şöyle güzel bi elbise giyesim var. altına da coton çorapla topuklu bot. saçıma da fön çektirip bi yerlere gıdesım var.
ama maalesef kıçımı kaldıramıyorum. değil topuklu bişi giymek spor ayakkabılarla işe gelmeye başlayacagım gunler yakındır. elbıselerımın her biri tişört kıvamına gelmiş.
fön mön hak getire. banyodan çıktığım gibi ıslak saçlarla takılıyorum. oje sürmeyeli aylar, makyaj yapmayalı takriben 5 ay olmuştur.
hiç hoşlanmıyorum kendimden ben artık. burnum şişti gibi sanki. gıdım çıkmış dün farkettim. ay sakın zayıflama bı daha böyle çok iyi olmuşsun diyenlerin suratına terlikle imzamı atmak istiyorum.
karnım feci kaşınıyor. yavrum alt kısmıma sağlam darbeler indiriyor. dün karnıma inanılmaz bi ağrı girdi ama geçti. tüm bu olumsuzlukların yanında çatlağım yok.
hayat çok garip be arkadaşlar. hamilelik falan.
hayal değil gökçe yapabilirsin hamilelik dahada güzellik kattı inan sana bana bize hepimize valla bak kendimi kandırmıyorum ohhh süper makyaja ihtiyaç kalmadan yaşayabiliyoruz demekki ojemi bende sürmüyorum artık hergün kocamla münasebet içinde olduğum günlerde bile sabahın köründe kalkıp tazelerdim oysa ojeciklerimi ama şimdi oda yok genede sürmüyorum amannn boşver ben kendimi böylede seviyorumm..koca göbekli bir kadınım işte boşver salla gitsin.sonra doğurduktan sonra hepsinin acısı çıkartacaz yeminle bak sonrada diyecekler ki arkamızdan ayy ne kadara bakımlı ve güzel anne sanki o hiç doğurmamış gibi o çocuğuu.
Ben zaten uzun zamandır spor ayakkabılarla işe geliyorum. Zaten işe gelirken kot giyerdim genellikle ama, en azından çizme giyiyordum, ne bileyim spor ayakkabı giysem de outdoor ayakkabı giyiyordum.
Şimdi bildiğin salon ayakkabısı giyiyorum çünkü eğilip bağlaması zor geliyor diğerlerini. Çizmeyi de hiç denemedim bile giyip çıkarması zor olur diye.
Elbise zaten anca düğün müğün olacak da giyicem.
Uzun hırkalara takılıyorum bu ara. Hamileliğim boyunca yaptığım makyaj 2-3ü geçmez. Önceleri makyaj yapmadan nasıl olacak mineral makyaj malzemesi alayım diye tırım tırım gezmiştim kozmetikçileri, nette filan dört döndüydüm ama istediğimi bulamayınca almadım. Almadığıma da hiç pişman değilim.
Saçlarım bakımsızlaştı, önceden oje sürerdim, onu da sürmüyorum.
Kilo aldım zaten o tartışılmaz da.
Ama şu var. Kasım annelerinden bir arkadaşım söylemişti, göbeğimi görsen harita gibi, kilo aldım, yüzüm şişti, ellerim şişti, bir sürü sıkıntım var görüntümle alakalı.
Ama şu an bebeğime hamile olmasaydım, tüm bu kilom, çatlaklarım, ödemlerim olmasaydı daha mutlu olmayacaktım ki diye.
Aynen öyle. Bebeğim olsaydı da bu fiziksel değişimlerim de olmasaydı daha mutlu olmayacaktım ben.
Hamdolsun, bu değişiklikler için bile hamdü senalar olsun.