2012 Şubat Anneleri

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

Ekli dosyayı görüntüle 9586

Ekli dosyayı görüntüle 9587

Ekli dosyayı görüntüle 9588

Ekli dosyayı görüntüle 9589

çok güzel canım. ellerine sağlık. bonibon fikri güzel. ama önceden yapıp saklamayı planlıyorsan o kutular saklamak için uygun olmayabilir bonibonları. hani nemlenince renk salar ya bonibonlar, hava alan bir kutu gibi geldi bana. onun yerine renk vermeyecek şekerler koymayı tercih edebilirsin. ama kutu çok şık, melek de süper :vecihi:

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
ayy kıyamamm tontise bak senn :besik: ayy haftan da ilerdee ilkk bebekk seninki olcak heralde cnm yaa.. hadi gözünaydınn iyi haberlerle gelmişsinn. yat kalkkma sende kuzucuk da yatsn rahat rahatt:bebek: ayyy kıyamamm yaaa yesinler seninn yaramzınıı.. kız benim kardesimm 2.400 gr dogdu. sisligi de indiginde kaldı 2.300:D minikk ama cookkk tatlıydıı.. seninkii benimm kardesim kadar suann ayy inanmıyorummmm

doktorum da öyle dedi valla ecrin. muayene ettikten ve rahmin kapalı olduğunu söyledikten sonra "ben yine de sana raporunu yazayım artık, yat, beni de uğraştırma :nanik: dedi...
2200e yaklaşmış deyince benim gözler açıldı zaten. 9 gün ya, 9 günde 400 gr. yuh oğlum diyorum kendisine :zonk:

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
doktorum da öyle dedi valla ecrin. muayene ettikten ve rahmin kapalı olduğunu söyledikten sonra "ben yine de sana raporunu yazayım artık, yat, beni de uğraştırma :nanik: dedi...
2200e yaklaşmış deyince benim gözler açıldı zaten. 9 gün ya, 9 günde 400 gr. yuh oğlum diyorum kendisine :zonk:

yuhh deme kızz masallahh dee.. üzmedenn annesinii kendini hazırlıyor iştee. ay haketten kucagına alsann sevcenn cok ilgincc. ben benimkini hayall edemedimm daha 1250 gr cık. ama seninki kardesimle bir olunca hemen canlandı gözümde. bıdır bıdırdıı valla. allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn insallahh. gnde yaklasık 40 gr alıyor demekk cnm

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
yuhh deme kızz masallahh dee.. üzmedenn annesinii kendini hazırlıyor iştee. ay haketten kucagına alsann sevcenn cok ilgincc. ben benimkini hayall edemedimm daha 1250 gr cık. ama seninki kardesimle bir olunca hemen canlandı gözümde. bıdır bıdırdıı valla. allah ım saglıkla kucagına almayı nasip etsinn insallahh. gnde yaklasık 40 gr alıyor demekk cnm

:) maşallah o zaman oğluma. daha hızlı kilo alacakları bir dönem var demişti bana eski doktorum. o dönemdemiyiz neyiz bilmiyorum :vecihi: kuzucuğum her gelişimini tamamlamadan hiç bir yere kıpırdamasın da, varsın arada üzsün anneyi. bugün odada gözlerim doldu yine. şuanda gelmesi bize sıkıntı yaratır demişti doktorum. sonra potunu anladı şakalar yaptı ama ben o an koptum zaten. dün gece de rüyamda doğurdum. ama gerçek gibiydi. bildiğin ıkındım falan. rüyamda yapıp hakkaten doğurcam :kahkaha: neyse şeker biz kaçalım. iyi geceler hanım kızımıza ve sana...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
çok güzel canım. ellerine sağlık. bonibon fikri güzel. ama önceden yapıp saklamayı planlıyorsan o kutular saklamak için uygun olmayabilir bonibonları. hani nemlenince renk salar ya bonibonlar, hava alan bir kutu gibi geldi bana. onun yerine renk vermeyecek şekerler koymayı tercih edebilirsin. ama kutu çok şık, melek de süper :vecihi:

Yok canım uzun süre saklamayı planlamıyorum.Muhtemelen bonibonları şekerleri servis etmeden kısa süre önce-aynı gün koyarız...

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349

maşallahhhhhhhh. oğulcuk değil tosuncuk valla.

Yok canım uzun süre saklamayı planlamıyorum.Muhtemelen bonibonları şekerleri servis etmeden kısa süre önce-aynı gün koyarız...

bebişimmmmmmmmmmm... eheheheheh anladın sen.

bu arada günaydınlar hatun kısmısı...

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
ya kızlar benle az konuşsanız da bu topik bana moral oluyor biliyor musunuz:zonk:

çünkü littlesunshine arkadaşımızı tanımıyorum ama onun güzel haberleri beni o kadar mutlu etti ki-ciko insan ancak kendi çocuğuna bu kadar sevinir:1: demek anne olunca her çocuğu sahipleniyrsunuz:3:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...
ayyyyy :utan: ne kadar güsel bir haber buu maşallah cnm benim tosuncuk olmuşş sanırım ilk annelerimizden biri olacaksın kendini yorma ki oğlancık zamanında gelebilsin herşeyin hayırlısı güselim allah nazarlardan saklasın
Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

Ekli dosyayı görüntüle 9585

Ekli dosyayı görüntüle 9586

Ekli dosyayı görüntüle 9587

Ekli dosyayı görüntüle 9588

Ekli dosyayı görüntüle 9589
babuş bunlar süperr olmuş azoşumunkilerle aynı fakat kız ya bir süsü mutlaka ki fazla olcak uğur böcüğü çok yakışmış bak kutularda hakikaten düz olandan daha güsel duruyo güle güle dağıt ben çok beğendim
günaydın topiğimin güzel anneleri

sanırım dükkanı ben açıyorum:eek:ky:
günaydın müyendisim bugün ne işler var yapılcak teknikerin emrinde ;)
günaydın kızlarrrr...
günaydınn babuşşş

günaydınn çirkin şeyyy :zonk:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
günaydın bblua

nasılsın şekerlerini gördüm son halleri o mu olacak

Günaydın canım...Son halleri bu olmayabilir, belki değişiklik yapabiliriz, dün aklıma o şekilde geldi hemen o şekilde bağladım size göstereyim diye.

Günaydın yevrım nöörüyon?

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
ayyyyy :utan: ne kadar güsel bir haber buu maşallah cnm benim tosuncuk olmuşş sanırım ilk annelerimizden biri olacaksın kendini yorma ki oğlancık zamanında gelebilsin herşeyin hayırlısı güselim allah nazarlardan saklasın

babuş bunlar süperr olmuş azoşumunkilerle aynı fakat kız ya bir süsü mutlaka ki fazla olcak uğur böcüğü çok yakışmış bak kutularda hakikaten düz olandan daha güsel duruyo güle güle dağıt ben çok beğendim

günaydınn babuşşş

Mersi bebişim beğenmene çok sevindim :panter:

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
aşkummmmmmmmmmmmmmmmmm günaydınn aslıcanımmm:huhuu:
kızlar çok mutluyum oğlumu bu cumartesi göreceğim inşallah:panter:

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar göğüs ucunda çatlama olan var mı?
Dün banyo yaparken fark ettim de sanırım benim göğüs ucum hafiften çatlayıp kanamış, kurumuş minik bir siyahımsı kabukcuk olmuş…

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338

günaydınn babuşşş

süpersin senin enerjin var ya iki fabrikaya yeter:vecihi:ben bugünlerde biraz durgunlaştım bak senle aşka geleceğim:sila:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
ya kızlar benle az konuşsanız da bu topik bana moral oluyor biliyor musunuz:zonk:

çünkü littlesunshine arkadaşımızı tanımıyorum ama onun güzel haberleri beni o kadar mutlu etti ki-ciko insan ancak kendi çocuğuna bu kadar sevinir:1: demek anne olunca her çocuğu sahipleniyrsunuz:3:

calmdown az konuşmuyoruz kız seninle. hatta bak dün sana" senden de o elektriği alıyoruz" dedik ya daha ne istiyosun hatun.

günaydınn babuşşş

sağa da günaydın tipsiz. şekerler harika... lidilin bebişi şahane, tosunuk resmen.

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
günaydınnnn kızlarrrr....
blucum şekerlerine bayıldımmmmm belki bende bundan alırım :)
littlecim yaaa maşallah kuzuna ne kadar büyümüş 2 kg üstünü görünce gözüm fırladın yerinden maşallah valla:)benimkisi sadece 800 gr:):)
tuğbişim günaydın
gökçem günaydın

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar