2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
HAYATIM,sen bi ara unnado'da şirinlerin kampanyası yine çıkacak yılbaşı konseptiyle demiştin dimi?
Nerden almıştın o bilgiyi?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
donlarımızı kazanda mı kaynatırdık :durbun:

Kaçlısın sen yaw? Nasıl bilmezsin valla biz kaynatırdık, yani annem kaynatırdı ohhh tıkanırdım evin içinde buhar kokusundan :D O zamanlar merdaneli çamaşır makinaları vardı, kaynattıktan sonra bi de merdaneliye atardı ohhhh misssss mikropsuz cillop gibin don :D

anaaaaa, gereksiz mi dedin bir şeye sen??? hem de sen???? :kahkaha::kahkaha::kahkaha:

:D:D 100tl.nın üstündekilere gereksiz demeye başladım.

bak şöle düşün şimdi senin bilinen bi problemin var mı? yok cok sükür..yüksek ihtimalle normal doğum yapacaksın kuzey oğlanın canı ne zaman gelmek isterse.sütünde bebeğinle gelecek.kaldı ki sezoş oldun diyek çütünde henüz gelmedi.korkma sen getirirler hemşire ablalar el birliğiyle :kahkaha: memeni sıka sıka masaj yapa yapa getirirler.ve tabi kuzey oğlanda emmek istemeli ki kesin ister o dombilik yanaklarını yediğim:kahkaha: ha sen hazırla zaten için rahat etmez senin.ama sen normal doğuracan kuzeyde cuk cuk emecekk.nazo dediydi dersin.:zonk::sila:

Ne cücel anlattın kız, emzirdiğim an gözümde canlandı :) Normal doğurcam demi, ağzın bal yisin inşallah Nazom..

kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..:cirla:

Hoşgeldin, sana gıcık olduğum bir laf söyleyeyim o zaman "sıkı can iyidir çabuk çıkmaz" :D Ayy ne kılım şu lafaa.

Geçen bişeye daha gereksiz demişti Azoş.Ben de ilk seferinde kalpten gidicek gibi olduydum :D:vecihi:

Evet bak ben de anımsadım :D Kesin pahalı birşeydir ondan demişimdir :D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Canım geçmiş olsun bak bi problem yokmuş gördün mü.
Aşağı yukarı benim doktorumun dediklerini demiş, benim doktorum da parmakla muayene edip, açıklık var mı diye bakmıştı rahim ağzı kapalı demişti.
Bana verdiği krem de 7 günlük, Cleo.... diye birşey.
O mu seninki de?

bilmiyorum cnm. ecznede bulamadık ilacı. esim getircek gelirken.. fitil dedi 6 günlük. attırıvercen alttan bebege bişi olmaz didi:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..:cirla:
hoşgeldinn
ay ben sağa kıyamam gulommm
ver sat'ını yapalım 500 tane :)

canum benimmm.yaşasın tikırım olcek benimdeee..9 mayıs sat işte.başka bişiy lazım mı kuzum.muhtemel yumurtlama tarihi ilişki günleri lazımsa neyim verim. malum bebek yapıcan kutudaa :)))

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Kızlar yılbaşında evde misiniz? Biz evdeyiz..
Yılbaşına özel menüler bakınayım netten ben az :D Canım sıkıldı vakit geçsin hem de soframda yapceklerim hazır bulunsun printten de çıktı alırım..
:foto:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Yılbaşına özel menüler bakınayım netten ben az :D Canım sıkıldı vakit geçsin hem de soframda yapceklerim hazır bulunsun printten de çıktı alırım..

sanırsam biz de evdeyiz. gecen yılbası otel rezaleti yasadıgımızdann bu sefer aylar öncesinden bu yıll evdeyiz didi kocişş:D ama ben yenilen pehlivan gürese doymaz hesabı ne olurr cıkıversekk yaa seneye cıkamayız zatii bebekk vs diye yalvarmalardayım:D du bakayım bi ısık görmezsemm bende menü bakınırımm:D

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ürünleri satan firmadaki kadından yani unnadoyla firma arasında anlaşma yapan gacıdan onun yalancısıyım öle dedi vallaha
bende istiyom şirinlerdenn bende bende..

valla biz her sene gelenekselleşen yerde yerimizi ayırttık balım.daha öncede demiştim ama bilmeyen arkadaslar vardır.divan palace da ayrılmış yerimiz eşim dedi..

dip not:divan palace bizim oturma odasındaki lcd ekranın en kıyak gözüktüğü köşe olur.eşim her sene ordan rezervasyon yapıyo işte.göbek kasıyıp tombalak oynuyoruz bizdee..:kahkaha::kahkaha:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
sanırsam biz de evdeyiz. gecen yılbası otel rezaleti yasadıgımızdann bu sefer aylar öncesinden bu yıll evdeyiz didi kocişş:D ama ben yenilen pehlivan gürese doymaz hesabı ne olurr cıkıversekk yaa seneye cıkamayız zatii bebekk vs diye yalvarmalardayım:D du bakayım bi ısık görmezsemm bende menü bakınırımm:D

Ben de dışarıyı istiyordum ama doğumgünümde dışardaydık, zevkimi aldım :D Hadi bakalım inşallah çıkarsınız :D

valla biz her sene gelenekselleşen yerde yerimizi ayırttık balım.daha öncede demiştim ama bilmeyen arkadaslar vardır.divan palace da ayrılmış yerimiz eşim dedi..

dip not:divan palace bizim oturma odasındaki lcd ekranın en kıyak gözüktüğü köşe olur.eşim her sene ordan rezervasyon yapıyo işte.göbek kasıyıp tombalak oynuyoruz bizdee..:kahkaha::kahkaha:

:D:D DİVAN palace :D En iyi mekandır, hem sıcak hem huzurlu..

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Yaaa ben bu kayınpedere iyice gıcık olmaya başladım haa. Boğcam adamı az kaldı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri işime karışılmasıdır. Adam sanki daha bi kere kızım nasılsın, bebek nasıl, herşey yolunda mı diye sormuş gibi, sabahtan eşimi arayıp bize doğumu planladığınız hastane çok pahalı şurda yaptırın orası çok ucuz diye fikir beyan ediyo. Bi de utanmadan yeni hanımıyla oturmaya gelecekmiş. Valla dedim eşime, çay servisi bile yapmam kendin yaparsın diye. Ben oturduğum yerden kıçımı zor kaldırıyorum belimin bacağımın ağrısından. Mal yaaa yeminle mal bu adam! Iy gıcık oldum haaaa!!

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Yaaa ben bu kayınpedere iyice gıcık olmaya başladım haa. Boğcam adamı az kaldı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri işime karışılmasıdır. Adam sanki daha bi kere kızım nasılsın, bebek nasıl, herşey yolunda mı diye sormuş gibi, sabahtan eşimi arayıp bize doğumu planladığınız hastane çok pahalı şurda yaptırın orası çok ucuz diye fikir beyan ediyo. Bi de utanmadan yeni hanımıyla oturmaya gelecekmiş. Valla dedim eşime, çay servisi bile yapmam kendin yaparsın diye. Ben oturduğum yerden kıçımı zor kaldırıyorum belimin bacağımın ağrısından. Mal yaaa yeminle mal bu adam! Iy gıcık oldum haaaa!!

Anaaaaa ne zaman gelceklermiş bunca iş güç arasında mı?
Bende sevmem işime karışılmasını, canım nerde isterse orda doğururum allah allah..

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
bilmiyorum cnm. ecznede bulamadık ilacı. esim getircek gelirken.. fitil dedi 6 günlük. attırıvercen alttan bebege bişi olmaz didi:D

Fitil değil benimkisi.
Krem.Böyle bi 15 cm kadar aplikatörü var şırınga gibi :D:D

ürünleri satan firmadaki kadından yani unnadoyla firma arasında anlaşma yapan gacıdan onun yalancısıyım öle dedi vallaha

Heeee hadi bakalım beklemedeyiz :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar