2012 Şubat Anneleri

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
caniler sizi naptınız heriflerinize bakimm:zopa::zopa::)
yaa valla offf acaba yanlızmı kutlasakki başbaşa yoksa sevdiği bir kaç arkadaşını çağırsammıki?

Allah birömur mutlu etsin canım sizi hersey olur bence simdi ona.. sen kendini düsün nasıl rakhat edeceksen öyle yap bence............

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
babuşcum sana kim ne yedirmemiş şaşarım................herbişeyleri yiyebülür benim bacım bikeremmmmmmmmmm:lilav:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
[sıze="3"]kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn...........:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Nasılsınız minnoşlar?
Birazdan cıkıp anacımı alıcam insallah................:huhuu::huhuu::huhuu:
[/sıze]

ayyy canımmm gözün aydın inşallahhh sarıl sarıl çok sarıl anacığınaaaaa benim yerimede:)benim annemin gelmesine daha 2 hafta var:(çok sevindim adına bol bol hasret çıkartın bugünnn

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Allah birömur mutlu etsin canım sizi hersey olur bence simdi ona.. sen kendini düsün nasıl rakhat edeceksen öyle yap bence............

kızım yaptırmış babasına gibi pasta siparişi verdim bakalım canım aklıma ilk gelen buydu belkide yanlız kutlamak daha iyi bir fikir demi ama:):)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ayyy canımmm gözün aydın inşallahhh sarıl sarıl çok sarıl anacığınaaaaa benim yerimede:)benim annemin gelmesine daha 2 hafta var:(çok sevindim adına bol bol hasret çıkartın bugünnn

evek canım insallah... gerci 10 gun kalıp donecek sonra doguma gelicek insallah uzun kalıcak o zaman.............

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn...........:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Nasılsınız minnoşlar?

Ooooooo gözün aydın pikoşum, oh iyi eğlenceler şimdiden anneciğinle :)
Çok selamlar, ellerinden öperiz

caniler sizi naptınız heriflerinize bakimm:zopa::zopa::)
yaa valla offf acaba yanlızmı kutlasakki başbaşa yoksa sevdiği bir kaç arkadaşını çağırsammıki?

ben bişi yapmadım o yaptı.:uzgun:

babuşcum sana kim ne yedirmemiş şaşarım................herbişeyleri yiyebülür benim bacım bikeremmmmmmmmmm:lilav:

2 tane browni mini yedim diye biskolata yedirmedi bana ya.
Bi tane mini bi tane biskolata yeseydin ya dedi, ben de küstüm.
Sonradan ye ye diye peşimden koştu ama trip yaptım ben
:kahkaha::kahkaha:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bu arada dün akşam eşim karnıma arı vız vız vız, bir küçücük tavşancık varmış, ali babanın çiftliği gibi şarkıları dinletti.
Netten bulmuş bebek şarkıları diye.
Dedim çocuğuma eziyet etme, dinlemez bunları benim kızım sanattan soğutucan ama dinlemedi.
Allahım dakikalarca arı vız vız vız dinledik ya :dertli:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
kızlarr günaydınn.. sonunda giricem dedim ama az önce ön tarafımdann koyu yesil akıntı farkettim.. dahası silince oldu.. sonra bi daha sildim yine oldu.. dr a gidiyorumm.. sizce ne olabilirr

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

aldığım bunun aynısı canım

canım modelin adını disen de ona güre baksam he mi :)

günaydın kızlarrrr hepiciğinizeeee:panter::panter:
hayatım hayatım hayıt otu demek istedim orda hayır otu çıkmış:D
blucum geçende bizim elektirik panosuna tır çarpmıştı hahahahaaaa baya bir iş yapamadıkdık ona benzemiş sizin işte:)
tuğbişimmmm günaydınnn kuşum
göremediğim herkese günaydınnnnnn:D:D:D

ee hayıt otu ne :D

bugün kocamın doğum günü kızlar ayy napsam akşama acaba ne gibi bir atraksiyon yapsamki bilemedimmm

nice mutlu yıllara bebişinizle birlikte canım

Kızlar günaydınnnnnnnnnnnnnn...........:huhuu::huhuu::huhuu::huhuu::huhuu:

Nasılsınız minnoşlar?

gözünaydın canım

Bu arada dün akşam eşim karnıma arı vız vız vız, bir küçücük tavşancık varmış, ali babanın çiftliği gibi şarkıları dinletti.
Netten bulmuş bebek şarkıları diye.
Dedim çocuğuma eziyet etme, dinlemez bunları benim kızım sanattan soğutucan ama dinlemedi.
Allahım dakikalarca arı vız vız vız dinledik ya :dertli:

benimki de Galatasaray marşı dinletiyo :sila:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kızlarr günaydınn.. sonunda giricem dedim ama az önce ön tarafımdann koyu yesil akıntı farkettim.. dahası silince oldu.. sonra bi daha sildim yine oldu.. dr a gidiyorumm.. sizce ne olabilirr

Günaydın canım endişe etme.
Bende de akıntı vardı bana sorarsan beyazdı, ama doktora gittiğimde akıntı kontrolü yapayım dedi, yaptı yeşil bu akıntı dedi, adını da söyledi ama hatırımda kalmamış bi enfeksiyonmuş.
Mantar değil dedi. Bi tüp krem verdi, aplikatörle uygulanırmış, 7 gün onu uyguladım, evelsi gün bitti, kontrole gidicem işte bikaç gün sonra.
Mutlaka git ama doktora, bu dönemde enfeksiyonlar erken doğuma sebep verebilir ve engel olabildiğimiz önlem alabildiğimiz tek erken doğum sebebi budur dedi doktorum bana.

GS marşı yine iyidir arı vız vız vızdan :D

Tepki
56

günaydın canım.. koyu yeşil sıvı dediğinde aklıma hiçte iyi şeyler gelmedi benim hemen dr.unu ara ve git. tehlikeli olabileceği gibi korkulacak birşey de olmayabilir ama ihmale gelmez çok geçmiş olsun

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
eşimin yaptığı uyuzlukları özet geçiyorum..
1. gece bacağıma kramp girdi her gece olduğu gibi ..neyse Allah razı olsun çığlığıma uyandı ovaladı falan.. ama geçmedi dedim ayağını bük falan diye akıl veriyor.. sanki akla ihtiyacım var az daha ovalasan nolur..
2. gecem kabus gibiydi resmen kasıklarımda sancıyla uyandım.. emre ben doğuruyrm sanırım dedim..geçer birazadan dedii.
3. heryerim ağrıyor kalçam popom kopuyor geceleri.. az popoma masaj yap dedim.. iki ovaladı sonra uyuya kaldı sanırım..haksız mıyım kızmakta:deli:
ve çok afedersiniz ishal olmusum ya gece kaç kere kalktım.. halbuki iki gün önce kabızdım:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
önce güzel dileklerin için çok sağolasın hayatım hayatım:D:D
sonrasında ise hayıt otu adet düzensizliği yaşayan kadınlar için bitkisel bir çaydı canım demliyordun içiyordun vs kür gibi bişey yaniii:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
Ooooooo gözün aydın pikoşum, oh iyi eğlenceler şimdiden anneciğinle :)
Çok selamlar, ellerinden öperiz

ben bişi yapmadım o yaptı.:uzgun:

2 tane browni mini yedim diye biskolata yedirmedi bana ya.
Bi tane mini bi tane biskolata yeseydin ya dedi, ben de küstüm.
Sonradan ye ye diye peşimden koştu ama trip yaptım ben
:kahkaha::kahkaha:
saol canım benim..............
ayy ayy ben kıyamam minnoşumaaa... ye dadlum sen azcuk azcuk bişi olmas bemce ama çok yeme genede.........

ayy içim bi aşkla sevgiyle coşuyo niyeyse maşallah..............

gözünaydın canım

saol canım......... ehehe benimkide babasının deyimiyle aglak adam müzikleri dinliyo ahahahhh:kahkaha:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar