deme yaf, ben bi yudum su içiyorum ardından hep.
azoş, seni aşure demekten men ediyorum artık yaa, aaaaaaaa
EhehehehehAy babuş ondan da korkuyorum, eşimle ilk tanışmamızda anestezi diye bir filme gittiydik(romantizme gel), kahretsin nerden izlediysem
Sen panik yaparsın diye öyle dedi demi doktor?
Azoş dedi ya sezoş olursa kocam da girer ameliyata elimi tutar romantik romantik filan diye, ona istinaden dedimo ne demek be. romantık sezoş ne???
nazom iyi iyi baya bi maşallahı var. obez olacak galiba. biraz iriymiş teyzesi.
azo; ahahromantık sezoş ona denıyo haaa. ah
a.
kızlar ben geldimm..kasımı gözümü aldırdım insana benzedim ayol.ama cok acıdı bu sefer yaa..her kılın kopusunu ciğerden hissettim yeminle.alan kadın da dedi cok uzamıs acırlar.çim biçme makinası getirem dedi deee..aldı kıllarımdan kurtardı benü..
gökçemm geçmişe bakmadım tosun paşamız nasıllar? insallah herbişeysi gönlüne göredir kuzum.
hayatımm saol bebişim tikkırlarım gelmiş şimdik deyiverin bana bunları nasıl yapıstırcam?
bunalımdayım kızlar![]()
aden'im biraz iriymiş. bu gidişle sezeryan olursun sen dedi doktor. kilosu 34 haftalık bebek kilosu
He iyi bari iç onu kesiyor anında..Ama arkasından su içmemek lazımmış hemen.
Ya ayıp ettin gel evde 10 kase var yedirem ama azcık susuz benim aşure
duydun da ne sölemiyon :zopa:
burcu epidural sezeryanın hiçbi esprisi yokmuş dedi
ben bıraz uzanayım ya yoruldum sanırım. sırtım belim kıçım da acayip agrıyo. dinleneyım az öptum sizi....
sulu susuz farketmez benim için.. şuan midemin yanmasına rağmen kase kase yiyebilirim o derece durum vahim yani
yönetimmm yönetimm nerdesinizz.bu karılar asure deyip romantik sezoş diyip konumu kaynatıyoo.benim didiklerime cvp vermiyolarr..kuzenn kuzennn gel bi öpemm.söleyin cabukk bu tikkerı hangi yolla yapıstırırsam resim cıkacak..
bişiy sorduk demiii benim tikkerım neden cıkmıyo ulaaa..sadece yazısı cıkıyo..anlamsız konusmayın ne biçim yer be burası.benle ilgilenin burda tiker yapmaya calısıyoz..
azoo azoo dünür dedik bağrımıza bastıkk.o yediğin asureler tırmalamasın emi seniii..bi cevap bile yazmıyoo bi bakın hele aa dostlarr
hehee bi bakın helee ben yaptıktan sonra yazıyolar banaa..Dünürüm imzanı düzenleye giriyon,
İmzanız yazan yere imzanı kopyaladın ya hani..İşte onun başında
Yani imzanıbu yazının arasına yapıştırcan.
Sinirini yiyim yavrım
imza kısmına onu yapıştırırkene başınayapıştır kuşum.
Hadi ya, nasıl yani esprisi yokmuş? Bebiş doğunca hemen görüyon yanına veriyorlar..Ama genelde yarım saat ayılmaya çalışıyorsun, hatırlamıyorsun bişi, nasıl esprisi yok ya olamaz litfen aç bu konuyu
deneme 1-2
hayatimmm balımm nerdesin kızz.teşekkür etcem sanaa.saol canummm..ellerine sağlık pek cicik olmus bunlar..öperiz senii bebemle.mucukss..
Hadi ya, nasıl yani esprisi yokmuş? Bebiş doğunca hemen görüyon yanına veriyorlar..Ama genelde yarım saat ayılmaya çalışıyorsun, hatırlamıyorsun bişi, nasıl esprisi yok ya olamaz litfen aç bu konuyu