2012 Şubat Anneleri

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
belki içine doğmuştur :D

benim de yok o makinem çok lazım mı ki kaynatsak olur mu?
14 şubat'ta doğursan ne güzel en büyük sevgilin olur :)

son tarihimi 13 subat veriyorlar ama 1 gün daha sıkarmıyım acaba diyorum dişimi :D gerci bende kalmam o tarihe gibi geliyor ama.sezeryan olucaklar denk getirebilir ama.kalabalık olur hastaneler vazgectim.hem kızıma haksızlık olur yavruma tek hediye alırlar hem doğumgünüsü hem sevgililer günüsü olmazz.:D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
selamm kızlarr.. okudumm hazırlanırken yazdıklarınızz ama cvpp veremedimm.. sagolunn hepinizzz öpüyorumm koccamannn-hmm-hmm-hmm

hayatımda yesil akıntı mı gördüm benn panigim tavan yaptı resmen:D neyse dr a gittim. kadının surat ifadesi degişerektenn kahve mi yesil mi deyince daha bi panik oldum. sonra kaydı yaptır gel muayene edelim olmazsa nst ye baglarızz deyincee bütün sinirlerim bosaldı. kayıt sırasındada sistem donunca sinirden agladım:D
neyse uzun bi aradan sonra kukuyu parmaklattık yine. simdilik dogum belirtisi yok korkma dedi. cok azcık iltihabım varmıs. yesil akıntı da ondan gelmiş olabilir dedi. 15 gün sonra görüsücez yine ama baska bişi olursa gel hemen dedi:acep: fitil verdi 6 günlükmüşş. bblau yada dr vermişti sanırım. böyle işte.

bugün tam 31+2 imişş usg ye göre 31+5. 43 cm ve 1.750 gr olmus. hızlı bi büyüme kaydettik bu sefer.. cuma günü 4 boyutlu ve normal kontrolüm vardı. sadece 4 boyutluya giripp sonucları götürcem.

Canım geçmiş olsun bak bi problem yokmuş gördün mü.
Aşağı yukarı benim doktorumun dediklerini demiş, benim doktorum da parmakla muayene edip, açıklık var mı diye bakmıştı rahim ağzı kapalı demişti.
Bana verdiği krem de 7 günlük, Cleo.... diye birşey.
O mu seninki de?

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlar biberon kaynatma dediğiniz ne kii 5 dk lık iş.yaparsınız siz onları güzel anneler.hem ilk günlerden ne işimiz olcak biberonla falan.mis gibi emicek hepsi.

Peki ya süt olmazsa sezeryan olursak 3 gün çütümüz gelmezse :acep:

benim de yok o makinem çok lazım mı ki kaynatsak olur mu?
14 şubat'ta doğursan ne güzel en büyük sevgilin olur :)

Aman alma gereksiz, hepsini tencereye at kaynat ohh mis, önceden donlarımızı da kazanda kaynatırdık :D

anneciğine bi sormak lazım.kaç aylıksın dünürüm sen? ulaa her işi acele hemen olcak.yaparsın hadi yapamadın diyelim senin için o işi yapacak illaki biri olur yanında.hem kuzey oğlan emicekk cuk cuk..sen kaynat dur biberonları :)

Valla dünür haklısın en illet huyum :D

selamm kızlarr.. okudumm hazırlanırken yazdıklarınızz ama cvpp veremedimm.. sagolunn hepinizzz öpüyorumm koccamannn-hmm-hmm-hmm

hayatımda yesil akıntı mı gördüm benn panigim tavan yaptı resmen:D neyse dr a gittim. kadının surat ifadesi degişerektenn kahve mi yesil mi deyince daha bi panik oldum. sonra kaydı yaptır gel muayene edelim olmazsa nst ye baglarızz deyincee bütün sinirlerim bosaldı. kayıt sırasındada sistem donunca sinirden agladım:D
neyse uzun bi aradan sonra kukuyu parmaklattık yine. simdilik dogum belirtisi yok korkma dedi. cok azcık iltihabım varmıs. yesil akıntı da ondan gelmiş olabilir dedi. 15 gün sonra görüsücez yine ama baska bişi olursa gel hemen dedi:acep: fitil verdi 6 günlükmüşş. bblau yada dr vermişti sanırım. böyle işte.

bugün tam 31+2 imişş usg ye göre 31+5. 43 cm ve 1.750 gr olmus. hızlı bi büyüme kaydettik bu sefer.. cuma günü 4 boyutlu ve normal kontrolüm vardı. sadece 4 boyutluya giripp sonucları götürcem.

Canım geçmiş olsun, bir problem yokmuş şükür...
Hanımefendi yerinde rahat maşallah alıyor kilosunu :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs :D

Makinam yok ya, kaynatırım ben de.
Ben de sen,babuş,ben,Hayatım ve lilacstan beklenti içindeyim :D
Benim sezoş olursa, 23 ocak haftasında alırız demişidi.

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
merhaba kızlar,

ecrinn maşallah bebeğine, geçmiş olsun canım...

bblaucum bir sorum var, sen keçe almıştın, kalınlığı neydi? evde sıkıldım kendimi keçeye veriyim dedim ama, kalınlıkları farklı, hangisinden alayım?

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
Ben de biberonu koymadım daha çantaya, nasıl sterilize edeceğim bu bir, ikincisi ne zaman edeceğim, kirlenmez mi çantada?Acil doğuma gitsem nolcak?

Nedense bana da hep 14-15 ocak gibi geliyo niye ki acep?

aynen aklımdaki sorular :)

Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs :D

deme öyle......deme öyle.......

geçmiş olsun, korkulacak bir şey yokmuş demek, gözün aydın :)

ay çok şaşkınım kızlar.
müdürüm başka bir departmanın müdürüne, bir konunun yazışmasının akışı içinde,beni koruyan cümleler yazmış.
ahahaha küçük dilimi yutucam şimdi.

hadi yine iyisin...iyisin...iyisin...:flut

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım geçmiş olsun.şükür bi sıkıntı yokmus.maşallah kuzuyada..

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
son tarihimi 13 subat veriyorlar ama 1 gün daha sıkarmıyım acaba diyorum dişimi :D gerci bende kalmam o tarihe gibi geliyor ama.sezeryan olucaklar denk getirebilir ama.kalabalık olur hastaneler vazgectim.hem kızıma haksızlık olur yavruma tek hediye alırlar hem doğumgünüsü hem sevgililer günüsü olmazz.:D

evet yaaa doğru diyon tek hediye kötü olur
bak benim öyle olcak :eek:ky:
hem dgünü hem anneler günü hediyesi tek :acep:

Aman alma gereksiz, hepsini tencereye at kaynat ohh mis, önceden donlarımızı da kazanda kaynatırdık :D

donlarımızı kazanda mı kaynatırdık :durbun:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Peki ya süt olmazsa sezeryan olursak 3 gün çütümüz gelmezse :acep:

Valla dünür haklısın en illet huyum :D

bak şöle düşün şimdi senin bilinen bi problemin var mı? yok cok sükür..yüksek ihtimalle normal doğum yapacaksın kuzey oğlanın canı ne zaman gelmek isterse.sütünde bebeğinle gelecek.kaldı ki sezoş oldun diyek çütünde henüz gelmedi.korkma sen getirirler hemşire ablalar el birliğiyle :kahkaha: memeni sıka sıka masaj yapa yapa getirirler.ve tabi kuzey oğlanda emmek istemeli ki kesin ister o dombilik yanaklarını yediğim:kahkaha: ha sen hazırla zaten için rahat etmez senin.ama sen normal doğuracan kuzeyde cuk cuk emecekk.nazo dediydi dersin.:zonk::sila:

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..:cirla:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Littlesunshine'ım yalnız sanki hazır kesilmiş keçeler daha ince...TAç mı yapacaktın sen de?

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
çok şükür canım geçmiş olsun
maşallah bebeğine de
canım geçmiş olsun.şükür bi sıkıntı yokmus.maşallah kuzuyada..
geçmiş olsun, korkulacak bir şey yokmuş demek, gözün aydın :)

saolunnn kızllaarrr -hmm

evett hala tombik olamadıı ama olsun:D en azından bu kez cok hızlı almıs

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar