2012 Şubat Anneleri

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Bebişim ben iş yerindeyken bu siteye giremiyordum filtreye takılıyordum ondan kaçmıştır.. Birde ben dizi nerdeyse hiç izlemiyorum, bünyem kaldırmıyo...

Ya ben ya ben? :D

Ecrincim, keşke adama deseydin yüzünü göremedim tekrar bakabilir misiniz diye. Neyse o geçmiş madem, bence çok merak ediyorsan, görmeden için rahat etmeyecekse başka bir yerden yeniden randevu almayı dene.. Salakmıymış o adam da yaaa gıcık oldum...:sinir:

YORUMU YAPIYORUM Bİ YERE NOT ALIN BAKEM KAÇI TUTCAK
azelya55:sezoş epidural
gökçe:sezoş
bblau:normal
aslıyrt:Sezoş
Dünyam80:Sezoş
ecrinn:sezoş
bebikom:normal
simurganka:normal
calmdown:sezoşş
nazo06:normal
pikecan:sezoş
laylam:normal
Hayatım:Sezoş
Mannak:normal
demetmania:Sezoş
Littesunshine:Normal
Tobe:sezoş
sshom:Sezoş
Lilacs:Normal
Leader:Normal%70 %30 sezoş(bu yorumumda nedense daha önceki siğil muhabbetimle ilgili eğer tespit edilirse sezoş olcam mecburr:uzgun:) :eek:ys:
kızlar unuttuğum varsa hatırlatın lütfen

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ecrincim üzülme kuzuş bunun için ağlanır mı, bak bebeğin sağlıklı her şeyi iyi maşallah subhanallah…
Sıkıntı yaşadığımız günler olmuştu hatırlar mısın,o günlerde böyle bi sebepten ağlayan birini duysan kızmazmıydın.
Az kaldı canım be, yakında kucağına alacaksın zaten ağlama, üzülme böyle şeyler için.

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Bence kız erkek eşleşmesi yapalım derim ama tam sayı eşleşmez herhalde…
Senin önerin ne?
Hediye bebişlere olsun ama bence…

Valla ben çoğunluğun dediğine uyarım.. Eşit sayıda kız-erkek varsa eşleşme sorunsuz yürür ama biri daha fazla olursa kalanlar birbirine mi alacak onu bilemedim...?

Bu arada Bebikom ve Ecrin siz de katılır mısınız bu hediye olayına?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
şöyle güzel bi elbise giyesim var. altına da coton çorapla topuklu bot. saçıma da fön çektirip bi yerlere gıdesım var.

ama maalesef kıçımı kaldıramıyorum. değil topuklu bişi giymek spor ayakkabılarla işe gelmeye başlayacagım gunler yakındır. elbıselerımın her biri tişört kıvamına gelmiş.

fön mön hak getire. banyodan çıktığım gibi ıslak saçlarla takılıyorum. oje sürmeyeli aylar, makyaj yapmayalı takriben 5 ay olmuştur.

hiç hoşlanmıyorum kendimden ben artık. burnum şişti gibi sanki. gıdım çıkmış dün farkettim. ay sakın zayıflama bı daha böyle çok iyi olmuşsun diyenlerin suratına terlikle imzamı atmak istiyorum.

karnım feci kaşınıyor. yavrum alt kısmıma sağlam darbeler indiriyor. dün karnıma inanılmaz bi ağrı girdi ama geçti. tüm bu olumsuzlukların yanında çatlağım yok.

hayat çok garip be arkadaşlar. hamilelik falan.

ay gökçe içim acıdı okuyunca.. kendi filmimi izler gibi oldum.. ya onu geçtim herkes yüzün çok güzelleşti hamilelik sana çok yakştı diyor.. bense resmen aynalara bakamıyorum.. çok dikkatli bakınca acayip cirkin görüyorum kendimi..önceden fredinin ikizimiydim de bu güzelleşmiş halim:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Leader:Normal%70 %30 sezoş(bu yorumumda nedense daha önceki siğil muhabbetimle ilgili eğer tespit edilirse sezoş olcam mecburr:uzgun:) :eek:ys:

abooo bana neden sezoş dedin kızzz vallamı içine ölemi doğuyorrrrrr:sok:sok:sok

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydınn kızlarr. o kadar kötü basladım ki güne izahı yok yani. cıktık hastahaneye gittik. radyoloji uzmanı degişmişş. aynı iri yarıı ama 5 karıs surat bi adam. beklerkenn esime sinirlendim. traslı degilimden basladı cesmeye gitmem lazımdı diye vs diye konusmaya devam etti. gerilmeye baslayınca ben sustu. zaten 4 boyutlu randevusu alırkende 2 ay sonra kendisi geliyor demişti ya. neyse kulak arkası ettim içeri girdik.. adam geldii allah ımm hiç mi gülmezz. klasik ölcümler dolasım kalp atımı bilmem ne onlara baktı. siyah beyaz. sormak istediginiz bisey var mı dedi yarım agızla. yok dedim biran önce renkliye dönsün diye. du bakalım yüzünü görcez mi sana bi güzellikk yapayım benzeri bi cümle kurdu tam hatırlamıyorum. ama haftası cok büyükk görünmezz dedi. yemin ederim 30 sn ye.. direk suratı actı. eli yüzündeydi. sert bi mizaca benziyo dimi dedi. sanki dedim.. hadi gecmiş olsun dedi tak kapattı. gecmiş olsun deyip diger odaya baska hastaya gitti. ayy sok oldum. o kadar sinirlendim o kadar gerildim. kendi dr umun yanına cıktımm sonucları gösterdim. alttaki dr degişmiş dedim. ya para bosa gitti hiçbişi görmedim dedim. 30 sn ye yüzüne baktı o da yandan dedim. önceki dr için evet o iyidi dedi. ban verdigi resme baktı. evet pek görünmemişş dedi kadında üzüldü yazık. en azından saglıgı gayet iyi 44 cm olmus kilosuda 1800 olmus dedi. sonra bana baktı ama biz bunları zaten görüyoduk sen bebegi görcektin dimi dedi. insanlar iste bazen böyle seyler yapıyo diye basladı ama benim üzgün oldugumu görünce devam edemedi o da. sikayet kutusuna yaz at bunu faydası olur dedi. zaten konuscak halim kalmadı 15 gün sonra görüsürüz deyip cıktım. arabada bütün yol agladım. esimde baska biyerden al fotografıda renkli cıksın ona göre bak dedi aklınca beni teselli etcek. bende dönüp ona sardım bu defa sen zaten istemiyodun.ben senin gercek düsünceni bile bile niye gidip baska yerden randevu alayım dedim.. eve cıkınca aradı ara al diye randevu.. ben yine tersleyince tamam askım alma dedi kapattı. ayyy hala aglıyorumm cok sinirimm bozuldu:mendil::mendil::mendil:

bozma moralini ecrinn ya, olan olmuş artık, benim dr beni egepolde hiç renkliye göndermedi, ben ayrıntılıya gönderecek misiniz diye sorduydum 23. haftamda, dışarı gönderdiydi. ama 4 boyutlu baktırmadık orada da. sonra da bi daha hiç konusu geçmedi. ben de çok merak ediyorum ama senin yaşadıklarından sonra hayatta istemem ordan.

şöyle güzel bi elbise giyesim var. altına da coton çorapla topuklu bot. saçıma da fön çektirip bi yerlere gıdesım var.

ama maalesef kıçımı kaldıramıyorum. değil topuklu bişi giymek spor ayakkabılarla işe gelmeye başlayacagım gunler yakındır. elbıselerımın her biri tişört kıvamına gelmiş.

fön mön hak getire. banyodan çıktığım gibi ıslak saçlarla takılıyorum. oje sürmeyeli aylar, makyaj yapmayalı takriben 5 ay olmuştur.

hiç hoşlanmıyorum kendimden ben artık. burnum şişti gibi sanki. gıdım çıkmış dün farkettim. ay sakın zayıflama bı daha böyle çok iyi olmuşsun diyenlerin suratına terlikle imzamı atmak istiyorum.

karnım feci kaşınıyor. yavrum alt kısmıma sağlam darbeler indiriyor. dün karnıma inanılmaz bi ağrı girdi ama geçti. tüm bu olumsuzlukların yanında çatlağım yok.

ya aynen benim hissettiklerim, dün akşam da çok moralim bozuldu buna işte. sanki hep hamile kalcam, bu göbek hiç gitmeyecek, yüzüm gözüm de şiş.:sinifsinif:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
hayal değil gökçe yapabilirsin hamilelik dahada güzellik kattı inan sana bana bize hepimize valla bak kendimi kandırmıyorum ohhh süper makyaja ihtiyaç kalmadan yaşayabiliyoruz demekki ojemi bende sürmüyorum artık hergün kocamla münasebet içinde olduğum günlerde bile sabahın köründe kalkıp tazelerdim oysa ojeciklerimi ama şimdi oda yok genede sürmüyorum amannn boşver ben kendimi böylede seviyorumm..koca göbekli bir kadınım işte boşver salla gitsin.sonra doğurduktan sonra hepsinin acısı çıkartacaz yeminle bak sonrada diyecekler ki arkamızdan ayy ne kadara bakımlı ve güzel anne sanki o hiç doğurmamış gibi o çocuğuu.

bana çok uzak geliyo o günler... artık sanki hiç öyle artıs analardan olamayacam gibi. direk tipik türk kadını moduna geçecem gibi bi his var içimde.

sarı saç özledim ben:( ağlıcam yemınlen yaaaa....

ayrıca lidoş.: sensin sezoş..

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

bana biraz önce normal dediydin ne gördün arada.. kimlerle irtibattasın söyle:D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

ya ben ya ben????

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
bana çok uzak geliyo o günler... artık sanki hiç öyle artıs analardan olamayacam gibi. direk tipik türk kadını moduna geçecem gibi bi his var içimde.

yokk bee kendi kendine triplere girme alla alla yazın beyaz bady beyaz convers sonracıma dar blujeans'larımı giyip arabaya bebişlerimi atıp yürüycez kız elimizdede dondurma allahhhhhhhhh allahhhhhhhh saçlarda sarı en platininden olsun hemde acısını öyle çıkartak bari:D:Dkendine gel gerçekleri gör gerçek bu olcak bozma sinirimi bakimmm:sinir::sinir:
ayrıca bağada sezoş dedi kızzzzz abooooo:sok:sok:sok

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589

Ben de normalde takım elbiseyi hiç sevmem, böyle ceket meket boğar beni. 2 kat ağır ve yaşlı hissederim kendimi. Hep keşke işe eşofmanla gitmek serbest olsa şöyle giysem spor ayakkabılarımı öyle gitsem işe derdim. İnan şuan takım elbise giymeyi özledim. Dolabımda ne kadar takımım varsa hepsini kaldırdım... Arada kaldırdıklarıma şöyle bi bakıp acaba tekrar bunlara sığabilecek miyim diye düşünmüyo değilim... :(

Anaaaa bana normal demiiiiiiiiş :D Bakalım tutacakm mı bebişim, sağolasın :D

ben yemek yemeğe gidiyorummm şimdik beni özleyin anacımmmmm:cokkomik::cokkomik::cokkomik:

Oooooh afiyet bal şeker olsun yavrum...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

hayal değil gökçe yapabilirsin hamilelik dahada güzellik kattı inan sana bana bize hepimize valla bak kendimi kandırmıyorum ohhh süper makyaja ihtiyaç kalmadan yaşayabiliyoruz demekki ojemi bende sürmüyorum artık hergün kocamla münasebet içinde olduğum günlerde bile sabahın köründe kalkıp tazelerdim oysa ojeciklerimi ama şimdi oda yok genede sürmüyorum amannn boşver ben kendimi böylede seviyorumm..koca göbekli bir kadınım işte boşver salla gitsin.sonra doğurduktan sonra hepsinin acısı çıkartacaz yeminle bak sonrada diyecekler ki arkamızdan ayy ne kadara bakımlı ve güzel anne sanki o hiç doğurmamış gibi o çocuğuu.

Ben zaten uzun zamandır spor ayakkabılarla işe geliyorum. Zaten işe gelirken kot giyerdim genellikle ama, en azından çizme giyiyordum, ne bileyim spor ayakkabı giysem de outdoor ayakkabı giyiyordum.
Şimdi bildiğin salon ayakkabısı giyiyorum çünkü eğilip bağlaması zor geliyor diğerlerini. Çizmeyi de hiç denemedim bile giyip çıkarması zor olur diye.
Elbise zaten anca düğün müğün olacak da giyicem.
Uzun hırkalara takılıyorum bu ara. Hamileliğim boyunca yaptığım makyaj 2-3ü geçmez. Önceleri makyaj yapmadan nasıl olacak mineral makyaj malzemesi alayım diye tırım tırım gezmiştim kozmetikçileri, nette filan dört döndüydüm ama istediğimi bulamayınca almadım. Almadığıma da hiç pişman değilim.
Saçlarım bakımsızlaştı, önceden oje sürerdim, onu da sürmüyorum.
Kilo aldım zaten o tartışılmaz da.
Ama şu var. Kasım annelerinden bir arkadaşım söylemişti, göbeğimi görsen harita gibi, kilo aldım, yüzüm şişti, ellerim şişti, bir sürü sıkıntım var görüntümle alakalı.
Ama şu an bebeğime hamile olmasaydım, tüm bu kilom, çatlaklarım, ödemlerim olmasaydı daha mutlu olmayacaktım ki diye.
Aynen öyle. Bebeğim olsaydı da bu fiziksel değişimlerim de olmasaydı daha mutlu olmayacaktım ben.
Hamdolsun, bu değişiklikler için bile hamdü senalar olsun.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
SEVGİLİ DÜNÜRÜM
bozma moralini gözünü seveyim izmir bu konuda çok gelişmiş bir memleket değil malesef üstün körün geçiyolarr bazı şeyleri kendince önemsemiyolar ama keşke orda adamı azarlasaydın ben bebeğimi renkli görmeye geldim bana adam gibi yüzünü göster diyeydin salak doktor ben olsam yolmuştum herifi valla kuzum benim kurban olurum kaç para verdin o salağa gel buraya didelim beraber tekrardan 45 dk doya doya bakarsın bebene bende gelinime:lilav:

öyle bi fırsat bırakmadı ki sagolsun.. konusmaya fırsat kalmadan gecmiş olsun deyip cıktı. sikayet ettim bende bakalım nolcak. önceki drla uzun uzun bakmıstık yaa hatta bacakları kapalı diye adam ertesi gün ücretsiz bi kere daha aldı beni düsün. bu odun cıktı. hastahane hastası oldugun içinn 50 tl ödüyoruz cnm.
Bebişim ben iş yerindeyken bu siteye giremiyordum filtreye takılıyordum ondan kaçmıştır.. Birde ben dizi nerdeyse hiç izlemiyorum, bünyem kaldırmıyo...

Ya ben ya ben? :D

Ecrincim, keşke adama deseydin yüzünü göremedim tekrar bakabilir misiniz diye. Neyse o geçmiş madem, bence çok merak ediyorsan, görmeden için rahat etmeyecekse başka bir yerden yeniden randevu almayı dene.. Salakmıymış o adam da yaaa gıcık oldum...:sinir:

kızz yüzünü gectimmm hiçbiyerini göremedimm. siyah ekran seyrettim o ölcüm yaparken orda bebek bile görünmüyo zaten. 30 sn ye yüzünü actı kapattı. elimde bi resim var ufacık bi kare anlasılmıyo bile. daha önce aynı yerde yaptırmasam tüh makine bu dicem. 4 boyutlu için en iyi haftalar 28_32 degil mi? bide amac belli zaten ben bebegimin boyunu kilosunu normal ultrasondada görebiliyorum insanlar niye 4 boyutluya giriyoo bebegini görsün diye.
günaydın canım benim...bebeişini uzun görememk kötü olmuş cidden ama bu kadar yıpratma kendini canım önemli olan sağlıklı olması bak boyu kg hepsi iyiymiş diğerki sefere uzun uzun görürsün inşallah
gelecek sefer yok ki cnm artık 32 haftalık zaten. baska bi yerden alırsam bugünlerde öle görürüm ancak. ben boyunu kilosunu kalp atısını zaten her kontrolde ögreniyorum normal usg de. bu tamamen bebege hatıra olması amaclıydı accık da kendimi tatmin ediciktim tabe:D uzun uzun u gectim bebegim yaa hiç görmedim resmen siyah ekrana gitmişim:sinir::sinir:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
yokk bee kendi kendine triplere girme alla alla yazın beyaz bady beyaz convers sonracıma dar blujeans'larımı giyip arabaya bebişlerimi atıp yürüycez kız elimizdede dondurma allahhhhhhhhh allahhhhhhhh saçlarda sarı en platininden olsun hemde acısını öyle çıkartak bari:D:Dkendine gel gerçekleri gör gerçek bu olcak bozma sinirimi bakimmm:sinir::sinir:
ayrıca bağada sezoş dedi kızzzzz abooooo:sok:sok:sok

ahh ahhh... bakalım inşallah. gidip bi de ç.k gibi kısacık kestirdim saçımı. ağzım bile bozuldu. hep azo yüzünden.

Ben de normalde takım elbiseyi hiç sevmem, böyle ceket meket boğar beni. 2 kat ağır ve yaşlı hissederim kendimi. Hep keşke işe eşofmanla gitmek serbest olsa şöyle giysem spor ayakkabılarımı öyle gitsem işe derdim. İnan şuan takım elbise giymeyi özledim. Dolabımda ne kadar takımım varsa hepsini kaldırdım... Arada kaldırdıklarıma şöyle bi bakıp acaba tekrar bunlara sığabilecek miyim diye düşünmüyo değilim... :( ..

off off inşallah.

yemege gidiyom ben. bekleyın beni. çok moralim bozuk ya benim.

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
abooo bana neden sezoş dedin kızzz vallamı içine ölemi doğuyorrrrrr:sok:sok:sok
senin doktorun tipinde onu gördüm aslım ne yalan diyim sezoşa yeltendircekmiş gibin hissediyorum kızma bana ne olur bi bahane bulup sezoş yapcak seni:lilav:

senin bebek iri anam ben napayım yani o biraz zor çıkcak

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar