ben bilmiyom ondan yapmayıı.diyemedim bugüne kadar kimseleree diyemedim.tüü öö kaka dersiniz dalga gecersiniz diye..:uzgun::uzgun:nerden yapılır nereye yapıstırılır bilemedim kuzummm:sinifsinif::sinifsinif:
donlarımızı kazanda mı kaynatırdık
anaaaaa, gereksiz mi dedin bir şeye sen??? hem de sen???? :kahkaha::kahkaha::kahkaha:
bak şöle düşün şimdi senin bilinen bi problemin var mı? yok cok sükür..yüksek ihtimalle normal doğum yapacaksın kuzey oğlanın canı ne zaman gelmek isterse.sütünde bebeğinle gelecek.kaldı ki sezoş oldun diyek çütünde henüz gelmedi.korkma sen getirirler hemşire ablalar el birliğiyle :kahkaha: memeni sıka sıka masaj yapa yapa getirirler.ve tabi kuzey oğlanda emmek istemeli ki kesin ister o dombilik yanaklarını yediğim:kahkaha: ha sen hazırla zaten için rahat etmez senin.ama sen normal doğuracan kuzeyde cuk cuk emecekk.nazo dediydi dersin.:zonk::sila:
kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..
Geçen bişeye daha gereksiz demişti Azoş.Ben de ilk seferinde kalpten gidicek gibi olduydum
Canım geçmiş olsun bak bi problem yokmuş gördün mü.
Aşağı yukarı benim doktorumun dediklerini demiş, benim doktorum da parmakla muayene edip, açıklık var mı diye bakmıştı rahim ağzı kapalı demişti.
Bana verdiği krem de 7 günlük, Cleo.... diye birşey.
O mu seninki de?
HAYATIM,sen bi ara unnado'da şirinlerin kampanyası yine çıkacak yılbaşı konseptiyle demiştin dimi?
Nerden almıştın o bilgiyi?
kızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..
hoşgeldinnkızlaar,noruyonuz ben geldim de yazamadım bi turlu,bugun hava kapalı benimde keyfim yok ondan sıkıntılı yani pof..
ay ben sağa kıyamam gulommm
ver sat'ını yapalım 500 tane
Littlesunshine'ım yalnız sanki hazır kesilmiş keçeler daha ince...TAç mı yapacaktın sen de?
Kızlar yılbaşında evde misiniz? Biz evdeyiz..
Yılbaşına özel menüler bakınayım netten ben azCanım sıkıldı vakit geçsin hem de soframda yapceklerim hazır bulunsun printten de çıktı alırım..
hoşgeldinn
canum benimmm.yaşasın tikırım olcek benimdeee..9 mayıs sat işte.başka bişiy lazım mı kuzum.muhtemel yumurtlama tarihi ilişki günleri lazımsa neyim verim. malum bebek yapıcan kutudaa))
bende istiyom şirinlerdenn bende bende..ürünleri satan firmadaki kadından yani unnadoyla firma arasında anlaşma yapan gacıdan onun yalancısıyım öle dedi vallaha
Kızlar yılbaşında evde misiniz? Biz evdeyiz..
Yılbaşına özel menüler bakınayım netten ben azCanım sıkıldı vakit geçsin hem de soframda yapceklerim hazır bulunsun printten de çıktı alırım..
canım seninkinin cinsiyatı neydi :acep:
bak yaa bebemin cinsiyetini unuttu.azo benim neyim? dünürüm...azonun oğlu olceğine göre benim neyim olursa dünür oluruz.hadi bill.tabisiki kızım.mucuksss

hha :kahkaha: pisliklersanırsam biz de evdeyiz. gecen yılbası otel rezaleti yasadıgımızdann bu sefer aylar öncesinden bu yıll evdeyiz didi kocişşama ben yenilen pehlivan gürese doymaz hesabı ne olurr cıkıversekk yaa seneye cıkamayız zatii bebekk vs diye yalvarmalardayım
du bakayım bi ısık görmezsemm bende menü bakınırımm
valla biz her sene gelenekselleşen yerde yerimizi ayırttık balım.daha öncede demiştim ama bilmeyen arkadaslar vardır.divan palace da ayrılmış yerimiz eşim dedi..
dip not:divan palace bizim oturma odasındaki lcd ekranın en kıyak gözüktüğü köşe olur.eşim her sene ordan rezervasyon yapıyo işte.göbek kasıyıp tombalak oynuyoruz bizdee..:kahkaha::kahkaha:
bak yaa bebemin cinsiyetini unuttu.azo benim neyim? dünürüm...azonun oğlu olceğine göre benim neyim olursa dünür oluruz.hadi bill.tabisiki kızım.mucuksss
Yaaa ben bu kayınpedere iyice gıcık olmaya başladım haa. Boğcam adamı az kaldı. Hayatta en nefret ettiğim şeylerden biri işime karışılmasıdır. Adam sanki daha bi kere kızım nasılsın, bebek nasıl, herşey yolunda mı diye sormuş gibi, sabahtan eşimi arayıp bize doğumu planladığınız hastane çok pahalı şurda yaptırın orası çok ucuz diye fikir beyan ediyo. Bi de utanmadan yeni hanımıyla oturmaya gelecekmiş. Valla dedim eşime, çay servisi bile yapmam kendin yaparsın diye. Ben oturduğum yerden kıçımı zor kaldırıyorum belimin bacağımın ağrısından. Mal yaaa yeminle mal bu adam! Iy gıcık oldum haaaa!!
bilmiyorum cnm. ecznede bulamadık ilacı. esim getircek gelirken.. fitil dedi 6 günlük. attırıvercen alttan bebege bişi olmaz didi
ürünleri satan firmadaki kadından yani unnadoyla firma arasında anlaşma yapan gacıdan onun yalancısıyım öle dedi vallaha