- #7.141
yeahhhh süpermiş babuş.
azo sen kocaman bi çılgınsın. senden taktik alacam kısa ve net.
Hah

yeahhhh süpermiş babuş.
azo sen kocaman bi çılgınsın. senden taktik alacam kısa ve net.
senin eşinin adı da mı emre ve de çorumlu muaa sen ben değilsin dimi:bayil:
babam neden mi kopuyo emre diyince klorak koydum kovaya baba diye komiğine gidiyo işte hay allah iyiliğini versin çamaşır suyu dimek istedin sanırım diyip duruyo
çapada aaaaa bak sen oralar çok mükemmel yerler bizim iş yerinde kel ali abimiz var bi dane oda orada oturiyiama çok pahalıymış öle diyodu iyi bulmuşunuz o saman ki çapa güsel bir mevkidir bende bayrampaşanın varoş sokaklarında oturuyom içler açısı emraha bağladım şu anda kendimi bizim hiç güsel yerde evimiz olmadı biliyormusuuuuuun yanlızım..... :uzgun:
ya aslında bizim merterde bir dairemiz var müthiş bir yerde daha doğrusu babamın ama kıyıp diyemiyorum orada oturalım mı die yayla gibi ev hemide dört yol ağzı hemide her yer yeşillik insanın içi açılıyo ama epey kira alıyo adam ordan ayıp geliyo orda oturuyım baba demek
Hahh
Bana taktik deme aklıma direk sana tangayı anlatışım geliyor, tabi sen tangayla toz almayı başka birşey sanmıştın :kahkaha: Hala gülerim aklıma geldikçe
Kesinlikle canım.Biz ev bakarken, şu an oturduğum sitenin karşısında tek apartmanda bir daire baktık, gücümüz yetmedi tabi.Emlakçıya (şu anki siteden) bi daire gösterir misin demiştik, merak ettik nasıl diye.
"Ohooooo siz daha bu apartmandan alamıyosunuz, o sitenin kapısından geçemezsiniz, vaktimi almayın hadi hadi." diye bizi terslemişti.
Bize o kapısından geçemeyeceğimiz daire, karşıdaki apartmandan tam 22 bin daha ucuza nasip oldu ve ne ilginçtir ki, emlakçıyla tapuda karşılaştık.
Kulaklarına inanamadı.
Nazo gelmedi bugün..
Bak soruyorum nazo seni sormadı diye kızma sonra
Nazo gelmedi bugün..
Bak soruyorum nazo seni sormadı diye kızma sonra
ay ben sabahtan beri bişey sorcam diyodum neydi iyiki hatırlattın
NAZO NERDE GERÇEKTENNNNNNNNN
nazo ben de sordum haaa
aynen öle yok kız ben sen değilim elleam naptın bacım ben has istanbullu eşimde has çorumlu
ahanda bu resimdeki ben ve kocişş
emre kova baba ve klorak'tan bi poh anlamadım
gelelim öbür konuya
çapa çok merkezi, güzel ve pahalı bi semt evet
biz şansa bala bulduk işte kısmet
Allah herkese nasip etsin
oo senin babanın da maşallahı var
heryerde ev varoş maroş boşver
kız söyle nolcak baban işte
yerim yerimm ben sizi ahanda geldim.koca popocuğumla ancak topladık evisiz de pek güzel kaynatmısınız.aksama okurum ancak.umarım herkesler iyidir.öperimm hepiniziii mucukss
ben de istanbul doğumluyum eşim de çorumlu adı emre sen tekniker değil de mühendis olsaydın kafayı sıyırabilirdim:zonk:
Hahh
Bana taktik deme aklıma direk sana tangayı anlatışım geliyor, tabi sen tangayla toz almayı başka birşey sanmıştın :kahkaha: Hala gülerim aklıma geldikçe
yerim yerimm ben sizi ahanda geldim.koca popocuğumla ancak topladık evisiz de pek güzel kaynatmısınız.aksama okurum ancak.umarım herkesler iyidir.öperimm hepiniziii mucukss
ulaaaaa zamanlama süper Allah korudu :kahkaha: :kahkaha:
ahahtangayla toz almak deyınce ben bildiğin adama gösteriş olsun diye tangayı eline alıp onunla toz almak sandımdı. çok safım kız ben. ama hayatım boyunca hiç öyle bi şey olabileceği aklıma gelmedi. kıçta tanga eğilmişin toz alıyosun, yerleri siliyosun.
aha şaka gibi ya.
ucuz yırttınız vallaa.bende hemn küsüp kapris yapcaktım size:zopa: bu arada prima hedaye paketim geldi.bilenlere danısmak istiyorum hemen bu içinden çıkan pempiş kutu emzik saklama kabımıdır? cahilliğime verin deyin bakim bana..