2012 Şubat Anneleri

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnn güsellik
günaydınnnn canımcımmmm
günaydın canım sanadaaa
Konuyu toplam 1 üye okuyor. (1 kayıtlı üye ve 0 misafir)
adengokce

ahahahhahha site sizi kaale almıyo kızlar.

babuş günaydın. leoş günaydın. bebikom günaydın.. aslı sana da günaydın.
günaydın gökçecim.c.tesi yoktun ortalarda kesin gezdin demi:):)
bana günaydın yok mu balım? hahaha senin pc sana kıyak yapıyo güzelim.bende herkes burda gözüküyor..:eek:ky:

günaydın hemşerimm:):)

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
dayanılmaz ağrılarım artık tavan yaptı. h.sonumu robocop tandansında yürüyerek geçirdim.

yatmam ayrı dert kalkmam ayrı dert olmaya başladı. dün sabah saat 8 de kalkıp 1 saat yatakta ağladım. onur napacağını şaşırdı. böyle bi sırt ağrısı yok. tarih yazmadı daha önce böyle bi ağrıyı ya :(

bacaklarımdaki kasılmalar da cabası. magnorm içiyorum ama fayda etmiyor var mı kramplar için kullandığınız başka bişey?

sırt agrısı bendede oluyo hergun degil ama arada oyle dayanılmaz oluyo ne yatırıyo ne oturtuyo ama ben sadece magvital kullanıyorum gunde 2 tane..:acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
dayanılmaz ağrılarım artık tavan yaptı. h.sonumu robocop tandansında yürüyerek geçirdim.

yatmam ayrı dert kalkmam ayrı dert olmaya başladı. dün sabah saat 8 de kalkıp 1 saat yatakta ağladım. onur napacağını şaşırdı. böyle bi sırt ağrısı yok. tarih yazmadı daha önce böyle bi ağrıyı ya :(

bacaklarımdaki kasılmalar da cabası. magnorm içiyorum ama fayda etmiyor var mı kramplar için kullandığınız başka bişey?

valla gökçe son aylarımız sanırım biraz ağrılı geçecek canım yaaseni çok iyi anlıyorum benimde dün bütün gün sırtım ve belim ağrıdı ama ben çok yattığım için ona bağlıyorum...en güzel magnezyum doğal besinlerde var bol bol süt pennir ve özelliklede yoğurt tüketmek lazımki güçlensin kemiklerimiz canım...offff üzüldüm şimdi nasılsın?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588

Ben magvital kullanıyorum ama tek başına yetmiyor.+Osteocare.
Bence magnezyum başlı başına kramplara ve ağrılara iyi gelmiyor.
Kalsiyumu kestiğimde müthiş kalça ve bel ağrılarım oluyo benim özellikle geceleri, sabahtan kalktığımda keçe kıvamında oluyorum....
Krampı ise genelde kendim geleceğini anlayıp bacağımı gevşeterek önlüyordum.Giremiyordu.
Ama 2 gün önce engelleyemedim ve resmen bacağım deşildi, deli gibi bağırarak uyandım eşim, o her gece bir ayunun kış uykusu kıvamı ağırlığında uyuyan adam zınk diye fırladı yataktan noluyo diye.Dakikalarca ovaladı etti, ı-ıh.Nedir dedim la bu, doğum sancısından da beter bişey sanırsam.
2 gündür sekerek yürüyorum...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

canım geçmiş olsun..sırt ağrım yok benim cok şükür ama yorulduğum zaman belim kopuyor.kramplar için ben osteocare kullanıyorum.magnezyum ve kalsiyum içerikli.

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bakın bu arada zencefil mide bulantısı ve ekismesine cok ii geliyomus ictiginiz cayı demlerken icine bi kok koyun oyle demleyin icin diyolar hamileler de icebiliyomus :panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Bi de benim çok ilginç kabus ve rüyalarım olmaya başladı son zamanlar. Toto açıkta misali şeyler.
Gebelerin ilginç rüyaları, kabusları olduğunu duymuştum da benimkiler çok bilim-kurgu fantezi tipteler.
Sizin de oluyo mu?

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Bi de benim çok ilginç kabus ve rüyalarım olmaya başladı son zamanlar. Toto açıkta misali şeyler.
Gebelerin ilginç rüyaları, kabusları olduğunu duymuştum da benimkiler çok bilim-kurgu fantezi tipteler.
Sizin de oluyo mu?

hayır olsun canım.nasıl rüyalar kız..ben rüyalarımda bu ara sadece yemek yiyorum..:p cok mu düşünerek yatıyosun acaba?

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Sizin de oluyo mu?

hepimiz balataları sıyırmadan hayırlısıyla bi doğursaydık:kahkaha:
BY THE WAY good morning class

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
benim de geçen rüyamda eniştemin kız kardeşi eşimin kardeşiymiş güya.. bi kızı olmuş eşimde bu kardeşim x in çocuğu diyor ..Allah allah diyrm rüyamda o eniştemin kardeşi değilmiydi tabi içimden.. kalktım eşime bende iyice ayarlar bozuldu şu doğum olsada fabrika ayralarıma geri dönsem diyrm:kahkaha::kahkaha:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
bana günaydın yok mu balım? hahaha senin pc sana kıyak yapıyo güzelim.bende herkes burda gözüküyor..:eek:ky:
puhaha günaydın nazommm :panter:
lidoş sana da günaydın :D
günaydın babuşş
canım geçmiş olsun..sırt ağrım yok benim cok şükür ama yorulduğum zaman belim kopuyor.kramplar için ben osteocare kullanıyorum.magnezyum ve kalsiyum içerikli.
benim belim ağrrıyo fena haldee yattığım yeri bilemiyorum
hepimiz balataları sıyırmadan hayırlısıyla bi doğursaydık:kahkaha:
BY THE WAY good morning class

günaydın müyendisim

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
bıcı bıcı yapmak bile bi dert oldu walla..agır cekim modunda banyo yapıyom 2 saatte :kahkaha: biri gelsede beni yıkasa ne güzel olur diyom araba yıkar gibi :hihi:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
hayır olsun canım.nasıl rüyalar kız..ben rüyalarımda bu ara sadece yemek yiyorum..:p cok mu düşünerek yatıyosun acaba?

Mesela bi rüyamda kardeşim çocuğum oluyor, annem onu döverken elinden alıyorum çocuğumu dövme diye, ağlaya ağlaya uyanıyorum.
Birinde kurt adam oluyorum.Tüylerim filan çıkıyo.
Bu gibi şeyler :acep:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım

Ekli dosyalar

• asya2 (1).jpg
    asya2 (1).jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 74
  • asya2 (2).jpg
    asya2 (2).jpg