2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bunalımdayım kızlar :(

aden'im biraz iriymiş. bu gidişle sezeryan olursun sen dedi doktor. kilosu 34 haftalık bebek kilosu :(

Ahh canım maşallah, anlat bakayım biraz daha neler dedi? Belki artık fazla kilo almaz, ağır gelişir kız belli mi olur, ne yazıldıysa o.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

aden'im biraz iriymiş. bu gidişle sezeryan olursun sen dedi doktor. kilosu 34 haftalık bebek kilosu :(

Yav babuş moralini bozmasana, genetik olabilir.
Eşin de iri yarı değil miydi senin?
Hem sezeryan olsan nolur, dünyanın sonu mu sağlığınız iyi olsun da hele.
Usg cihazları da her zaman çok da net tahmin yapamıyor.
Canını nie sıkıyosun Allahını seversen bacım ya.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Dimi ama ya, ya gelişimi geride olsaydı, asıl o zaman endişelenmek gerek..
Bak gör geçmicek 4 kiloyu..Hem dörtbuçuğa kadar yolu var.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
kafa ölçüsü falan da önden gidiyor. bi ölçüsü 33 haftalık, bi ölçüsü 34 birisi de 32 :(( anlam veremedim. şaşkınlıktan kağıdı da alamadım unuttum.

eşim bile "olummmm ben sana mini cupurım diyodum sen baya baya kamyon olmuşsun" dedi:(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kafa ölçüsü falan da önden gidiyor. bi ölçüsü 33 haftalık, bi ölçüsü 34 birisi de 32 :(( anlam veremedim. şaşkınlıktan kağıdı da alamadım unuttum.

eşim bile "olummmm ben sana mini cupurım diyodum sen baya baya kamyon olmuşsun" dedi:(

:D aYY yesin onu azo teyzesi, 2 kiloyu geçmiş ha...Maşallah kız üzülme valla, bak çoğumuzunkisi iri gidiyor, napalım sezoş oluveririz onlardan mühim değil ya.Üzülme sen üzülme, hatta sevin doğunca ele avuca gelcek Aden.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079

walla bebeginin iri olması gelişememesinden iyidir bence hic bebek iri diye bi problem olduugnu duymadım ama gelisemeyen kilo alamayan bebekler cok ugrastırıyor.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

eşim şimdi iri. doğduğunda 2 kilo muymuş neymiş. çok zayıfmış. n biliyim babuş ya korktum bırden iri deyınce. benden de çıksın iri bebek haaa...

Dimi ama ya, ya gelişimi geride olsaydı, asıl o zaman endişelenmek gerek..
Bak gör geçmicek 4 kiloyu..Hem dörtbuçuğa kadar yolu var.

:( şartlandırdım ya kendimi normale biraz şoka girdim sanırım. hep derlerdi ama minnak hatunlar daha kilolu bebek doğruyor diye.

kız bu arada söylemsi ayıp 65 kg olmuşum. ahahhahahahah... sezoş da olursam tamamdır artık yarma gibi dolanırım etrafta.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
eşim şimdi iri. doğduğunda 2 kilo muymuş neymiş. çok zayıfmış. n biliyim babuş ya korktum bırden iri deyınce. benden de çıksın iri bebek haaa...

:( şartlandırdım ya kendimi normale biraz şoka girdim sanırım. hep derlerdi ama minnak hatunlar daha kilolu bebek doğruyor diye.

kız bu arada söylemsi ayıp 65 kg olmuşum. ahahhahahahah... sezoş da olursam tamamdır artık yarma gibi dolanırım etrafta.

zaten tam haftasında çıkan bebek yok ki ultrasonda, ya geride ya ileride, geride olmasındansa ileride olması daha iyi bence de, hem belki ilerleyen haftalarda kilo alımı yavaşlar, her an her şey olabilir, çok şartlandırmamak lazım....
( diyene bak :cokkomik:)

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Olabilir.Kuşum kafa yapıları farklı farklı, anatomide hepsinin ismi var, tipi var.Benim kızımın da kafa ölçülerinden ikisi hep 1 hafta gerideydi -hala da öyle-, hatta kaza yaptığımızda başka doktor daha da fazla geride buldu ölçümleri.Sonra kendi doktorum dedi ki bu bir kafa yapısı şekli, dar alın, dar çevre arkaya doğru uzayan kafa.Anatomide yeri var, adı da şu.
Yani doktorlar bir anomali sezdiğinde zaten söyler, eğer iri bebek dediyse sadece iri demek ki çocuk.Canını sıkacak bişey yok Rabbimin izniyle.
Sezeryandan da korkma, sağlıklısı sezoşsa Allah onu nasip ettiyse olur nolcak.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

Şükür aynı kiloya geldik bebeğim :D Bak keyiflendim gariii :nanik: Gerçi ben almışımdır cuma öğrencez bakalım.
Ben de hep normal doğurcam diye yiyorum vercem nasılsa diye, ama sezoş olup çük gibi kalcaz ortada galiba :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Kız te burda aramızda 7 aylık 3200 gram doğan Hayatım var işte canlı canlı :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
gökçem canımmm neden sıktın canını bukadar napalım oğlumuza yaramış annesi ne yediyse:)sıkma canını yahuu azonun dediği gibi belki artık yavaşlar kg alımı adenin..hem diet falan verdimi sana sende azcık dikkat ederisn.ayrıca üzülme belin ağrıyordu senin fıtığında var hakkında sezeryan hayırlısı ise öyle olsun bacım yaaaaaaa üzme kendiniki adenide etkileme

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Şükür aynı kiloya geldik bebeğim :D Bak keyiflendim gariii :nanik: Gerçi ben almışımdır cuma öğrencez bakalım.
Ben de hep normal doğurcam diye yiyorum vercem nasılsa diye, ama sezoş olup çük gibi kalcaz ortada galiba :D

Tırsma tırsma azoş.
Arkadaşım zezoşla doğurdu haziranda, sanırsam da 16-18 kg aldı toplamda.
3 kilosu kalmış şimdi, sezoşlar da gayet veriyo kilo hiç tırsma dedi.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

senin şeker testlerin nasıl çıkmışt diye sordu normaldi dedim. alla alla bebek baya iri giidyor ama belli de olmaz tabi hastane makineleri tam sonuç vermıyor dedi.

bu gidişle 4 kiloyu aşabilir dedi :( şuan 2.5 kiloya yakınmış...

sen kaç haftalıktın
2,5 kg ya yakın derken kaç yain tam olarak
olsun canım bişey olmaz ele avuca gelir

Yollıyım sana da kargoyla daha kaç tabak var :D

mendebur :zopa:

hoş geldin :)

beni de yaa, bitmedi 2 gündür aşure muhabbetleri :alsana:

hmm, peki kaç kiloymuş yani şimdik :acep:

hiç yaaaaaa yiyen var yiyemeyen var :lala:

Kız te burda aramızda 7 aylık 3200 gram doğan Hayatım var işte canlı canlı :D

:sirin: :sirin:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Tırsma tırsma azoş.
Arkadaşım zezoşla doğurdu haziranda, sanırsam da 16-18 kg aldı toplamda.
3 kilosu kalmış şimdi, sezoşlar da gayet veriyo kilo hiç tırsma dedi.

Evet veriyorlar ama baklava desenli göbek olmuyor tek ona takıyorum :( Neyse baklavayı da ondan sonraki sene yaparuk :D Aslında sezoşun bi iyi yanı var, sezoş olursam eşimde benle gelcek doğuma, normalde istemedim ama sezoşta elimi tutar beraber o ana şahit olur ağlarız romantik olur aslında demi :D

sorma azelya ya hiç keyfim yok başım ağrıyor , midem feci durumda yanıyorum resmen..

birde feci şekilde aşureye aşeriyorum iş çıkışı hazır alıp yicem :nk:

Rennie ya da gaviscon etki etmiyor mu canım? Ben de gece acayip bir mide yanmasıyla uyandım, ağzıma acı su geldi iğrenç birşeydi.
Ya herkesin canını aşure çektirdim iyi mi kaka azoş :acep:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar