güzel kuşum sağlıkla, mutlulukla dağıtmak nasip etsin Yüce Mevlam.
Ödem mi tutuyosun kız acep?
Ne diyon kız hadi bakalım hele...
hayırlı cumalar hamişler -hmm
Şeker yüklemesinde normal çıktıysa sanmam laylam...
Ama eğer içine sinmiyorsa, bi açlık/tokluk baktır.Yükleme şeklinde değil de normal yemekle.Eğer bi tanıdığında şeker aleti varsa, iğnesini değiştirerek onla da bakabilirsin.
Yada bi eczanede ölçtürebilirsin.
Açken ölçtür. Bi de yemek ye, ilk lokmalardan itibaren 2. saatte baktır...
Benim dudaklarım sürekli çatlak ve kuruma var ağzımda.
Ama tam ağzım değil, boğazımın gerisi, yemek borusuna doğru...
gülibiğin en yakın arkadaşı hayırlı cumalar sanada :lilav:hayırlı cumalar hamişler -hmm
yaa bak ben bildimay ben ısrar etmem kii. ikisindende tırsagım cünküys: benim tohturr normale taraftarmmıss.. durustan konusmalardan bende öyle düsünüyorum ama belli olmaz.. allahhhıımm nası dogurcam ben uyusam uyansam yanmda yatıyo olsa olmamı
ys: sekerinii begendimm ben cok bu aradaa:lilav:
ayy sorma valla.ata demirer bi taklitt yapııyo ya aynı onunn gibi oldumm heaaapppsiiiuuuuu derken alttan salıveeedim valla
çok güzel çok şirin
şu yağacak olan kar yağsa da bizim doğuma kadar kalkasa öff
aşkımm çok özür dilerim düşünüyorum daha eksiğim olabiler die seni geçmişim hımmmmmmmmmm sende normal doğuracan senide ekliyim
ay ben ısrar etmem kii. ikisindende tırsagım cünküys: benim tohturr normale taraftarmmıss.. durustan konusmalardan bende öyle düsünüyorum ama belli olmaz.. allahhhıımm nası dogurcam ben uyusam uyansam yanmda yatıyo olsa olmamı
ys: sekerinii begendimm ben cok bu aradaa:lilav:
ben biraz yatayım kızlar, çok uykum geldi yaf
karmı yağacak yoksa
ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:
ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek