2012 Şubat Anneleri

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Ecrincim üzülme kuzuş bunun için ağlanır mı, bak bebeğin sağlıklı her şeyi iyi maşallah subhanallah…
Sıkıntı yaşadığımız günler olmuştu hatırlar mısın,o günlerde böyle bi sebepten ağlayan birini duysan kızmazmıydın.
Az kaldı canım be, yakında kucağına alacaksın zaten ağlama, üzülme böyle şeyler için.

öylede ne bileyim yaa özel seyler bunlar insan içinn. denlemde bi yanlıslık yok cünkü.. ben üstüme düseni yapıyorum karsılıgını alamıyorum.. kendi dr umu sevmesem adım atmam bi daha ama işte yani.
bozma moralini ecrinn ya, olan olmuş artık, benim dr beni egepolde hiç renkliye göndermedi, ben ayrıntılıya gönderecek misiniz diye sorduydum 23. haftamda, dışarı gönderdiydi. ama 4 boyutlu baktırmadık orada da. sonra da bi daha hiç konusu geçmedi. ben de çok merak ediyorum ama senin yaşadıklarından sonra hayatta istemem ordan.

ya aynen benim hissettiklerim, dün akşam da çok moralim bozuldu buna işte. sanki hep hamile kalcam, bu göbek hiç gitmeyecek, yüzüm gözüm de şiş.:sinifsinif:

cok yanlı degiller zaten cnm. nezahat hnm da beni göndermedi. yani 16 haftalıkken ben kendim gittim.. ömer bey vardı o zaman melek gibi adamdı. bilsem o gitmiş gudubet gelmişş hayatta almazdım. 100 daha verir evin yakınındaki yere giderdim. bu sefer nezahat hnm gönderdi bebegini iyice görmüş olursun dedi. 50 tl yi nezahata versem siyah beyaz ekrandan daha güzel resimler cıkarırdı bana:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
YORUMU YAPIYORUM Bİ YERE NOT ALIN BAKEM KAÇI TUTCAK
azelya55:sezoş epidural
gökçe:sezoş
bblau:normal
aslıyrt:Sezoş
Dünyam80:Sezoş
ecrinn:sezoş
bebikom:normal
simurganka:normal
calmdown:sezoşş
nazo06:normal
pikecan:sezoş
laylam:normal
Hayatım:Sezoş
Mannak:normal
demetmania:Sezoş
Littesunshine:Normal
Tobe:sezoş
sshom:Sezoş
Leader:Normal%70 %30 sezoş(bu yorumumda nedense daha önceki siğil muhabbetimle ilgili eğer tespit edilirse sezoş olcam mecburr:uzgun:) :eek:ys:
benim tutmadı ben sezoş olacağım malesef ayy sezoş diyincede kaynım aklıma geliyor ismi sezai biz ona sezoş diyoruz:kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
öylede ne bileyim yaa özel seyler bunlar insan içinn. denlemde bi yanlıslık yok cünkü.. ben üstüme düseni yapıyorum karsılıgını alamıyorum.. kendi dr umu sevmesem adım atmam bi daha ama işte yani.

cok yanlı degiller zaten cnm. nezahat hnm da beni göndermedi. yani 16 haftalıkken ben kendim gittim.. ömer bey vardı o zaman melek gibi adamdı. bilsem o gitmiş gudubet gelmişş hayatta almazdım. 100 daha verir evin yakınındaki yere giderdim. bu sefer nezahat hnm gönderdi bebegini iyice görmüş olursun dedi. 50 tl yi nezahata versem siyah beyaz ekrandan daha güzel resimler cıkarırdı bana:D

İşte maalesef bazı kurumlar karşılığını veremiyor aldıkları ücretin...Ama bu saatten sonra hastane değiştirmeye de gelmez.Doktorunu da seviyosan.İdare edicez napalım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Benim sürekli çişim geliyo.Çok sık ama.
Bi de üşeniyorum ki tuvalate gitmeye sormayın...

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aşkımm çok özür dilerim düşünüyorum daha eksiğim olabiler die seni geçmişim hımmmmmmmmmm sende normal doğuracan senide ekliyim
bana biraz önce normal dediydin ne gördün arada.. kimlerle irtibattasın söyle:D
sen istersen normal olcak evet ama tısracan bacım son anda beni sezoş yapın diycen az evvelde böle bir cümle kurduydum sana müyendiss
Ben de normalde takım elbiseyi hiç sevmem, böyle ceket meket boğar beni. 2 kat ağır ve yaşlı hissederim kendimi. Hep keşke işe eşofmanla gitmek serbest olsa şöyle giysem spor ayakkabılarımı öyle gitsem işe derdim. İnan şuan takım elbise giymeyi özledim. Dolabımda ne kadar takımım varsa hepsini kaldırdım... Arada kaldırdıklarıma şöyle bi bakıp acaba tekrar bunlara sığabilecek miyim diye düşünmüyo değilim... :(

Anaaaa bana normal demiiiiiiiiş :D Bakalım tutacakm mı bebişim, sağolasın :D

Oooooh afiyet bal şeker olsun yavrum...
bilmem içimden öle geldi tamamen sizi hayal etmemle alakalı bu düşünce yada doktorlarınızı
ay bı de babuşa normal yazmış. o doğuramaz normal falan. canı tatlı onun.
kim demiş babuşun canı tatlı ama kızı 39da doğurcak bak gör sancısı tutcak normal doğuracak
öyle bi fırsat bırakmadı ki sagolsun.. konusmaya fırsat kalmadan gecmiş olsun deyip cıktı. sikayet ettim bende bakalım nolcak. önceki drla uzun uzun bakmıstık yaa hatta bacakları kapalı diye adam ertesi gün ücretsiz bi kere daha aldı beni düsün. bu odun cıktı. hastahane hastası oldugun içinn 50 tl ödüyoruz cnm.

kızz yüzünü gectimmm hiçbiyerini göremedimm. siyah ekran seyrettim o ölcüm yaparken orda bebek bile görünmüyo zaten. 30 sn ye yüzünü actı kapattı. elimde bi resim var ufacık bi kare anlasılmıyo bile. daha önce aynı yerde yaptırmasam tüh makine bu dicem. 4 boyutlu için en iyi haftalar 28_32 degil mi? bide amac belli zaten ben bebegimin boyunu kilosunu normal ultrasondada görebiliyorum insanlar niye 4 boyutluya giriyoo bebegini görsün diye.

gelecek sefer yok ki cnm artık 32 haftalık zaten. baska bi yerden alırsam bugünlerde öle görürüm ancak. ben boyunu kilosunu kalp atısını zaten her kontrolde ögreniyorum normal usg de. bu tamamen bebege hatıra olması amaclıydı accık da kendimi tatmin ediciktim tabe:D uzun uzun u gectim bebegim yaa hiç görmedim resmen siyah ekrana gitmişim:sinir::sinir:

oyyyy zuzum kurban olayım sana üzme tatlı canını belki şikayetin üstüne tekrar çağırırlar ama dediğim gibi ben olsam çingen gibi öteki hastanın olduğu odaya dalar hopp nereye gidiyon gel buraya benim muayenem bitmedi derdim ama adam hödükmüş anamm yavrum seni çok iyi anlıyorum ama çok şükür en azından iyi olduğunu biliyosun 50tlde çok deilmiş burda 150den kapı açıyolar

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aşkımm çok özür dilerim düşünüyorum daha eksiğim olabiler die seni geçmişim hımmmmmmmmmm sende normal doğuracan senide ekliyim

sen istersen normal olcak evet ama tısracan bacım son anda beni sezoş yapın diycen az evvelde böle bir cümle kurduydum sana müyendiss

bilmem içimden öle geldi tamamen sizi hayal etmemle alakalı bu düşünce yada doktorlarınızı

kim demiş babuşun canı tatlı ama kızı 39da doğurcak bak gör sancısı tutcak normal doğuracak

oyyyy zuzum kurban olayım sana üzme tatlı canını belki şikayetin üstüne tekrar çağırırlar ama dediğim gibi ben olsam çingen gibi öteki hastanın olduğu odaya dalar hopp nereye gidiyon gel buraya benim muayenem bitmedi derdim ama adam hödükmüş anamm yavrum seni çok iyi anlıyorum ama çok şükür en azından iyi olduğunu biliyosun 50tlde çok deilmiş burda 150den kapı açıyolar

burdada öle ama bu işt sözüm ona hastalara özel vs. işinn kötüsü bakıyorum bakıyorumm baska cektircek bi yerde bulamıyorum:D

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
sabah kalktım aynaya bi baktım kocaman dudaklarım olmuş üst dudağım şişmiş çok komik durumdayım :kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
kızzzz dünürrr bana niye sezosss dedinn bakemm???
senin gittiğin hastaneyi biliyorum bacım kaçısın yok sezoştann tuzak kuracaklar sana :D çok ısrar edersen normal yaparlar

benim tutmadı ben sezoş olacağım malesef ayy sezoş diyincede kaynım aklıma geliyor ismi sezai biz ona sezoş diyoruz:kahkaha:

senin bebek 2.yi ya bitanem bilemiyorum evveliyatınızı ama bi ihtimal istermisin sancın gelsin normal pırtlat :D

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bebek şekerimi beğendik düm kocişimle hastanede dağıtıcam bunları
mevlüte görümcem değişik bişi yapacakmış süpriz onu bilmiyorum 25 adet yaptırıyorum kızlar nasıl???

di-PPG8.jpg

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ben bugün hapsururkenn tisimi kacırdımmm:eek:ys: hemde 2 damla degil yani :eek:ys: rezillik diz boyu

Ben tiş kaçırma olayında aşmış vaziyetteyim artık :D
Contalar eskidi sanırsam :D
Bazen sebepsiz yere yeni tuvalete girip çıkmışken bile, füyuuuu diye bi damla sızıveriyo :D

sabah kalktım aynaya bi baktım kocaman dudaklarım olmuş üst dudağım şişmiş çok komik durumdayım :kahkaha:

Bende de ne zamandır çatlama, soyulma, yarılma var.
Niyeki diyodum şekerdenmiş meğersem.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar