teyzelerim merhaba,
2400gr'a yaklaşmışım anneme sancı yapmadım bugün kontrolde. doktor amcam da annem de hatta babam ve anneannem de çok sevindiler. -rgulu hareketliydim yine, şebeklikler yaptım, çünkü oraya artık sığamıyorum, azcık anneme zarar veriyorum ama ben onların canıyım eminim affederlerys:
kardeşlerimi ve sizi öpüyoruuuum :deli:
ay ben senin dötünü yerim maşallahh
anneni üzme sakın hemi kuzum vakti zamanında gel ama ezcük rejim yap
aay ay bende randevu gunumu beklıyorum aralıgın 15-20 arası gidicem..ne zaman ayda iki kez gitmeye baslicaz ya ??
aay ay bende randevu gunumu beklıyorum aralıgın 15-20 arası gidicem..ne zaman ayda iki kez gitmeye baslicaz ya ??
teyzelerim merhaba,
2400gr'a yaklaşmışım anneme sancı yapmadım bugün kontrolde. doktor amcam da annem de hatta babam ve anneannem de çok sevindiler. -rgulu hareketliydim yine, şebeklikler yaptım, çünkü oraya artık sığamıyorum, azcık anneme zarar veriyorum ama ben onların canıyım eminim affederlerys:
benn 28+ da dr 2 haftaya indirdi cnm. sende simdi aralıktaki kontrolünde baslarsın 2 haftaya
kızzz little masallahh kuzunaaa.. ayy ne yesen yarıyor demekk masallahh.. üzmücek seni annesi beklicek kuzucukk.. ay kıyamamm . e resim almıyo musun sen hiçç???
popo baş resimleri alıyorum şekeryakışıklım kendini doğuma saklıyor,yüzünü hep saklıyor, doktorum da renkli ultrasonu fotografçılık dalına ait görüyor
sonuç olarak elimde ne olduğunu anlamak için kılı kırk yarmayı gerektiren siyah beyaz usg görüntüleri oluyor... aslına bakarsan düzenli besleniyorum öğünlerim sabit ama doktorun önerdiği şekilde değil, demekki yarıyor meleğime protein ağırlıklı beslen diyor, ama ben pek et sevmem. bakliyatları bol tüketirim ama. herhalde onun da faydası oluyor bir ölçüde. annem benden çok çekmiş çocukken. aç aç gezermişim. 3. sınıfta 18 kiloydum ben biliyor musun? :deli: anasına çekmemiş oğlum
18 miiiyasıyomuydun o zaman
masallah masallahh kuzuya.. evet bakliyat faydalı olabilir. benim dr da cok gönderme taraftarı degil ama resimlerde az cok yüzü seciliyor
ama ben yinede ikinci kez randevu aldım. 9 unda giricem. cok merak ediyorum yüzünü.. siyah beyaz da tombul yanaklı ortada toplanmıss dudakları olan fındık burunlu bir bebek gibi duruyorr. ama bakalım renklide nasıl görünücek
iyi sabrediyosun sen
little ım bu durumda ilk dogumu sen mi yapcan? böyle kilo alırsa hızlı bence 35 te falan alır dr sezeryanla. bişi dedi mi ?
arada nefes alıyordum işte sadeceannem bebekken çok doktorlara taşımış beni. başından beri böyleymişim. yemiyorum diye saatlerce ağlarmış. 21 yaşındaydım, çok genç ve bilgisizdim der hep. doktorlar bebeğiniz çok sağlıklı dese de inanamazmış. kesin bir hastalığı var dermiş. şimdi torununun tombalak olacağını duydukça keyifleniyor :deli:
valla zonguldakta yoktu zaten. burda da var ama doktor öyle dedi diye ısrar edemedim. zaten şunun şurasında ne kaldı kavuşmaya. 4te 3ü bitti bile. sağlıkla gelsinler inşallah
dimedi valla ya, bu sefer sıfır sancı çıktı. bakalım 2 hafta sonra birşeyler söyler herhalde. çok heyecanlı...
teyzelerim merhaba,
gözün aydın canım darısı bize olsun oluşunada maşallah bebeğemi alışveriş yaptın neler aldın?
akşam bebeğimin beşiği arabası ana kucağı kısacası aldıklarım geldi beşiğimizi kurduk örtülerini serdim ayyy çok güzel beşiği benim bile yatasım geldi çok heyecanlandım
dimedi valla ya, bu sefer sıfır sancı çıktı. bakalım 2 hafta sonra birşeyler söyler herhalde. çok heyecanlı...
Ziyaretçiler için gizlenmiş link,görmek için Giriş yap veya üye ol.
İYİKİ DOĞDUN ANNECİMMMMMMMMMMMMMMM
:besik: :besik: :besik: :besik: :besik: :besik:
teyzelerim merhaba,
amin insallah tatlım.. yok genel ev alısveri yaptım.. insallah oglumun cicileri haftaya gelicek annemle birlikte...
zaten karyola, cocuk arabası, anakucagı ve diger gerekli ıvır-zıvırları erkenden almıstık biz mecburen istanbula gittigimizde...
hayırlı olsun canım, güzel günlerde güle güle kullanın insallah...
maşallah canım, iyi olmana sevindim....
:flut:keman1AZELYA CANIM; DOGUM GÜNÜN KUTLU OLSUN ŞEKERCİM...asta
asta
benim kardeşimde 1983 dogumlu ayrı bi severim 83'lüleri...