2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
deme yaf, ben bi yudum su içiyorum ardından hep.

azoş, seni aşure demekten men ediyorum artık yaa, aaaaaaaa

Ay bidaha demiş bulundum hatta bundan sonraki cümle içinde son kez tırnak içinde kullanmak zorunda kalıcam :D
Şimdiden özür dilerim.
"aşure" bitsin evdeki, daha demicem söz, un helvası yaptırcam hepinize bu adını anamadığım bol bakliyatlı tatlıdan sonra :kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Ay babuş ondan da korkuyorum, eşimle ilk tanışmamızda anestezi diye bir filme gittiydik(romantizme gel :D), kahretsin nerden izlediysem :( Sen panik yaparsın diye öyle dedi demi doktor?
Eheheheheh :D Kaç gündür aklımda aynı film var biliyo musun :)
Keşke seyretmeseydim diyorum ben de :)
Epiduralde sen panik yaparsın bizim konuşmalarımızı duydukça, tansiyonun filan yükselir durumunu zora sokabilirsin en güzeli genel senin için dedi.
Kendi de genel doğurmuş. Doktorlar genel anesteziyle sezoş olurlar genelde dedi.

o ne demek be. romantık sezoş ne???
Azoş dedi ya sezoş olursa kocam da girer ameliyata elimi tutar romantik romantik filan diye, ona istinaden dedim :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlar ben geldimm..kasımı gözümü aldırdım insana benzedim ayol.ama cok acıdı bu sefer yaa..her kılın kopusunu ciğerden hissettim yeminle.alan kadın da dedi cok uzamıs acırlar.çim biçme makinası getirem dedi deee..aldı kıllarımdan kurtardı benü..
gökçemm geçmişe bakmadım tosun paşamız nasıllar? insallah herbişeysi gönlüne göredir kuzum.
hayatımm saol bebişim tikkırlarım gelmiş şimdik deyiverin bana bunları nasıl yapıstırcam?

Benim de çok acır kaş alınırken yaaa.
Pancar gibi de kızarırım heman.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
bişiy sorduk demiii benim tikkerım neden cıkmıyo ulaaa..sadece yazısı cıkıyo..anlamsız konusmayın ne biçim yer be burası.benle ilgilenin burda tiker yapmaya calısıyoz..

Tepki
56
bunalımdayım kızlar :(

aden'im biraz iriymiş. bu gidişle sezeryan olursun sen dedi doktor. kilosu 34 haftalık bebek kilosu :(

gökçecim keşke benim kızda biraz iri olsaydı canım.. valla her gittiğimde doktorun ağzına bakıyorum kilosu kaç oldu acaba diye.. sen doğum için sanıyorum endişeleniyorsun ama takma kafana.. :panter:

He iyi bari iç onu kesiyor anında..Ama arkasından su içmemek lazımmış hemen.
Ya ayıp ettin gel evde 10 kase var yedirem ama azcık susuz benim aşure :D

sulu susuz farketmez benim için.. şuan midemin yanmasına rağmen kase kase yiyebilirim o derece durum vahim yani

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
duydun da ne sölemiyon :zopa:

burcu epidural sezeryanın hiçbi esprisi yokmuş dedi

Hadi ya, nasıl yani esprisi yokmuş? Bebiş doğunca hemen görüyon yanına veriyorlar..Ama genelde yarım saat ayılmaya çalışıyorsun, hatırlamıyorsun bişi, nasıl esprisi yok ya olamaz litfen aç bu konuyu :D

ben bıraz uzanayım ya yoruldum sanırım. sırtım belim kıçım da acayip agrıyo. dinleneyım az öptum sizi....

Tamam Gökçem kendine iyi bak, fırsat bu fırsat dinlen, öptümmmm..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
yönetimmm yönetimm nerdesinizz.bu karılar asure deyip romantik sezoş diyip konumu kaynatıyoo.benim didiklerime cvp vermiyolarr..kuzenn kuzennn gel bi öpemm.söleyin cabukk bu tikkerı hangi yolla yapıstırırsam resim cıkacak..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azoo azoo dünür dedik bağrımıza bastıkk.o yediğin asureler tırmalamasın emi seniii..bi cevap bile yazmıyoo bi bakın hele aa dostlarr

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yönetimmm yönetimm nerdesinizz.bu karılar asure deyip romantik sezoş diyip konumu kaynatıyoo.benim didiklerime cvp vermiyolarr..kuzenn kuzennn gel bi öpemm.söleyin cabukk bu tikkerı hangi yolla yapıstırırsam resim cıkacak..

Dünürüm imzanı düzenleye giriyon,
İmzanız yazan yere imzanı kopyaladın ya hani..İşte onun başında

Yani imzanı
bu yazının arasına yapıştırcan.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Dünürüm imzanı düzenleye giriyon,
İmzanız yazan yere imzanı kopyaladın ya hani..İşte onun başında

Yani imzanı
bu yazının arasına yapıştırcan.
hehee bi bakın helee ben yaptıktan sonra yazıyolar banaa..
Sinirini yiyim yavrım :D
imza kısmına onu yapıştırırkene başına
yapıştır kuşum.

yaptım kii...sizz romantik sezoş yapın.asure yiyin...:ajan::ajan:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
hayatimmm balımm nerdesin kızz.teşekkür etcem sanaa.saol canummm..ellerine sağlık pek cicik olmus bunlar..öperiz senii bebemle.mucukss..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Hadi ya, nasıl yani esprisi yokmuş? Bebiş doğunca hemen görüyon yanına veriyorlar..Ama genelde yarım saat ayılmaya çalışıyorsun, hatırlamıyorsun bişi, nasıl esprisi yok ya olamaz litfen aç bu konuyu :D

doktor bana ameliyatın, ayılman, odaya getirilmen felan hepsi toplam saat didi ama, kandırıyo mu beni o zaman :acep:
İlknurcuum kandırmaz beni ama yapmaz öyle şey bence.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar sekerciden aradılar sonundaa.bugun veriyolarmıs kargoya yarın elinizde olur dedi.cok merak ediyorum.bu arada seker sayısını 75 e cıkarttım.cok aç gözlü buldum kendimi..zaten ellerinde sınırlı sayıda varmıs dedim hadi 75 ol.kutular kocamanmıs o yüzden cok yer kaplıyor diye getirtmiyolarmıs.kartı böle bildiğin dosya kağıdına mı basıyolardı yoksam renklimiydi? azosumunkileri hatırlamaya calısıyorum ama getiremedim kartın rengini gözümün önüne.aslında azoş sen onları şu ciciklerin olduğu yerede ekleseydin acar acar bakardık:foto:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar