kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım
ayy niye asmıs suratını kıyamam
benim de geçen rüyamda eniştemin kız kardeşi eşimin kardeşiymiş güya.. bi kızı olmuş eşimde bu kardeşim x in çocuğu diyor ..Allah allah diyrm rüyamda o eniştemin kardeşi değilmiydi tabi içimden.. kalktım eşime bende iyice ayarlar bozuldu şu doğum olsada fabrika ayralarıma geri dönsem diyrm:kahkaha::kahkaha:
ay kıyamam nasılda asmış dudaklarıyavrum benim ya, maşallah subhanallah
ayy niye asmıs suratını kıyamam
kız bu ne güsellik yirim seni neye bozuldun teyzem sen bu anan mı seni küstürdü oyyyyy oyyy yirimmm yirimmm gücendin mi sen? maşallah
Ehehehehe hayır olsun
totoyu örtmüyoruz sanırsam geceleri.
kurt adam da komikmiş:kahkaha:ben var ya rüyamda düğünlere gidiyorum asansörlerle hız yapıyorum neler görüyorum da bu kız deli deyip beni aranıza almazsınız anlatmiyorum:ayk:
hah.Benim rüyalar da böyle fantastik işte.kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım
aslıcım masallah kuzuna
Ahah.Benim rüyalar da böyle fantastik işte.
Fiks rüyalarım var mesela, ihtilal görürüm sık sık.
Uçak düşer, onu kurtarmaya çalışırım.
Bi keresinde uçağın üzerine, kaportanın üstüne ama, ata biner gibi binip uçak sürmüştüm
Ahah.Benim rüyalar da böyle fantastik işte.
Fiks rüyalarım var mesela, ihtilal görürüm sık sık.
Uçak düşer, onu kurtarmaya çalışırım.
Bi keresinde uçağın üzerine, kaportanın üstüne ama, ata biner gibi binip uçak sürmüştüm
o nasıl rüya kızz hayır olsunn insallah..kuzum benim sen şimdi bebişi düşünüp yatıyon annelik telası baslamıs sende ben anladımMesela bi rüyamda kardeşim çocuğum oluyor, annem onu döverken elinden alıyorum çocuğumu dövme diye, ağlaya ağlaya uyanıyorum.
Birinde kurt adam oluyorum.Tüylerim filan çıkıyo.
Bu gibi şeyler :acep:
heee kızz sorma kaçlarını çattığına bak babası kılıklı kızım benim
kime benziycek cadaloz ya anaya ya babaya...:kahkaha:
valla canım görünüş olarak değişmezse eğer babaya benzeyecek gibi yaa mnik kuzum benim kurban olurum onun herbiryerine ayrı ayrııı
kayserili geni baskın gelir canım.bizde iremde öle oldu.kaşlı gözlü beyaz pamuk gibi bi kızın olcak senin..
azoooş senin doğumgününmüş. azcık gecikmeli de olsa kutlu olsun, yeni yaşın güzellikler getirsin kuzum...
benimde c.tesi gece gördüğüm son rüya aynen şöyleydi evimde yastıklardan pireler uçuşuyordu heryerimden pire çıktı saçma sapandı sanki evin heryerini sarmışlar.pireden korktum kızz bizim durumlar gitgide vahimleşiyor
o nasıl rüya kızz hayır olsunn insallah..kuzum benim sen şimdi bebişi düşünüp yatıyon annelik telası baslamıs sende ben anladımkurt adam oluyon demek delii:kahkaha: bak onun yorumuda şölee yavrumu her türlü kötülükten korurum kurt adam bilem olurum
Sağol canım teşekkürler
Yerim o büzüşmüş dudişlerini seninDemek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..
Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardımÇok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız![]()
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarımÇünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim
Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..
Ve sabah....Yenidoğan günün bana mükemmel hediyesi "kuku ağrısı"![]()
Sanki dayak yemişim gibi nasıl ağrıyor ya...
Benden bu kadar kızlar..Nasılsınız nörüyonuz?