2012 Şubat Anneleri

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
ayy o film geçen cuma izledim fena sardı beni midem bulandı o ne yaaa yazıktır töre die 80yaşında adamın koynuna girilirmi yaa piss herif görüyosunki kızcağız korkuyo hayvan olma bare ıyyyyykkk okuz adam

hımmm ne kadan eyiii olurdu kızzz valla bir ara buluşalım senle önceden geliyodum ayda bir oraya çapa özelde idi hastanem

evet çok iğrenç bişey
benim de çapa özel :D

benim oğlan yeni konuşmaya başladıgında bana annesi babaya babası diye sesleniyordu hani biri annesi bu acıkmış babası seni istiyor falan diyorlar çocuk adımızı annesi ve babası sanıyordu anne baba demiyordu:)

annesi babası :kahkaha:

nasıl değişik de hemen :) iyimi kötü mü? ona göre koyu renge yada röfleye devam etcem bak.

yok canım üniversitede okurken evlendim ben derdim neyse artıkın :D sonra korunurken irem oldu iyikide olmus :D okuluda son sene iremle bitirip kep attık.ondan sonrada onu büyütelim derken fırsat olmadı.evin rahatına alısmak kolay geldi bana..

hee geç kalmışın sahiden :)
genelde evdekiler babamız diyo da ondan merak ettim canım
ne güzel kızınla kepi fırlatman

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
benim oğlan yeni konuşmaya başladıgında bana annesi babaya babası diye sesleniyordu hani biri annesi bu acıkmış babası seni istiyor falan diyorlar çocuk adımızı annesi ve babası sanıyordu anne baba demiyordu:)

irem benim babama da baba derdi.ben baba dediğim için.4 yasında falan dede demeye basladı sanırım.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Topiğin birinde okudum :

kızlar ben tombiş hamile kaldım. 85 ile hamile kalmıştım. 95 ile doğum yaptım. Şimdi kızım 2,5 aylık ve ben 75 kiloyum. Benim derdimin çaresi doğum yapmakmış ama ben farkedememişim. :)))

demiş aplanın biri.
Böyleleri de var demek :)

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
evet çok iğrenç bişey

hım kimdi doktorun beni mine kabakaşdı sağolsun hastaneden ayrılınca ulaşamadım bi daha o suratsız zeynep ömeri çekemedim hastanemi değiştirdim direk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Topiğin birinde okudum :

kızlar ben tombiş hamile kaldım. 85 ile hamile kalmıştım. 95 ile doğum yaptım. Şimdi kızım 2,5 aylık ve ben 75 kiloyum. Benim derdimin çaresi doğum yapmakmış ama ben farkedememişim. :)))

demiş aplanın biri.
Böyleleri de var demek :)

vay anasını inşallah bende öyle olurum zira bende dobik hamile kalanlardanım 73 az bi kilo değil 85le doğururum sanırım şimdi 78,5kgyum 80i bulur kontrole gidene kadan

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
evet çok iğrenç bişey

beni tehdit etmişti kocam ya ayrılırız yada evlenirsin benle diye.bende safmışım sanırım tamam evlenelim dedim.2.sınıfın güz dönemi bitince arada evlendik. 3.sınıfın yarısında devamsızlıktan kaldım hamileyken.son kalan dönemi iremle bitirdik irem 1,5 yasındayken.hayatımın en güzel anlarından biriydi kepi onunla fırlatmak.tüm dekanların,rektörün kucağında gezdi ona özel kep bile diktirmiş arkadaslarım.ankara üniversitesinin koca anfisinde tek bebek sahnede birlikte attık kepimizi. belkide evde durunca babamız oluyolardır hakkatten.sürekli bi bekleyiş var sonucta.bide benim eşim cok sık yurt dısına cıkar işi yüzünden hep bekleriz.bu sefer yanımda hamilelikte söz verdi doğurana kadar gitmiyor.ondan mı ki ben hep babamız derim acaba? düşünmek lazım.

kızlar hepinizi öperim mucukss.iremimi alıcam okuldan.bybybyy

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
hım kimdi doktorun beni mine kabakaşdı sağolsun hastaneden ayrılınca ulaşamadım bi daha o suratsız zeynep ömeri çekemedim hastanemi değiştirdim direk

ayyy mine kabakaş'tan herkes şikayetçi
o kadının özürlü bebek deyip renkli doppler'e yolladığı ve ağlayan kadınlarla dolu merkezler
benimki Altay Bey

beni tehdit etmişti kocam ya ayrılırız yada evlenirsin benle diye.bende safmışım sanırım tamam evlenelim dedim.2.sınıfın güz dönemi bitince arada evlendik. 3.sınıfın yarısında devamsızlıktan kaldım hamileyken.son kalan dönemi iremle bitirdik irem 1,5 yasındayken.hayatımın en güzel anlarından biriydi kepi onunla fırlatmak.tüm dekanların,rektörün kucağında gezdi ona özel kep bile diktirmiş arkadaslarım.ankara üniversitesinin koca anfisinde tek bebek sahnede birlikte attık kepimizi. belkide evde durunca babamız oluyolardır hakkatten.sürekli bi bekleyiş var sonucta.bide benim eşim cok sık yurt dısına cıkar işi yüzünden hep bekleriz.bu sefer yanımda hamilelikte söz verdi doğurana kadar gitmiyor.ondan mı ki ben hep babamız derim acaba? düşünmek lazım.

kızlar hepinizi öperim mucukss.iremimi alıcam okuldan.bybybyy

hihi ne güzel tehdit etmese belki İrem olmıcaktı iyi ki etmiş bak
süper yaaa ona özel kep
bence evde beklemekten babamız oluyo
ben babamız diyemem sanırım
çünkü bunun çalışıp para getirmekle alakası var sanırım
şimdi senin eşin çalışıyo para getiriyo babamız oluyo
biz ikimiz de çalışıyoz para getiriiyoz
oğlumun babasııı oluyo :D

ben de kaçtım muckkkkkkkk

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
ayyy mine kabakaş'tan herkes şikayetçi
o kadının özürlü bebek deyip renkli doppler'e yolladığı ve ağlayan kadınlarla dolu merkezler
benimki Altay Bey

hihi ne güzel tehdit etmese belki İrem olmıcaktı iyi ki etmiş bak
süper yaaa ona özel kep
bence evde beklemekten babamız oluyo
ben babamız diyemem sanırım
çünkü bunun çalışıp para getirmekle alakası var sanırım
şimdi senin eşin çalışıyo para getiriyo babamız oluyo
biz ikimiz de çalışıyoz para getiriiyoz
oğlumun babasııı oluyo :D

ben de kaçtım muckkkkkkkk
kız olar mı mine hanım süper bir kadındı bende çok memnundum ondan ama ayrıldı altay beyi görmedim ama gazan mübarek ola bacım sezoşcu onun diğer bi lakabııı sezoşcu altay
o adamda epey ciddi bi herif ama iyiymiş prof yani
Ben de normal istiyodum ama bebik ters gibiymiş, mecburi sezoş olabilir.Çok kilo almadım ya tek tesellim o.

kız dur daha 8 haftan var döner o bebek sağına yat hep rahatsız olup dönerr korkma ben inanıyorumm senin normal çatır çatır doğuracağına

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
Öyle mi diyosun kız.Benim hiç kendime güvenim yok ama şimdi iyi gaz aldım senden :D
öyle diyorum tabe kendinize güvenin önce azimli olun doktorunuza diretin o bahanelerle biraz da sezeryana teşvik edecek ama ben 1 gün acı çekşp rahatla ayağa kalkmak istiyorum diyebilmelisin
Neyse haydin ben kaçiim bari, gideyim de şekerlerime filan bakıyım :D
Hadi iyi akşamlar :D
iyi akşamlar cnm yarın foto isteriz şekerlerden ama heee
herkese iyi aksamlar ben de çıkıyorum yarın görüşürüz..

iyi akşamlar müyendisim benim selam çakarım

littlesunshine

Daimi Üye
Tepki
1.138
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
biz geldik kızlar. kontrolümüz vardı bugün. nst'de 90a vuran düzenli sancılarım çıktı. :dertli: nstden önce sadece ultrasonla muayeneyi yeterli gören, vajinal muayene yapıp birşeyleri tetiklemeyelim diyen doktorum sonucu görünce apar topar hemen yaptı muayenemi. çok şükür rahim ağzı kapalı. o yüzden bu sancıları yalancı sancı kabul edecekmişiz. yine de bu sancıların tehlikeli olduğunu, yavaş yavaş rahmi yumuşatarak doğum sancılarına ve açılmaya yol açacağını söyledi. bundan sonra her hafta kontrolümüz var. bebeğimiz 2138gr çıktı. 9 günde 410 gr almış sıpa :1: sen neyle besliyorsun bunu, göbişi şişirmiş dedi doktorum da :kahkaha: kendine kendine yetmeyi öğreniyor yavrucum dedim ben de. ama bu tombulluk bir sorun oluşturcak diye korktuğumu paylaştım. delimisin 2buçuk kilo bebeği kucağa almayla 3buçuk 4 kiloyu kucağa alması bile farklıdır. hiç kafanı yorma sen. doğunca etlerini sıkar dururuz işte dedi :1: normal doğuma da uygun görünüyormuş şimdilik. bir aksilik olmazsa tabiii... suyum 10 bebeğe yetermiş :deli: yine de bol bol su içmeye devam dedi.
her türlü hareket yasak. yat kitabını oku tvni izle başka da hiç birşey yapma dedi. bebeğin gelişimi önde olduğu için 32. hafta sonrası raporumu başlattı bugün. bizde haberler böyle. bakalım bu yaramazı ne kadar içimde tutmayı başarıcam...

Canım şimdilik geçmiş olsun inşallah miadına kadar kalacak bebeğin Allahın izniyle.Yalancı sancı çıkmasına çok sevindim.
Ayrıca gelişimi de çok güzel maşallah subhanallah

NSTye bağlanmadım ama benim de yalancı kasılmalarım var ama elle muayenede rahim ağzı kapalı çıktı benim de.
Benim 32.hafta raporum da nasipse cuma günü başlayacak, 5 hafta daha çalışabilir raporu alacağım o günde.

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
Kızlar bugun demiştim ya,şekerlerim gelmiş,kayınvalidemler teslim almışlardı, gidip aldık...
Kutunun puanlı olması içime sinmedi demiştim ama gelen ürün nette göründüğünden farklı ama daha güzel çıktı, içime sindi doğrusu...
Nette göründüğünden biraz daha büyükmüş.İçine bonibon koymaya karar verdik bakalım fikrimiz değişmezse :)
Hemen öyle aceleden melekli şekerlerden ve kutulardan birer numune yaptım.İçlerine daha sonra şekerlerini koyacağız.Melekliye pembe tüllere iki tane badem şekeri girecek. O raketler açılıp kapanıyor,doğuma yakın rahatlıkla koyabilicez inşallah.
Kutulara da dediğim gibi bonibon...
İnşallah beğenirsiniz, fikirlerinizi bekliyorum.

HPIM2603.jpg

HPIM2605.jpg

HPIM2611.jpg

HPIM2612.jpg

HPIM2608.jpg

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

ayy kıyamamm tontise bak senn :besik: ayy haftan da ilerdee ilkk bebekk seninki olcak heralde cnm yaa.. hadi gözünaydınn iyi haberlerle gelmişsinn. yat kalkkma sende kuzucuk da yatsn rahat rahatt:bebek: ayyy kıyamamm yaaa yesinler seninn yaramzınıı.. kız benim kardesimm 2.400 gr dogdu. sisligi de indiginde kaldı 2.300:D minikk ama cookkk tatlıydıı.. seninkii benimm kardesim kadar suann ayy inanmıyorummmm

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar