2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bebek şekerimi beğendik düm kocişimle hastanede dağıtıcam bunları
mevlüte görümcem değişik bişi yapacakmış süpriz onu bilmiyorum 25 adet yaptırıyorum kızlar nasıl???

di-PPG8.jpg

Çok güzel kuşum sağlıkla, mutlulukla dağıtmak nasip etsin Yüce Mevlam.

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Bende de ne zamandır çatlama, soyulma, yarılma var.
Niyeki diyodum şekerdenmiş meğersem.

onlar vardı zaten çatlama yarılma gibi birde sürekli ağzım kuruyor akşam eşime dedim acaba bende şekermi var diye oda şeker yüklemeni yaptırdı normal çıktıya diyor sen ne diyosun bu konuda

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

onlar vardı zaten çatlama yarılma gibi birde sürekli ağzım kuruyor akşam eşime dedim acaba bende şekermi var diye oda şeker yüklemeni yaptırdı normal çıktıya diyor sen ne diyosun bu konuda

Şeker yüklemesinde normal çıktıysa sanmam laylam...
Ama eğer içine sinmiyorsa, bi açlık/tokluk baktır.Yükleme şeklinde değil de normal yemekle.Eğer bi tanıdığında şeker aleti varsa, iğnesini değiştirerek onla da bakabilirsin.
Yada bi eczanede ölçtürebilirsin.
Açken ölçtür. Bi de yemek ye, ilk lokmalardan itibaren 2. saatte baktır...
Benim dudaklarım sürekli çatlak ve kuruma var ağzımda.
Ama tam ağzım değil, boğazımın gerisi, yemek borusuna doğru...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
senin gittiğin hastaneyi biliyorum bacım kaçısın yok sezoştann tuzak kuracaklar sana :D çok ısrar edersen normal yaparlar

senin bebek 2.yi ya bitanem bilemiyorum evveliyatınızı ama bi ihtimal istermisin sancın gelsin normal pırtlat :D

ay ben ısrar etmem kii. ikisindende tırsagım cünkü:eek:ys: benim tohturr normale taraftarmmıss.. durustan konusmalardan bende öyle düsünüyorum ama belli olmaz.. allahhhıımm nası dogurcam ben uyusam uyansam yanmda yatıyo olsa olmamı:eek:ys: sekerinii begendimm ben cok bu aradaa:lilav:

Ben tiş kaçırma olayında aşmış vaziyetteyim artık :D
Contalar eskidi sanırsam :D
Bazen sebepsiz yere yeni tuvalete girip çıkmışken bile, füyuuuu diye bi damla sızıveriyo :D

Bende de ne zamandır çatlama, soyulma, yarılma var.
Niyeki diyodum şekerdenmiş meğersem.

ayy sorma valla.ata demirer bi taklitt yapııyo ya aynı onunn gibi oldumm heaaapppsiiiuuuuu derken alttan salıveeedim valla:cokkomik:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416

ilkim mecburen sezaryan oldu günü geçti bende rahim darlığı var v.s onun için normal yapamıcam bu doktorumda söyledi datlum

yaa olsun sağlık olsun tatlım olur o kadar tahmindi sadece benimki haşa ermiş değilim ya :eek:ys:
Çok güzel kuşum sağlıkla, mutlulukla dağıtmak nasip etsin Yüce Mevlam.
teşekkür ederim babuş kabuksuz tosbikim geliyo :D
Ödem mi tutuyosun kız acep?

Ne diyon kız hadi bakalım hele...

valla bilmiyorum babuş senin kız sabırsın olcek 39+2lerde gelcek gibin hissettim bilemiyorum

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Şeker yüklemesinde normal çıktıysa sanmam laylam...
Ama eğer içine sinmiyorsa, bi açlık/tokluk baktır.Yükleme şeklinde değil de normal yemekle.Eğer bi tanıdığında şeker aleti varsa, iğnesini değiştirerek onla da bakabilirsin.
Yada bi eczanede ölçtürebilirsin.
Açken ölçtür. Bi de yemek ye, ilk lokmalardan itibaren 2. saatte baktır...
Benim dudaklarım sürekli çatlak ve kuruma var ağzımda.
Ama tam ağzım değil, boğazımın gerisi, yemek borusuna doğru...

bayramda görümcem baktı şekerime normal çıkmıştı böyle belirtiler olunca acaba diyorum işte

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hayırlı cumalar hamişler -hmm
gülibiğin en yakın arkadaşı hayırlı cumalar sanada :lilav:
ay ben ısrar etmem kii. ikisindende tırsagım cünkü:eek:ys: benim tohturr normale taraftarmmıss.. durustan konusmalardan bende öyle düsünüyorum ama belli olmaz.. allahhhıımm nası dogurcam ben uyusam uyansam yanmda yatıyo olsa olmamı:eek:ys: sekerinii begendimm ben cok bu aradaa:lilav:

ayy sorma valla.ata demirer bi taklitt yapııyo ya aynı onunn gibi oldumm heaaapppsiiiuuuuu derken alttan salıveeedim valla:cokkomik:
yaa bak ben bildim :D tırsma kız sabun gibi kayıp çıkacak bebeler korkma

çok güzel çok şirin :utan::utan:

teşekkür ederim laylam sağoll

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
aşkımm çok özür dilerim düşünüyorum daha eksiğim olabiler die seni geçmişim hımmmmmmmmmm sende normal doğuracan senide ekliyim

ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:

ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek :hihi:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:

ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek :hihi:

sancınız gelse normal doğum için korkudan yine sezoş diycekmisiniz bebek gelcek saten kızlar korkmayın ayetel kusri okuyun bol bol emi dua edin rabbim kolay geçitlerden geçirsin cümlemizi tam cuma saati amin kabul olur dualarımız inşallah

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar