2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Nereye gittiniz olummmm?

Böyle yazmış çok duygulandım;

Simdi esim basımda yasını şerif okuyo
Oglusumuzun hurmasına da okuyacak dogum olmadan

Bı yandan sanciyla suyum geliyor bı yandan sancım dinleniyor
İlk doğumum olacak insallah ve sizinle paylaşmak istiyorum herseyi
Lütfen dua edin kolayca olsun
Ölürsem aranızda bı hatım yaparsınız belki
İnsanın aklına hersey geliyor burda ;)
Ama olsun ölürsem Rabb'ime kalırsam oglusuma kavuscam insallah

Hala iyi olursam ara ara yazarım

ay içim bi tuhaf oldu Allah kurtarsın yazık.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
İyiyiz yavrım senden nabeR?

Yok yok abartma yok, çok haklısın :zonk:

Nolsun kuşum yine uykusuz bir gecenin sabahındayım :D

günaydın balım..kim doğuruyormus amanın daha ocağa vardı :uzgun: azoş senin bi arkadasın vardı diğer taraftan mesaj yollamıstık doğum yaptı mı o?

Evet canım doğurmuş o :D
Ben onu hastanede ziyaret ettiğimde suni sancı verilmişti bekliyordu açılma olsun diye..Ama maalesef bebeğin kalp atışları azalınca sezeryana almışlar, korktuğum gibi değilmiş epidural sezeryan dedi, bi de aşık olacaksın bebeğine mükemmel birşey dedi :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben onu hastanede ziyaret ettiğimde suni sancı verilmişti bekliyordu açılma olsun diye..Ama maalesef bebeğin kalp atışları azalınca sezeryana almışlar, korktuğum gibi değilmiş epidural sezeryan dedi, bi de aşık olacaksın bebeğine mükemmel birşey dedi :D

Ben de çok erken yattım, bugun biraz dinleniğim hamdolsun :)

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
iyiyim canım ağrılarım dışında...pek de erken değilmiş..

Aşuren güzel olmuş he ellerine sağlık :D
Ben dikkafam yüzünden tarifteki gibi kıvamı yoğun olsun diye 2 bardak süte 1 fincan nişasta koyup aşureye ekledim, harbi koyu kıvam oldu puding gibi :D Ben sulu seviyom aslında.
Eşim sevdi, bayıldı ben hiç hoşlaşmadım ama yine de yiyom :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
55den 15 çık 40 günüm kaldı :D 15 Ocakta doğurcam ben öyle hissediyorum :ajan:

simurganka01

Daimi Üye
Tepki
2.589
Günaydın millet, ateş almaya geldim, hemen çıkıcıyım. Belki ilerleyen saatlerde yine aranızda olurum: malum evi pok götüriiyyy... Hepimize eeeeeeeeeeeeen güzel günler olsun inşallah... Öpenzi ve de kaçanzi :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
Günaydın millet, ateş almaya geldim, hemen çıkıcıyım. Belki ilerleyen saatlerde yine aranızda olurum: malum evi pok götüriiyyy... Hepimize eeeeeeeeeeeeen güzel günler olsun inşallah... Öpenzi ve de kaçanzi :D

Üşütmemeye dikkat et, malum kapı baca açıktır şimdi.Yine geeeelllllllll:sila:

lilacs

Daimi Üye
Tepki
979
günaydın :vecihi:

kızlarr günaydınn.. sonunda giricem dedim ama az önce ön tarafımdann koyu yesil akıntı farkettim.. dahası silince oldu.. sonra bi daha sildim yine oldu.. dr a gidiyorumm.. sizce ne olabilirr

iltihap olabilir herhalde, geçmiş olsun çok......

Ocak annelerinden birinin suyu gelmiş

amanın aman....:ayk:

Aminnn..Kız Ocak doğumları başladı heyecan yaptım :D

ay vallahi bende heyecanlandım, daha çantam bile hazır değil, çocuğumun kıyafetlerini de yıkamadım...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Aşuren güzel olmuş he ellerine sağlık :D
Ben dikkafam yüzünden tarifteki gibi kıvamı yoğun olsun diye 2 bardak süte 1 fincan nişasta koyup aşureye ekledim, harbi koyu kıvam oldu puding gibi :D Ben sulu seviyom aslında.
Eşim sevdi, bayıldı ben hiç hoşlaşmadım ama yine de yiyom :D

seninde ellerine sağlık canım bi tek kusuru kıvamı olsun da gerisi sorun değil..
benim tarifte diyorduki bugdayınız iyiyse nişasta eklemenize gerek yok.ben de buğdayıma laf söyletmem deyip koymadım ..iyide yapmışım yoksa benimki insaata harç olurdu:kahkaha::kahkaha:

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

ohh ohh masallah allah analı babalı büyütsün.sağlıkla kurtulmuslar ya doğumun nasıl olduğu cok önemli değil bundan sonra.sen asure mi yaptınn.ohh afiyet olsun.ben de koyu kıvamlı severim durdukça koyulasırya.gerci sulu seviyorsan caresi var kuzum.biraz su koy bi tasım kaynat istediğin kıvamda bırak.

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
günaydın :vecihi:

iltihap olabilir herhalde, geçmiş olsun çok......

amanın aman....:ayk:

ay vallahi bende heyecanlandım, daha çantam bile hazır değil, çocuğumun kıyafetlerini de yıkamadım...

Hoşgeldin canım, 2 hafta içerisinde hazırla bence.

seninde ellerine sağlık canım bi tek kusuru kıvamı olsun da gerisi sorun değil..
benim tarifte diyorduki bugdayınız iyiyse nişasta eklemenize gerek yok.ben de buğdayıma laf söyletmem deyip koymadım ..iyide yapmışım yoksa benimki insaata harç olurdu:kahkaha::kahkaha:

Sağol datlum, haklısın tadı güzeldi..Keşke ben de buğdayıma laf söyletmeyeydim :D
Neyse artık seneye yaparım kusursuzunu :D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ohh ohh masallah allah analı babalı büyütsün.sağlıkla kurtulmuslar ya doğumun nasıl olduğu cok önemli değil bundan sonra.sen asure mi yaptınn.ohh afiyet olsun.ben de koyu kıvamlı severim durdukça koyulasırya.gerci sulu seviyorsan caresi var kuzum.biraz su koy bi tasım kaynat istediğin kıvamda bırak.

Ayy ciddi mi kız dünür aklıma gelmedi ama artık çok geç, kaselere koyup fındıklayıp tarçınladım :D

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar