2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:

ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek :hihi:

yok kızz hiç bitmicek:Ddün evde misafir vardıı bebesi 5 aylık.. bi tanede 4 yasında kızı var. dogru söylüyolarmıs en güzeli karnındayken diyo. :D cok ilginc bişi hakettenn yatıyo uyuyoo mama emerken yarım saat sonra gülen bi suratla uyanıyo. sürekli biri onla ilgilensin istio. yoksa hemen mızıklanıyo sıpa:D iki alaka hemen gülüyo. arkanı dön yine aglıyo:cokkomik: gecede 4 defa kalkıyomuss. sabah ta en gec 7 de ayaktaymıs:D öyle bi an geliyo ki sinirleniyosun artık diyo.gece mama veriyosun susmuyo,gaz cıkartıyosun susmuyo, rezene bilmem ne susmuyo, salla susmuyo oyna susmuyoo.. sürekli ciyaklıyo cocuk diyo:cokkomik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
yok kızz hiç bitmicek:Ddün evde misafir vardıı bebesi 5 aylık.. bi tanede 4 yasında kızı var. dogru söylüyolarmıs en güzeli karnındayken diyo. :D cok ilginc bişi hakettenn yatıyo uyuyoo mama emerken yarım saat sonra gülen bi suratla uyanıyo. sürekli biri onla ilgilensin istio. yoksa hemen mızıklanıyo sıpa:D iki alaka hemen gülüyo. arkanı dön yine aglıyo:cokkomik: gecede 4 defa kalkıyomuss. sabah ta en gec 7 de ayaktaymıs:D öyle bi an geliyo ki sinirleniyosun artık diyo.gece mama veriyosun susmuyo,gaz cıkartıyosun susmuyo, rezene bilmem ne susmuyo, salla susmuyo oyna susmuyoo.. sürekli ciyaklıyo cocuk diyo:cokkomik:

bencede doğru söylemişler en güzel zamanlarımız keyfini çıkaralım hele o gece ağlamaları offffff ne istediğini bilmiyosun Allah kolaylık versin hepimize herşeye ramen annelik çok güzel:huhuu:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
oyyy aman yarabbim ben migreni olan biri nasıl dayancamı bilemiyorum sürekli uykusuz bir halde rabbim yardım etsin cümlemize bebeleri severima ama çok ağlayan bir bebek gördüm mü hem çok üzülüyorum hemde bi süre sonra tahammül edemediğimi farkediyorum ama insanın kendi evladı olunca öyle olmuyo diyolar bakalım görcez dünyaya bi gelsinlerde ama ne kadar şekerdi dimi ecrinn şiirinlik abidesi:utan: melek onlar yavrummm

nereye yağmış kızz günlük güneşlik buralar yoksa dalgamı geçiyorsun

simurcum demişti burda kar yapıyo die alla alla kardeşimde orda yağıyomuş galiba sanırsam sen ankarada alcak bir kesimde oturuyo olabilimisin laylam? belkim oraya yağmıyodur

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
oyyy aman yarabbim ben migreni olan biri nasıl dayancamı bilemiyorum sürekli uykusuz bir halde rabbim yardım etsin cümlemize bebeleri severima ama çok ağlayan bir bebek gördüm mü hem çok üzülüyorum hemde bi süre sonra tahammül edemediğimi farkediyorum ama insanın kendi evladı olunca öyle olmuyo diyolar bakalım görcez dünyaya bi gelsinlerde ama ne kadar şekerdi dimi ecrinn şiirinlik abidesi:utan: melek onlar yavrummm

simurcum demişti burda kar yapıyo die alla alla kardeşimde orda yağıyomuş galiba sanırsam sen ankarada alcak bir kesimde oturuyo olabilimisin laylam? belkim oraya yağmıyodur

bende uykuya hiç dayanamam bakk uykusuzluktan da aglayabilirimm:D cok sekerdi hakettenn.. zaten cocukk sevimlii koca yanakk büyükk ama cekik gözleri var böle kıvrık kıvrık kirpikleri falann.. tosuncukk.. aynen fındık gibi de kalkıkk bi burnuu.. ama işte 2 saat gecince olay degişiyo artık yoruluyosun. cünkü bebek yorulmuyoo.. yarım saat aynı seyi yapp yarım saat egleniyo sıkılmıyo:D ama senin pilin bitiyo. du arkamı döneyim diyosun aynı anda baslıyoo ıııı ııhhı ıhhıı diyee mızıklama modunda:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ekli dosyayı görüntüle 9771
geçen morhipodan bundan aldım şiddetle tavsiye ederim. göründüğünden de guzel ve yumuşacık.

Güle güle kullansın yavruşun babuş :D:D

bayramda görümcem baktı şekerime normal çıkmıştı böyle belirtiler olunca acaba diyorum işte

Bi kere daha ölçtür bakalım canım eczanede filan…

ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:

ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek :hihi:

Ben normalde doğuramamaktan korkuyorum, becerememekten…Epidural sezoşta ayıkken ameliyatı izlerken fena olursam diyorum, genel anestezide ya uyanamazsam diyorum :D
Epidural normali becerebilirim ama belki :D:D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
hımm ecrinn bizim sokağın orda bi kadın doğumcu vardı özel muayenesi var sahil boyu dokuz eylül polikiliğine gelmeden karşıyaka evlendirme dairesi varya o tarafa doğru

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
Güle güle kullansın yavruşun babuş :D:D

Bi kere daha ölçtür bakalım canım eczanede filan…

Ben normalde doğuramamaktan korkuyorum, becerememekten…Epidural sezoşta ayıkken ameliyatı izlerken fena olursam diyorum, genel anestezide ya uyanamazsam diyorum :D
Epidural normali becerebilirim ama belki :D:D

bence bu kadar kafaya takmayın bu doğum işini yoksa dahada zorlaşır sizin için dua edin sadece normal veya sezaryan Allah kolay doğumlar nasip etsin sezaryanın hiç korkulacak bi tarafı yok normal doğumu bilmiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar