belki içine doğmuştur
benim de yok o makinem çok lazım mı ki kaynatsak olur mu?
14 şubat'ta doğursan ne güzel en büyük sevgilin olur
son tarihimi 13 subat veriyorlar ama 1 gün daha sıkarmıyım acaba diyorum dişimi
belki içine doğmuştur
selamm kızlarr.. okudumm hazırlanırken yazdıklarınızz ama cvpp veremedimm.. sagolunn hepinizzz öpüyorumm koccamannn-hmm-hmm-hmm
hayatımda yesil akıntı mı gördüm benn panigim tavan yaptı resmenneyse dr a gittim. kadının surat ifadesi degişerektenn kahve mi yesil mi deyince daha bi panik oldum. sonra kaydı yaptır gel muayene edelim olmazsa nst ye baglarızz deyincee bütün sinirlerim bosaldı. kayıt sırasındada sistem donunca sinirden agladım
![]()
neyse uzun bi aradan sonra kukuyu parmaklattık yine. simdilik dogum belirtisi yok korkma dedi. cok azcık iltihabım varmıs. yesil akıntı da ondan gelmiş olabilir dedi. 15 gün sonra görüsücez yine ama baska bişi olursa gel hemen dedi:acep: fitil verdi 6 günlükmüşş. bblau yada dr vermişti sanırım. böyle işte.
bugün tam 31+2 imişş usg ye göre 31+5. 43 cm ve 1.750 gr olmus. hızlı bi büyüme kaydettik bu sefer.. cuma günü 4 boyutlu ve normal kontrolüm vardı. sadece 4 boyutluya giripp sonucları götürcem.
kızlar biberon kaynatma dediğiniz ne kii 5 dk lık iş.yaparsınız siz onları güzel anneler.hem ilk günlerden ne işimiz olcak biberonla falan.mis gibi emicek hepsi.
anneciğine bi sormak lazım.kaç aylıksın dünürüm sen? ulaa her işi acele hemen olcak.yaparsın hadi yapamadın diyelim senin için o işi yapacak illaki biri olur yanında.hem kuzey oğlan emicekk cuk cuk..sen kaynat dur biberonları
selamm kızlarr.. okudumm hazırlanırken yazdıklarınızz ama cvpp veremedimm.. sagolunn hepinizzz öpüyorumm koccamannn-hmm-hmm-hmm
hayatımda yesil akıntı mı gördüm benn panigim tavan yaptı resmenneyse dr a gittim. kadının surat ifadesi degişerektenn kahve mi yesil mi deyince daha bi panik oldum. sonra kaydı yaptır gel muayene edelim olmazsa nst ye baglarızz deyincee bütün sinirlerim bosaldı. kayıt sırasındada sistem donunca sinirden agladım
![]()
neyse uzun bi aradan sonra kukuyu parmaklattık yine. simdilik dogum belirtisi yok korkma dedi. cok azcık iltihabım varmıs. yesil akıntı da ondan gelmiş olabilir dedi. 15 gün sonra görüsücez yine ama baska bişi olursa gel hemen dedi:acep: fitil verdi 6 günlükmüşş. bblau yada dr vermişti sanırım. böyle işte.
bugün tam 31+2 imişş usg ye göre 31+5. 43 cm ve 1.750 gr olmus. hızlı bi büyüme kaydettik bu sefer.. cuma günü 4 boyutlu ve normal kontrolüm vardı. sadece 4 boyutluya giripp sonucları götürcem.
Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs
Ben de biberonu koymadım daha çantaya, nasıl sterilize edeceğim bu bir, ikincisi ne zaman edeceğim, kirlenmez mi çantada?Acil doğuma gitsem nolcak?
Nedense bana da hep 14-15 ocak gibi geliyo niye ki acep?
Tencerede kaynatcaz, şayet makina yoksa..Ben 15 Ocakta doğurcağım içün Ocağın 5inde kaynatacam koyucam çantaya..
Çantanın içinde birşey olmaz.
30Ocağa kalmaz doğururuz sen,ben,hayatim,lilacs
![]()
ay çok şaşkınım kızlar.
müdürüm başka bir departmanın müdürüne, bir konunun yazışmasının akışı içinde,beni koruyan cümleler yazmış.
aha küçük dilimi yutucam şimdi.
ay çok şaşkınım kızlar.
müdürüm başka bir departmanın müdürüne, bir konunun yazışmasının akışı içinde,beni koruyan cümleler yazmış.
aha küçük dilimi yutucam şimdi.
![]()
son tarihimi 13 subat veriyorlar ama 1 gün daha sıkarmıyım acaba diyorum dişimigerci bende kalmam o tarihe gibi geliyor ama.sezeryan olucaklar denk getirebilir ama.kalabalık olur hastaneler vazgectim.hem kızıma haksızlık olur yavruma tek hediye alırlar hem doğumgünüsü hem sevgililer günüsü olmazz.
Aman alma gereksiz, hepsini tencereye at kaynat ohh mis, önceden donlarımızı da kazanda kaynatırdık
Aman alma gereksiz, hepsini tencereye at kaynat ohh mis, önceden donlarımızı da kazanda kaynatırdık
Memnun demek ki senden
merhaba kızlar,
ecrinn maşallah bebeğine, geçmiş olsun canım...
bblaucum bir sorum var, sen keçe almıştın, kalınlığı neydi? evde sıkıldım kendimi keçeye veriyim dedim ama, kalınlıkları farklı, hangisinden alayım?
Peki ya süt olmazsa sezeryan olursak 3 gün çütümüz gelmezse :acep:
Valla dünür haklısın en illet huyum![]()
Canım geçmiş olsun, bir problem yokmuş şükür...
Hanımefendi yerinde rahat maşallah alıyor kilosunu
anaaaaa, gereksiz mi dedin bir şeye sen??? hem de sen???? :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
Hiç göstermiyor ama
Canım selam.
Ben tam kalınlığını bilmiyorum ama 3 mm filan sanırım kalın epey...
kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..
nazo sen niye ticker yapmıyon gulumky:
çok şükür canım geçmiş olsun
maşallah bebeğine de
canım geçmiş olsun.şükür bi sıkıntı yokmus.maşallah kuzuyada..
geçmiş olsun, korkulacak bir şey yokmuş demek, gözün aydın
Canım geçmiş olsun, bir problem yokmuş şükür...
Hanımefendi yerinde rahat maşallah alıyor kilosunu