2012 Şubat Anneleri

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
zaten tam haftasında çıkan bebek yok ki ultrasonda, ya geride ya ileride, geride olmasındansa ileride olması daha iyi bence de, hem belki ilerleyen haftalarda kilo alımı yavaşlar, her an her şey olabilir, çok şartlandırmamak lazım....
( diyene bak :cokkomik:)

di mi??? ehehhehe offf valla iyi geldiniz bana haaa.

hic te degil belki beklediginden daha erken kavusursun ogluna o kadar yani :) baska bisey olmaz

amin yavrumm. ağzın bal yesin bal..

Olabilir.Kuşum kafa yapıları farklı farklı, anatomide hepsinin ismi var, tipi var.Benim kızımın da kafa ölçülerinden ikisi hep 1 hafta gerideydi -hala da öyle-, hatta kaza yaptığımızda başka doktor daha da fazla geride buldu ölçümleri.Sonra kendi doktorum dedi ki bu bir kafa yapısı şekli, dar alın, dar çevre arkaya doğru uzayan kafa.Anatomide yeri var, adı da şu.
Yani doktorlar bir anomali sezdiğinde zaten söyler, eğer iri bebek dediyse sadece iri demek ki çocuk.Canını sıkacak bişey yok Rabbimin izniyle.
Sezeryandan da korkma, sağlıklısı sezoşsa Allah onu nasip ettiyse olur nolcak.

yok sordum zaten iri derken bi anormallik mi var dedim. yok sadece haftasından daha iri bi bebek kilo açısından dedi. bu durabilir de 4.5 kiloyu bulabilir de. ama böyle giderse sezeryan olursun o'nu söylıyım dedi.

Şükür aynı kiloya geldik bebeğim :D Bak keyiflendim gariii :nanik: Gerçi ben almışımdır cuma öğrencez bakalım.
Ben de hep normal doğurcam diye yiyorum vercem nasılsa diye, ama sezoş olup çük gibi kalcaz ortada galiba :D

ehehehehhehe içten içe bende normal doğumda nasılsa verılıyor dıye kendimi telkin edıyordum ama bakalım azom... ben sevmedim çünkü kiloyu hiç. acayip kısıtlandı hareketlerim falan.

ahahahahha çük gibi mi. ahahahahhahahaha. yarıldım kız..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Evet veriyorlar ama baklava desenli göbek olmuyor tek ona takıyorum :( Neyse baklavayı da ondan sonraki sene yaparuk :D Aslında sezoşun bi iyi yanı var, sezoş olursam eşimde benle gelcek doğuma, normalde istemedim ama sezoşta elimi tutar beraber o ana şahit olur ağlarız romantik olur aslında demi :D

Benim sezoş olursa romantik sezoşlardan olmıcak ama :eek:ky:
Genel anestezi dedi bizinki.

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Evet veriyorlar ama baklava desenli göbek olmuyor tek ona takıyorum :( Neyse baklavayı da ondan sonraki sene yaparuk :D Aslında sezoşun bi iyi yanı var, sezoş olursam eşimde benle gelcek doğuma, normalde istemedim ama sezoşta elimi tutar beraber o ana şahit olur ağlarız romantik olur aslında demi :D

ben de eşim benimle girer diyordum rahatlatır beni diyordum da bizim hastane almıyormuş eşleri :sinifsinif:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim Mükerrem de bana "iri bebek, sezeryan olabilir böyle giderse" dedi..
Ondan öncesinde de çok kilo alıyorum diye "gebelik zehirlenmesi yaşarsın" dedi...
Adam felaket tellalı mübarek :D Çok takılmamak lazım ihtimalleri söylüyorlar, ama kesin değil.

Tepki
56
Rennie ya da gaviscon etki etmiyor mu canım? Ben de gece acayip bir mide yanmasıyla uyandım, ağzıma acı su geldi iğrenç birşeydi.
Ya herkesin canını aşure çektirdim iyi mi kaka azoş :acep:

canım gaviscon dr yeni verdi sabah eczaneye bıraktım reçeteyi iş çıkışı alıcam.. yeni yeni başladı benim mide yanmalarım daha ilaç hiç kullanmadım..

cezalısın azom bana aşure ısmarlıcaksın :zonk:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Benim sezoş olursa romantik sezoşlardan olmıcak ama :eek:ky:
Genel anestezi dedi bizinki.

Ay babuş ondan da korkuyorum, eşimle ilk tanışmamızda anestezi diye bir filme gittiydik(romantizme gel :D), kahretsin nerden izlediysem :( Sen panik yaparsın diye öyle dedi demi doktor?

ben de eşim benimle girer diyordum rahatlatır beni diyordum da bizim hastane almıyormuş eşleri :sinifsinif:

Hadi ya :( Neden almıyorlarmış..Aslında belki de bazı eşler heyecanlanıp işi zora sokuyordur belki ondandır :D
Ben benimkisini zor ikna ettim bana hep "baygın bir koca istiyorsan ameliyatta o zaman girerim" diyordu..Ben de "aygın baygın farketmez yeter ki elimi tut" dedim en son..Bi de damar yaptım "kesilirken senden destek almak istiyorum" diye ikna oldu sonunda..
Şimdi göbek bağını kesersin diyorum, rengi beyazlıyor ya:D

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
Ay babuş ondan da korkuyorum, eşimle ilk tanışmamızda anestezi diye bir filme gittiydik(romantizme gel :D), kahretsin nerden izlediysem :( Sen panik yaparsın diye öyle dedi demi doktor?

Hadi ya :( Neden almıyorlarmış..Aslında belki de bazı eşler heyecanlanıp işi zora sokuyordur belki ondandır :D
Ben benimkisini zor ikna ettim bana hep "baygın bir koca istiyorsan ameliyatta o zaman girerim" diyordu..Ben de "aygın baygın farketmez yeter ki elimi tut" dedim en son..Bi de damar yaptım "kesilirken senden destek almak istiyorum" diye ikna oldu sonunda..

:kahkaha: benimkide girsemmi girmesemmi diye karasız pek cesareti yok sanırım kaldı ki bakalım hastanemiz izin vercek mi..bide dogum nasıl olcak bakalım genel anesteziyle sezeryanda hic sokmuyolarmıs zaten de digerlerinde oluyomu bakcaz artık

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlar ben geldimm..kasımı gözümü aldırdım insana benzedim ayol.ama cok acıdı bu sefer yaa..her kılın kopusunu ciğerden hissettim yeminle.alan kadın da dedi cok uzamıs acırlar.çim biçme makinası getirem dedi deee..aldı kıllarımdan kurtardı benü..
gökçemm geçmişe bakmadım tosun paşamız nasıllar? insallah herbişeysi gönlüne göredir kuzum.
hayatımm saol bebişim tikkırlarım gelmiş şimdik deyiverin bana bunları nasıl yapıstırcam?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
canım gaviscon dr yeni verdi sabah eczaneye bıraktım reçeteyi iş çıkışı alıcam.. yeni yeni başladı benim mide yanmalarım daha ilaç hiç kullanmadım..

cezalısın azom bana aşure ısmarlıcaksın :zonk:

He iyi bari iç onu kesiyor anında..Ama arkasından su içmemek lazımmış hemen.
Ya ayıp ettin gel evde 10 kase var yedirem ama azcık susuz benim aşure :D

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979

benimki de pek istemese de benim korktuğumu bildiğinden girerim yanında diyordu, yalnız bırakmam diyordu ama dr almıyoruz deyince sevindi tabi -zebani

ben de panik olmaktan korkuyorum tek başıma olunca, dr beni tanımadığından en iyisi epidural diyor ama genel olsam çok memnun olurum tabi.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
azom aşuren nasıl oldu kız??? dünkü aşure süperdi ya... ama gece mahvetti beni. biraz geç yedim, midem adeta bir ejderha kadar alev üretti.

bugün de teyzem yollamış sağolsun. o da süper olmuş...

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
o ne demek be. romantık sezoş ne???

Epidural sezoş yani, kocan yanında elini tutar gözlerinin içine bakar, sen ağlarsın az nazlanırsın felan o ara bebiş çıkar salya sümük allah ne verdiyse artık yalal şulap öpüşme koklaşma böyle birşey :D

:kahkaha: benimkide girsemmi girmesemmi diye karasız pek cesareti yok sanırım kaldı ki bakalım hastanemiz izin vercek mi..bide dogum nasıl olcak bakalım genel anesteziyle sezeryanda hic sokmuyolarmıs zaten de digerlerinde oluyomu bakcaz artık

Erkekler dayanamıyorlar, gerçekten doğuramazlardı :D
Genel anestezi olursam (inşallah olmam) o zaman yanıma kimsenin gelmesine gerek yok, nasılsa uyutuyorlar.

kızlar ben geldimm..kasımı gözümü aldırdım insana benzedim ayol.ama cok acıdı bu sefer yaa..her kılın kopusunu ciğerden hissettim yeminle.alan kadın da dedi cok uzamıs acırlar.çim biçme makinası getirem dedi deee..aldı kıllarımdan kurtardı benü..
gökçemm geçmişe bakmadım tosun paşamız nasıllar? insallah herbişeysi gönlüne göredir kuzum.
hayatımm saol bebişim tikkırlarım gelmiş şimdik deyiverin bana bunları nasıl yapıstırcam?

Anam benim de cımbızla kaşımı alırken canım çok acıyor :(

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
benimki de pek istemese de benim korktuğumu bildiğinden girerim yanında diyordu, yalnız bırakmam diyordu ama dr almıyoruz deyince sevindi tabi -zebani

ben de panik olmaktan korkuyorum tek başıma olunca, dr beni tanımadığından en iyisi epidural diyor ama genel olsam çok memnun olurum tabi.

Genel bence çok ağır, yani ayılırken felan biraz zor..Bi de epidural fırsatın varken geneli düşünme bence, hani bebeği hemen görme açısından :)

azom aşuren nasıl oldu kız??? dünkü aşure süperdi ya... ama gece mahvetti beni. biraz geç yedim, midem adeta bir ejderha kadar alev üretti.

bugün de teyzem yollamış sağolsun. o da süper olmuş...

Ya benim aşure azcık susuz oldu Gökçem ya sert oldu yani, ama tadı güzel :D

ocak annelerinin ilk bebeği doğmuş 1 hafta olmuş :1:
34.haftada doğmuş

Evettt, erken doğmuş ama maşallah.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
nazom iyi iyi baya bi maşallahı var. obez olacak galiba. biraz iriymiş teyzesi.

azo; ahahhaha romantık sezoş ona denıyo haaa. ahhahahahaa.

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ben bıraz uzanayım ya yoruldum sanırım. sırtım belim kıçım da acayip agrıyo. dinleneyım az öptum sizi....

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar