bak bastı yine sıcaklar bana... offf offf
ateşli gacısın sen ya buz torbası göndercem sana sonunda
bak bastı yine sıcaklar bana... offf offf
ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:
ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek
nereye yağmış kızz günlük güneşlik buralar yoksa dalgamı geçiyorsunankara'da yağıyormuş... buraya da gelir belki. bi umut işte
yok kızz hiç bitmicekdün evde misafir vardıı bebesi 5 aylık.. bi tanede 4 yasında kızı var. dogru söylüyolarmıs en güzeli karnındayken diyo.
cok ilginc bişi hakettenn yatıyo uyuyoo mama emerken yarım saat sonra gülen bi suratla uyanıyo. sürekli biri onla ilgilensin istio. yoksa hemen mızıklanıyo sıpa
iki alaka hemen gülüyo. arkanı dön yine aglıyo
gecede 4 defa kalkıyomuss. sabah ta en gec 7 de ayaktaymıs
öyle bi an geliyo ki sinirleniyosun artık diyo.gece mama veriyosun susmuyo,gaz cıkartıyosun susmuyo, rezene bilmem ne susmuyo, salla susmuyo oyna susmuyoo.. sürekli ciyaklıyo cocuk diyo
oyyy aman yarabbim ben migreni olan biri nasıl dayancamı bilemiyorum sürekli uykusuz bir halde rabbim yardım etsin cümlemize bebeleri severima ama çok ağlayan bir bebek gördüm mü hem çok üzülüyorum hemde bi süre sonra tahammül edemediğimi farkediyorum ama insanın kendi evladı olunca öyle olmuyo diyolar bakalım görcez dünyaya bi gelsinlerde ama ne kadar şekerdi dimi ecrinn şiirinlik abidesiyok kızz hiç bitmicekdün evde misafir vardıı bebesi 5 aylık.. bi tanede 4 yasında kızı var. dogru söylüyolarmıs en güzeli karnındayken diyo.
cok ilginc bişi hakettenn yatıyo uyuyoo mama emerken yarım saat sonra gülen bi suratla uyanıyo. sürekli biri onla ilgilensin istio. yoksa hemen mızıklanıyo sıpa
iki alaka hemen gülüyo. arkanı dön yine aglıyo
gecede 4 defa kalkıyomuss. sabah ta en gec 7 de ayaktaymıs
öyle bi an geliyo ki sinirleniyosun artık diyo.gece mama veriyosun susmuyo,gaz cıkartıyosun susmuyo, rezene bilmem ne susmuyo, salla susmuyo oyna susmuyoo.. sürekli ciyaklıyo cocuk diyo
nereye yağmış kızz günlük güneşlik buralar yoksa dalgamı geçiyorsun
ALLAH ALLAH çok şaşırdım belkide yüksek yerlere yağıyordur dediğin gibisimurcum demişti burda kar yapıyo die alla alla kardeşimde orda yağıyomuş galiba sanırsam sen ankarada alcak bir kesimde oturuyo olabilimisin laylam? belkim oraya yağmıyodur
oyyy aman yarabbim ben migreni olan biri nasıl dayancamı bilemiyorum sürekli uykusuz bir halde rabbim yardım etsin cümlemize bebeleri severima ama çok ağlayan bir bebek gördüm mü hem çok üzülüyorum hemde bi süre sonra tahammül edemediğimi farkediyorum ama insanın kendi evladı olunca öyle olmuyo diyolar bakalım görcez dünyaya bi gelsinlerde ama ne kadar şekerdi dimi ecrinn şiirinlik abidesimelek onlar yavrummm
simurcum demişti burda kar yapıyo die alla alla kardeşimde orda yağıyomuş galiba sanırsam sen ankarada alcak bir kesimde oturuyo olabilimisin laylam? belkim oraya yağmıyodur
nereye yağmış kızz günlük güneşlik buralar yoksa dalgamı geçiyorsun
Ekli dosyayı görüntüle 9771
geçen morhipodan bundan aldım şiddetle tavsiye ederim. göründüğünden de guzel ve yumuşacık.
bayramda görümcem baktı şekerime normal çıkmıştı böyle belirtiler olunca acaba diyorum işte
ben mi normal??? ama ben çok korkuyorum ondan :ayk:
ben de aynen, ikisinden de korkuyorum, sezeryanda ayık olmaktan, normalde çıkaramamaktan. ayyy, hayırlısıyla doğursak sanki tüm dertler bitecek
yidimde geldim şükür doyurana
kordon klinik diye bi yer buldum ama nasıldır ultrasonu acaba???
afiyet olsun ne yedin acep?
Güle güle kullansın yavruşun babuş
Bi kere daha ölçtür bakalım canım eczanede filan
Ben normalde doğuramamaktan korkuyorum, becerememekten Epidural sezoşta ayıkken ameliyatı izlerken fena olursam diyorum, genel anestezide ya uyanamazsam diyorum
Epidural normali becerebilirim ama belki
hayatımdan hiç ses yok bugun. yoksa ben mi göremıyorum?
Güle güle kullansın yavruşun babuş![]()