2012 Şubat Anneleri

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benim de geçen rüyamda eniştemin kız kardeşi eşimin kardeşiymiş güya.. bi kızı olmuş eşimde bu kardeşim x in çocuğu diyor ..Allah allah diyrm rüyamda o eniştemin kardeşi değilmiydi tabi içimden.. kalktım eşime bende iyice ayarlar bozuldu şu doğum olsada fabrika ayralarıma geri dönsem diyrm:kahkaha::kahkaha:

Ehehehehe hayır olsun :D
totoyu örtmüyoruz sanırsam geceleri.:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
kurt adam da komikmiş:kahkaha:ben var ya rüyamda düğünlere gidiyorum asansörlerle hız yapıyorum neler görüyorum da bu kız deli deyip beni aranıza almazsınız anlatmiyorum:ayk:

Ahahahah.Benim rüyalar da böyle fantastik işte.
Fiks rüyalarım var mesela, ihtilal görürüm sık sık.
Uçak düşer, onu kurtarmaya çalışırım.
Bi keresinde uçağın üzerine, kaportanın üstüne ama, ata biner gibi binip uçak sürmüştüm :D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bi keresinde uçağın üzerine, kaportanın üstüne ama, ata biner gibi binip uçak sürmüştüm :D:D

benimde c.tesi gece gördüğüm son rüya aynen şöyleydi evimde yastıklardan pireler uçuşuyordu heryerimden pire çıktı saçma sapandı sanki evin heryerini sarmışlar.pireden korktum kızz bizim durumlar gitgide vahimleşiyor:):)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

:kahkaha::kahkaha::kahkaha: ben de gökdelenden atlarım bu da benim fix rüyamdır düşerken de içimden korkma ölmeyeceksin rüyadasın derim hep..

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
Mesela bi rüyamda kardeşim çocuğum oluyor, annem onu döverken elinden alıyorum çocuğumu dövme diye, ağlaya ağlaya uyanıyorum.
Birinde kurt adam oluyorum.Tüylerim filan çıkıyo.
Bu gibi şeyler :acep:
o nasıl rüya kızz hayır olsunn insallah..kuzum benim sen şimdi bebişi düşünüp yatıyon annelik telası baslamıs sende ben anladım :) kurt adam oluyon demek delii:kahkaha: bak onun yorumuda şölee yavrumu her türlü kötülükten korurum kurt adam bilem olurum :)
kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım

canım masallah...ağır baslı kız işte ne asık suratı öle cıvıtmıyo annesi.ağır başlı bizim kuzu :)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
evet nazom sorma sanırım ciddi olacak iyi bari yoksa babasından çekeceği olur valla şimdiden nasıl evlendiririm derdine düştü yaaa deli adam:eek:ky::eek:ky:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
kayserili geni baskın gelir canım.bizde iremde öle oldu.kaşlı gözlü beyaz pamuk gibi bi kızın olcak senin..

banada öyle geliyor hayatım bana benzemiyor ıı ıhhhh:):)
napim artık benzesin babaya ama sadece babaya:)
irem gibi olsun tek irem maşallah ne kadar güzel bir kızzz rabbim esirgesin maşallah

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
azoooş senin doğumgününmüş. azcık gecikmeli de olsa kutlu olsun, yeni yaşın güzellikler getirsin kuzum...

Sağol canım teşekkürler

kızlar c.tesi günü yükleyecem demiştim ya 25+3 deki hüzünlü kızım

Yerim o büzüşmüş dudişlerini senin :D Demek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..

Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardım :( Çok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız :D
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarım :( Çünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim :( Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..
Ve sabah....Yenidoğan günün bana mükemmel hediyesi "kuku ağrısı" :(
Sanki dayak yemişim gibi nasıl ağrıyor ya...
Benden bu kadar kızlar..Nasılsınız nörüyonuz?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
benimde c.tesi gece gördüğüm son rüya aynen şöyleydi evimde yastıklardan pireler uçuşuyordu heryerimden pire çıktı saçma sapandı sanki evin heryerini sarmışlar.pireden korktum kızz bizim durumlar gitgide vahimleşiyor:):)

Sıyırmadan bi doğuraydık hele :vecihi::vecihi:

o nasıl rüya kızz hayır olsunn insallah..kuzum benim sen şimdi bebişi düşünüp yatıyon annelik telası baslamıs sende ben anladım :) kurt adam oluyon demek delii:kahkaha: bak onun yorumuda şölee yavrumu her türlü kötülükten korurum kurt adam bilem olurum :)

Evet evet bi anne kafası geldi bana nicedir farkındayım :vecihi::2:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Sağol canım teşekkürler

Yerim o büzüşmüş dudişlerini senin :D Demek açken böyle oluyorlar, kıyamam ya maşallah..

Selam yavrukuşlar...Cumartesi gecesi deli gibi eğlendim..Havam değişti iyi oldu..Yalnız gece boyu çekindiğimiz resimlere baktım da nasıl şiştiğimin farkına vardım :( Çok üzücüydü bu resimlere bakma kısmı..Yanımda poz veren herkes fidan gibi çıkmış maşallah..
Herneyse pazar tüm gün ev işi yaptım..Eşime 3 tane halı verdim onları yıkadı, havayı güneşli görünce gaza geldim anlıcanız :D
Dün gece uykumdan ağlayarak uyandım, uyandıktan 20 dk. sonra da devam etti ağlamalarım :( Çünkü rahmetli babamı gördüm rüyamda, çok özlemişim :( Ama can sıkıcı bir rüyaydı, kötüydü işin aslı..
Gece gece bu moral bozukluğu yetmiyormuş gibi ağlamaktan burnum tıkandı, kendime zor geldim..
Ve sabah....Yenidoğan günün bana mükemmel hediyesi "kuku ağrısı" :(
Sanki dayak yemişim gibi nasıl ağrıyor ya...
Benden bu kadar kızlar..Nasılsınız nörüyonuz?

günaydın azommm moral bozma kızz sen taş gibinsin boşver pırtlatınca kuzey oğlanı geçer kg falan kalmaz
bende dün akşam yorulmuş olcam ki heryerim ağrıyooo sizdekileri düşünemiyorum

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar