günaydın
iltihap olabilir herhalde, geçmiş olsun çok......
amanın aman....:ayk:
ay vallahi bende heyecanlandım, daha çantam bile hazır değil, çocuğumun kıyafetlerini de yıkamadım...
aynı ben.. hem heyecanlı hem hazırlıksız:sirin::sirin:
günaydın
iltihap olabilir herhalde, geçmiş olsun çok......
amanın aman....:ayk:
ay vallahi bende heyecanlandım, daha çantam bile hazır değil, çocuğumun kıyafetlerini de yıkamadım...
eşim de 14 ocak'ta doğuracağımı söylüyor
Senin şafak 39 o zaman35. haftaya gelsek rahatlıcam ya, gerisi kolay geçcek sanki.
seninki sezeryandı dimi... hınzır...
Aşuren güzel olmuş he ellerine sağlık![]()
Ben dikkafam yüzünden tarifteki gibi kıvamı yoğun olsun diye 2 bardak süte 1 fincan nişasta koyup aşureye ekledim, harbi koyu kıvam oldu puding gibiBen sulu seviyom aslında.
Eşim sevdi, bayıldı ben hiç hoşlaşmadım ama yine de yiyom
benimki de soranlara hep 10uyla 20si arası gelecek diyor, normalde 30 ocak ama.
aldığım gecelik değişecek onu bekliyorum çantayı hazırlamak için, sanki gelince koy üstüne di mi ama, yok illa bekleyecem, çocuğun her bişeyi de hazır ama yıkanacak, bir de biberon olayı var, aldım ama sterilize etmedim, siz nasıl yaptınız?
evet ya ben de 35i bekliyom randevum var
yoo belli değil ki ne olacağı
amanın siz 14-15 ocakta doğurursanız bizimkilerle aralarında nerdeyse 1 ay olur. bende kendimi 6 subatta doğuracak gibi hissediyorum oysaki hedefim 14 subata kadar dişimi sıkmak amaeşim de 14 ocak'ta doğuracağımı söylüyor
benim de 28 ocak ama ocak ortası gibi diyorum
ben de biberon aldım ama nasıl sterilize etcez ki
kaynatcaz mı suda
aldığım gecelik değişecek onu bekliyorum çantayı hazırlamak için, sanki gelince koy üstüne di mi ama, yok illa bekleyecem, çocuğun her bişeyi de hazır ama yıkanacak, bir de biberon olayı var, aldım ama sterilize etmedim, siz nasıl yaptınız?
Günaydın millet, ateş almaya geldim, hemen çıkıcıyım. Belki ilerleyen saatlerde yine aranızda olurum: malum evi pok götüriiyyy... Hepimize eeeeeeeeeeeeen güzel günler olsun inşallah... Öpenzi ve de kaçanzi
55den 15 çık 40 günüm kaldı15 Ocakta doğurcam ben öyle hissediyorum
Ben de biberonu koymadım daha çantaya, nasıl sterilize edeceğim bu bir, ikincisi ne zaman edeceğim, kirlenmez mi çantada?Acil doğuma gitsem nolcak?
Nedense bana da hep 14-15 ocak gibi geliyo niye ki acep?
niye ben seni sezeryan diye biliyorum.. neyse sorry..
amanın siz 14-15 ocakta doğurursanız bizimkilerle aralarında nerdeyse 1 ay olur. bende kendimi 6 subatta doğuracak gibi hissediyorum oysaki hedefim 14 subata kadar dişimi sıkmak ama
ben iremin biberonlarını kaynatırdım tencerede önceden o sterilazyon makinem yoktu.
Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs
Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs
selamm kızlarr.. okudumm hazırlanırken yazdıklarınızz ama cvpp veremedimm.. sagolunn hepinizzz öpüyorumm koccamannn-hmm-hmm-hmm
hayatımda yesil akıntı mı gördüm benn panigim tavan yaptı resmenneyse dr a gittim. kadının surat ifadesi degişerektenn kahve mi yesil mi deyince daha bi panik oldum. sonra kaydı yaptır gel muayene edelim olmazsa nst ye baglarızz deyincee bütün sinirlerim bosaldı. kayıt sırasındada sistem donunca sinirden agladım
![]()
neyse uzun bi aradan sonra kukuyu parmaklattık yine. simdilik dogum belirtisi yok korkma dedi. cok azcık iltihabım varmıs. yesil akıntı da ondan gelmiş olabilir dedi. 15 gün sonra görüsücez yine ama baska bişi olursa gel hemen dedi:acep: fitil verdi 6 günlükmüşş. bblau yada dr vermişti sanırım. böyle işte.
bugün tam 31+2 imişş usg ye göre 31+5. 43 cm ve 1.750 gr olmus. hızlı bi büyüme kaydettik bu sefer.. cuma günü 4 boyutlu ve normal kontrolüm vardı. sadece 4 boyutluya giripp sonucları götürcem.