zaten tam haftasında çıkan bebek yok ki ultrasonda, ya geride ya ileride, geride olmasındansa ileride olması daha iyi bence de, hem belki ilerleyen haftalarda kilo alımı yavaşlar, her an her şey olabilir, çok şartlandırmamak lazım....
( diyene bak)
di mi??? ehehhehe offf valla iyi geldiniz bana haaa.
hic te degil belki beklediginden daha erken kavusursun ogluna o kadar yanibaska bisey olmaz
amin yavrumm. ağzın bal yesin bal..
Olabilir.Kuşum kafa yapıları farklı farklı, anatomide hepsinin ismi var, tipi var.Benim kızımın da kafa ölçülerinden ikisi hep 1 hafta gerideydi -hala da öyle-, hatta kaza yaptığımızda başka doktor daha da fazla geride buldu ölçümleri.Sonra kendi doktorum dedi ki bu bir kafa yapısı şekli, dar alın, dar çevre arkaya doğru uzayan kafa.Anatomide yeri var, adı da şu.
Yani doktorlar bir anomali sezdiğinde zaten söyler, eğer iri bebek dediyse sadece iri demek ki çocuk.Canını sıkacak bişey yok Rabbimin izniyle.
Sezeryandan da korkma, sağlıklısı sezoşsa Allah onu nasip ettiyse olur nolcak.
yok sordum zaten iri derken bi anormallik mi var dedim. yok sadece haftasından daha iri bi bebek kilo açısından dedi. bu durabilir de 4.5 kiloyu bulabilir de. ama böyle giderse sezeryan olursun o'nu söylıyım dedi.
Şükür aynı kiloya geldik bebeğimBak keyiflendim gariii
Gerçi ben almışımdır cuma öğrencez bakalım.
Ben de hep normal doğurcam diye yiyorum vercem nasılsa diye, ama sezoş olup çük gibi kalcaz ortada galiba
ehehehehhehe içten içe bende normal doğumda nasılsa verılıyor dıye kendimi telkin edıyordum ama bakalım azom... ben sevmedim çünkü kiloyu hiç. acayip kısıtlandı hareketlerim falan.
a
hahha çük gibi mi. a
hah
. yarıldım kız..