Ecrincim üzülme kuzuş bunun için ağlanır mı, bak bebeğin sağlıklı her şeyi iyi maşallah subhanallah
Sıkıntı yaşadığımız günler olmuştu hatırlar mısın,o günlerde böyle bi sebepten ağlayan birini duysan kızmazmıydın.
Az kaldı canım be, yakında kucağına alacaksın zaten ağlama, üzülme böyle şeyler için.
öylede ne bileyim yaa özel seyler bunlar insan içinn. denlemde bi yanlıslık yok cünkü.. ben üstüme düseni yapıyorum karsılıgını alamıyorum.. kendi dr umu sevmesem adım atmam bi daha ama işte yani.
bozma moralini ecrinn ya, olan olmuş artık, benim dr beni egepolde hiç renkliye göndermedi, ben ayrıntılıya gönderecek misiniz diye sorduydum 23. haftamda, dışarı gönderdiydi. ama 4 boyutlu baktırmadık orada da. sonra da bi daha hiç konusu geçmedi. ben de çok merak ediyorum ama senin yaşadıklarından sonra hayatta istemem ordan.
ya aynen benim hissettiklerim, dün akşam da çok moralim bozuldu buna işte. sanki hep hamile kalcam, bu göbek hiç gitmeyecek, yüzüm gözüm de şiş.:sinifsinif:
cok yanlı degiller zaten cnm. nezahat hnm da beni göndermedi. yani 16 haftalıkken ben kendim gittim.. ömer bey vardı o zaman melek gibi adamdı. bilsem o gitmiş gudubet gelmişş hayatta almazdım. 100 daha verir evin yakınındaki yere giderdim. bu sefer nezahat hnm gönderdi bebegini iyice görmüş olursun dedi. 50 tl yi nezahata versem siyah beyaz ekrandan daha güzel resimler cıkarırdı bana