2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yeahhhh süpermiş babuş.

azo sen kocaman bi çılgınsın. senden taktik alacam kısa ve net.

Hahhahah :D Bana taktik deme aklıma direk sana tangayı anlatışım geliyor, tabi sen tangayla toz almayı başka birşey sanmıştın :kahkaha: Hala gülerim aklıma geldikçe :p

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
babam neden mi kopuyo emre diyince klorak koydum kovaya baba diye komiğine gidiyo işte hay allah iyiliğini versin çamaşır suyu dimek istedin sanırım diyip duruyo
çapada aaaaa bak sen oralar çok mükemmel yerler bizim iş yerinde kel ali abimiz var bi dane oda orada oturiyi :D ama çok pahalıymış öle diyodu iyi bulmuşunuz o saman ki çapa güsel bir mevkidir bende bayrampaşanın varoş sokaklarında oturuyom içler açısı emraha bağladım şu anda kendimi bizim hiç güsel yerde evimiz olmadı biliyormusuuuuuun yanlızım..... :uzgun:
ya aslında bizim merterde bir dairemiz var müthiş bir yerde daha doğrusu babamın ama kıyıp diyemiyorum orada oturalım mı die yayla gibi ev hemide dört yol ağzı hemide her yer yeşillik insanın içi açılıyo ama epey kira alıyo adam ordan ayıp geliyo orda oturuyım baba demek

emre kova baba ve klorak'tan bi poh anlamadım
gelelim öbür konuya
çapa çok merkezi, güzel ve pahalı bi semt evet
biz şansa bala bulduk işte kısmet
Allah herkese nasip etsin
oo senin babanın da maşallahı var
heryerde ev varoş maroş boşver :)
kız söyle nolcak baban işte

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
Kesinlikle canım.Biz ev bakarken, şu an oturduğum sitenin karşısında tek apartmanda bir daire baktık, gücümüz yetmedi tabi.Emlakçıya (şu anki siteden) bi daire gösterir misin demiştik, merak ettik nasıl diye.
"Ohooooo siz daha bu apartmandan alamıyosunuz, o sitenin kapısından geçemezsiniz, vaktimi almayın hadi hadi." diye bizi terslemişti.
Bize o kapısından geçemeyeceğimiz daire, karşıdaki apartmandan tam 22 bin daha ucuza nasip oldu ve ne ilginçtir ki, emlakçıyla tapuda karşılaştık.
Kulaklarına inanamadı.

Allah için imkansız diye bişey yok.. yaşadığın olay bile tam ibretlik.. tabi alana...

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
emre kova baba ve klorak'tan bi poh anlamadım
gelelim öbür konuya
çapa çok merkezi, güzel ve pahalı bi semt evet
biz şansa bala bulduk işte kısmet
Allah herkese nasip etsin
oo senin babanın da maşallahı var
heryerde ev varoş maroş boşver :)
kız söyle nolcak baban işte

emre tocam taam mı kovada biz beraber çalışırkene burda yerleri siliyodu paspaslıyodu klorağı ayyy çamaşır suyunu ona koyuyodu taaam mı babam ben eşim aynı yerde çalışıyoduk eşim gitti babamla kaldım taaaam mı :DD:kahkaha:

harbi ne şanslı gacısın çapa iyidir yaaa lüks semt hoş güsel modern
babama diyemiyorum çünkülüm kredi ödiyo adamcağızz her ayy 4000e yakın yasık günah nasıl diyim ama ilerde gözüme diktiğim dairelerden biri merter biri izmir ksk sahildeki evv geriside biizm sıpaların olsun ikide kardeşim var babam tam bir işkolik ben bildim bileli gece 2den önce iş bırakmaz hep çalışır para kazanır yatırım yapar bizde yerik yedik ama napalım işte zengin adamlardan nefret ettim hep hayat boyu eşimde orta halli bir ailenin oğlu dairesi osu busu yok ama pırlanta gibin kalbi var şimdik kendimiz ev almaya çalıyoz 50-60bine ev bulamadık die 30bine araba aldırdım onu ödüyoz krediyle sonra onu ev peşinatı yapıp bi daha krediye gircez inşallah bakalım o günler gelsinde ne olcazzz biizm oğlan 2-3 yaşına gelir heralde

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
yerim yerimm ben sizi ahanda geldim.koca popocuğumla ancak topladık evi :D siz de pek güzel kaynatmısınız.aksama okurum ancak.umarım herkesler iyidir.öperimm hepiniziii mucukss

ulaaaaa zamanlama süper Allah korudu :kahkaha: :kahkaha:

ben de istanbul doğumluyum eşim de çorumlu adı emre sen tekniker değil de mühendis olsaydın kafayı sıyırabilirdim:zonk:

niye leader'la aynı kişi olduğunu düşünüyon
belki Emre bi kişi :ayk:

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Hahhahah :D Bana taktik deme aklıma direk sana tangayı anlatışım geliyor, tabi sen tangayla toz almayı başka birşey sanmıştın :kahkaha: Hala gülerim aklıma geldikçe :p

ahahhahahaha tangayla toz almak deyınce ben bildiğin adama gösteriş olsun diye tangayı eline alıp onunla toz almak sandımdı. çok safım kız ben. ama hayatım boyunca hiç öyle bi şey olabileceği aklıma gelmedi. kıçta tanga eğilmişin toz alıyosun, yerleri siliyosun.

ahahahahahahaha şaka gibi ya.

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yerim yerimm ben sizi ahanda geldim.koca popocuğumla ancak topladık evi :D siz de pek güzel kaynatmısınız.aksama okurum ancak.umarım herkesler iyidir.öperimm hepiniziii mucukss

Abooo içime doğmuş dünürüm geleceğin :D

ulaaaaa zamanlama süper Allah korudu :kahkaha: :kahkaha:

:kahkaha::kahkaha:

ahahhahahaha tangayla toz almak deyınce ben bildiğin adama gösteriş olsun diye tangayı eline alıp onunla toz almak sandımdı. çok safım kız ben. ama hayatım boyunca hiç öyle bi şey olabileceği aklıma gelmedi. kıçta tanga eğilmişin toz alıyosun, yerleri siliyosun.

ahahahahahahaha şaka gibi ya.

:kahkaha::kahkaha: Ohooo daha neler var neler :D Hele doğurak ondan sonra konuşuruz :D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
canlar ben çıkıyorum bi firmadan bir müdüre hanım geldi azcıkta uyuz öpüldünüzzzzzz:sirin::sirin:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..

Evet kuşum emzik kabı..Hayırlı olsun güle güle kullanın ;)

nazo06

Daimi Üye
Tepki
1.753
azomm dünürüm,bebeğim,balım o ne güzel röfleli saç ölee canım çektii bende isterimm o renkten.masallah sana..

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar