2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
teyzelerim merhaba,

2400gr'a yaklaşmışım anneme sancı yapmadım bugün kontrolde. doktor amcam da annem de hatta babam ve anneannem de çok sevindiler. -rgulu hareketliydim yine, şebeklikler yaptım, çünkü oraya artık sığamıyorum, azcık anneme zarar veriyorum ama ben onların canıyım eminim affederler :eek:ys:

kardeşlerimi ve sizi öpüyoruuuum :deli:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
teyzelerim merhaba,

2400gr'a yaklaşmışım anneme sancı yapmadım bugün kontrolde. doktor amcam da annem de hatta babam ve anneannem de çok sevindiler. -rgulu hareketliydim yine, şebeklikler yaptım, çünkü oraya artık sığamıyorum, azcık anneme zarar veriyorum ama ben onların canıyım eminim affederler :eek:ys:

ay ben senin dötünü yerim maşallahh
anneni üzme sakın hemi kuzum vakti zamanında gel ama ezcük rejim yap

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ay ben senin dötünü yerim maşallahh
anneni üzme sakın hemi kuzum vakti zamanında gel ama ezcük rejim yap

hehe o dötüyle dağları deviriyor benim oğlum teyzesi. karnımın bir tarafı şiş hep, o döt yüzünden :cokkomik: doktor almış başını gidiyor bu oğlan dedi. :cikolata:
sen gittin mi doktora? günleri karıştırıyorum kusura bakma

bebikommm

Daimi Üye
Tepki
1.079
aay ay bende randevu gunumu beklıyorum aralıgın 15-20 arası gidicem..ne zaman ayda iki kez gitmeye baslicaz ya ??

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
aay ay bende randevu gunumu beklıyorum aralıgın 15-20 arası gidicem..ne zaman ayda iki kez gitmeye baslicaz ya ??

benn 28+ da dr 2 haftaya indirdi cnm. sende simdi aralıktaki kontrolünde baslarsın 2 haftaya
teyzelerim merhaba,

kızzz little masallahh kuzunaaa.. ayy ne yesen yarıyor demekk masallahh.. üzmücek seni annesi beklicek kuzucukk.. ay kıyamamm . e resim almıyo musun sen hiçç???

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
benn 28+ da dr 2 haftaya indirdi cnm. sende simdi aralıktaki kontrolünde baslarsın 2 haftaya

kızzz little masallahh kuzunaaa.. ayy ne yesen yarıyor demekk masallahh.. üzmücek seni annesi beklicek kuzucukk.. ay kıyamamm . e resim almıyo musun sen hiçç???

popo baş resimleri alıyorum şeker :nanik: yakışıklım kendini doğuma saklıyor,yüzünü hep saklıyor, doktorum da renkli ultrasonu fotografçılık dalına ait görüyor :cokkomik: sonuç olarak elimde ne olduğunu anlamak için kılı kırk yarmayı gerektiren siyah beyaz usg görüntüleri oluyor... aslına bakarsan düzenli besleniyorum öğünlerim sabit ama doktorun önerdiği şekilde değil, demekki yarıyor meleğime protein ağırlıklı beslen diyor, ama ben pek et sevmem. bakliyatları bol tüketirim ama. herhalde onun da faydası oluyor bir ölçüde. annem benden çok çekmiş çocukken. aç aç gezermişim. 3. sınıfta 18 kiloydum ben biliyor musun? :deli: anasına çekmemiş oğlum :cokkomik:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
popo baş resimleri alıyorum şeker :nanik: yakışıklım kendini doğuma saklıyor,yüzünü hep saklıyor, doktorum da renkli ultrasonu fotografçılık dalına ait görüyor :cokkomik: sonuç olarak elimde ne olduğunu anlamak için kılı kırk yarmayı gerektiren siyah beyaz usg görüntüleri oluyor... aslına bakarsan düzenli besleniyorum öğünlerim sabit ama doktorun önerdiği şekilde değil, demekki yarıyor meleğime protein ağırlıklı beslen diyor, ama ben pek et sevmem. bakliyatları bol tüketirim ama. herhalde onun da faydası oluyor bir ölçüde. annem benden çok çekmiş çocukken. aç aç gezermişim. 3. sınıfta 18 kiloydum ben biliyor musun? :deli: anasına çekmemiş oğlum :cokkomik:

18 miii:D yasıyomuydun o zaman:D masallah masallahh kuzuya.. evet bakliyat faydalı olabilir. benim dr da cok gönderme taraftarı degil ama resimlerde az cok yüzü seciliyor:D ama ben yinede ikinci kez randevu aldım. 9 unda giricem. cok merak ediyorum yüzünü.. siyah beyaz da tombul yanaklı ortada toplanmıss dudakları olan fındık burunlu bir bebek gibi duruyorr. ama bakalım renklide nasıl görünücek:huhuu: iyi sabrediyosun sen:D

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
little ım bu durumda ilk dogumu sen mi yapcan? böyle kilo alırsa hızlı bence 35 te falan alır dr sezeryanla. bişi dedi mi ?

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
18 miii:D yasıyomuydun o zaman:D masallah masallahh kuzuya.. evet bakliyat faydalı olabilir. benim dr da cok gönderme taraftarı degil ama resimlerde az cok yüzü seciliyor:D ama ben yinede ikinci kez randevu aldım. 9 unda giricem. cok merak ediyorum yüzünü.. siyah beyaz da tombul yanaklı ortada toplanmıss dudakları olan fındık burunlu bir bebek gibi duruyorr. ama bakalım renklide nasıl görünücek:huhuu: iyi sabrediyosun sen:D

arada nefes alıyordum işte sadece :cokkomik: annem bebekken çok doktorlara taşımış beni. başından beri böyleymişim. yemiyorum diye saatlerce ağlarmış. 21 yaşındaydım, çok genç ve bilgisizdim der hep. doktorlar bebeğiniz çok sağlıklı dese de inanamazmış. kesin bir hastalığı var dermiş. şimdi torununun tombalak olacağını duydukça keyifleniyor :deli:
valla zonguldakta yoktu zaten. burda da var ama doktor öyle dedi diye ısrar edemedim. zaten şunun şurasında ne kaldı kavuşmaya. 4te 3ü bitti bile. sağlıkla gelsinler inşallah

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
arada nefes alıyordum işte sadece :cokkomik: annem bebekken çok doktorlara taşımış beni. başından beri böyleymişim. yemiyorum diye saatlerce ağlarmış. 21 yaşındaydım, çok genç ve bilgisizdim der hep. doktorlar bebeğiniz çok sağlıklı dese de inanamazmış. kesin bir hastalığı var dermiş. şimdi torununun tombalak olacağını duydukça keyifleniyor :deli:
valla zonguldakta yoktu zaten. burda da var ama doktor öyle dedi diye ısrar edemedim. zaten şunun şurasında ne kaldı kavuşmaya. 4te 3ü bitti bile. sağlıkla gelsinler inşallah

dimedi valla ya, bu sefer sıfır sancı çıktı. bakalım 2 hafta sonra birşeyler söyler herhalde. çok heyecanlı... :D

amin cnm yaa.. vall cok heyecanlıı. azosa derken ilk senin oglusu görcez.:huhuu: bişi kalmadıı ilk ticker yaptıgımda 5 haftalık hamileydim galiba:D simdi 30 u gectim. zaman su misali:D cocugumm zaman hamsiye benziyodu simdi kücük insan:besik:

layla55

Daimi Üye
Tepki
1.870
teyzelerim merhaba,

maşallah oğluna nazar değmesin bizde onu çok öptük:)

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884

gözün aydın canım darısı bize olsun oluşunada maşallah bebeğemi alışveriş yaptın neler aldın?

amin insallah tatlım.. yok genel ev alısveri yaptım.. insallah oglumun cicileri haftaya gelicek annemle birlikte...
zaten karyola, cocuk arabası, anakucagı ve diger gerekli ıvır-zıvırları erkenden almıstık biz mecburen istanbula gittigimizde...

akşam bebeğimin beşiği arabası ana kucağı kısacası aldıklarım geldi beşiğimizi kurduk örtülerini serdim ayyy çok güzel beşiği benim bile yatasım geldi çok heyecanlandım

hayırlı olsun canım, güzel günlerde güle güle kullanın insallah...

dimedi valla ya, bu sefer sıfır sancı çıktı. bakalım 2 hafta sonra birşeyler söyler herhalde. çok heyecanlı... :D

maşallah canım, iyi olmana sevindim....

:flut:keman1AZELYA CANIM; DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERCİM...:pasta:pasta
benim kardeşimde 1983 dogumlu ayrı bi severim 83'lüleri...

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
selamm kızlarr.. pazar pazarr kimsecikler yok.. bugün hiç bakamadım bende. sabah görümcem kızıyla khavlatıya geldi. esim diger yegenini de almıss. iyi hos ta yani 2 cocugunn gürültüsü beni benden etti yani resmen.. aksam yemegini de yedik gittiler simdi. aksam oldu yine valla. bugün tam 31+0 olduk:D
ama hamileligin eglenceli bi kısmı kalmadı itiraf etmeliyim.. bi kac gündür de bacak agrıları yasıyorum. hele gece nasıl agrıyor anlatamam. zaten uyuyamıyordum tam oluyor. dalana kadar bacak agrısı, gece yarısı da karnımdaki sancı kasılma karısımı bişile uyanmam. hiçbişi olmazsa sırtım agrıyorr ona uyanıyorum. evde yere bişi düsmesin 3 gün orda kalabilir yani o kadar zor iş oldu:uzgun: agırlastıkca agresiflesiyorum. kızımda saolsunn hiç durmadıgı yetmez gibi karnımıı öyle bii ittiriyo kii resmen carsafın altına sopa sokmus gibi dısarı cıkıyor orası neresiyse:D az kaldı diyorum ama az da degil yahuu 9 hafta. bu arada dr un istegi de yalan oldu 75 kg olmusum ben:eek:ys:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452

İYİKİ DOĞDUN ANNECİMMMMMMMMMMMMMMM
:besik: :besik: :besik: :besik: :besik: :besik:

Ayyy canım benimmmm ne tatlı pasta o öyle :duygular. Teşekkür ederim çok mutlu oldum :D

teyzelerim merhaba,

Oyyy 2400 maşşallahhhhhh :D Tostik.Çok sevindim sancı çıkmamasına, koca totosunu yerim onun :D

amin insallah tatlım.. yok genel ev alısveri yaptım.. insallah oglumun cicileri haftaya gelicek annemle birlikte...
zaten karyola, cocuk arabası, anakucagı ve diger gerekli ıvır-zıvırları erkenden almıstık biz mecburen istanbula gittigimizde...

hayırlı olsun canım, güzel günlerde güle güle kullanın insallah...

maşallah canım, iyi olmana sevindim....

:flut:keman1AZELYA CANIM; DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERCİM...:pasta:pasta
benim kardeşimde 1983 dogumlu ayrı bi severim 83'lüleri...

Canımmmm çok teşekkür ederim :D 30a 2 kaldı.

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar