2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
yani camasır suyuu:kahkaha:

yoooo.. aslına bakarsan ben hiçbişi istemiyorum. bi sabah uyandıgımda yanımda yatıyo olsa ne güzel olur:D agır kaldırmıcan bebegim zatenn. bence normallerde agır kaldırmasınn.. kiii ben mekik te cekememm spora gittigim zamanlardan biliyorum en cok ondan nefrett ederim.. onun için yürü yada yüz dedim. bide terss mekik die bişi var mesela. karnını lapp diye zorlamıyosunn bacagını cekip uzatıyosun mesela o daha kolay ve etkili bence:D zaten kilon bi sekilde gider. sıkılasmak kalır geriye. etin gevsekse daha kilolu durursun cünküm. e bebikk accık palazlandıktan sonra beraberr yürüyüse cıkarsınızz. o arada popişş falann sıkılasırr ki göbege de etkili olur. sonra iyi hissettin mi kendinii yavas yavas zorlamadan egzersize baslarsın. bak bi sürü yol buldum sana azoss:esse:

Cıkksssss olmaz :D Temmuzda kuzen evleniyor, cillop gibi olmam lazım, mekik şart, zenci poposu şart..Hepsinden istiyorum :D:D

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Benimkisi de dün psikolojik olarak hazırlıyordu beni normal doğuma :D
Stres yapmıcakmışım, sakin olacakmışım, bunu sadece benim başıma geliyor gibi değil de, her kadının başına geldiğinin farkında olarak karşılayacakmışım, doğum anında ıkınırken bağırmayacakmışım, yoksa gücüm tükenirmiş daha çok yorulurmuşum..Kendisinin 4. doğumu ya çok bilgili bu konuda :D

evet yaaa acaba bu bilgileri kimden alıyorlar direk olarak nasıl bukadar bilmişlikle konuşabiliyorlar hayret ediyorum haaaa biz bir bilinmezlik yaşıyoruz anasını satimm bizimkiler dediğin gibi 4.yü pırtlatmış gibi davranıyorlar yaaa helal valla bacım ne deyim..başka napayım deseydinnnn:)arada sana hakarette edecem hepsi senin yüzünden diye deseydinnn:):)

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
5 ay nedir ki gidiversin, ev alırsın kız o parayla alla alla ya :D

Kredinin üstüne eklicek param yuk :acep:
Tokinin peşinatı çok uygun diye aklıma yattı, içini de zamanla harika yaparım diye düşündüm.Ay aman bi evim olsun da isterse 1 göz olsun valla demi.
bende senle aynı görüşteyim azelya yapsın gelsin mis gibi evinde otursun diyrm ben diyorum kime diyorum:lala:

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
evet yaaa acaba bu bilgileri kimden alıyorlar direk olarak nasıl bukadar bilmişlikle konuşabiliyorlar hayret ediyorum haaaa biz bir bilinmezlik yaşıyoruz anasını satimm bizimkiler dediğin gibi 4.yü pırtlatmış gibi davranıyorlar yaaa helal valla bacım ne deyim..başka napayım deseydinnnn:)arada sana hakarette edecem hepsi senin yüzünden diye deseydinnn:):)

Benimkinin işyerinde çaydan sorumlu Sultan ablası var bi adet, o hergün buna bilgi veriyor, bu da gelip bana anlatıyor :D

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
:):):)seninkide iyiymiş haaaaa..sanki kendileri doğurcak yaa birde böyle 10 çocuk doğurup kenarda bakmışlar gibi bilmiş bilmiş cevapları oluyor:(sen benimkide ilk doktor muayenemdeydi sanırım benim doktor sezeryan yapıyor sadece ve bunu bilerek geldiniz demi dedi benim kocanın verdiği cevap evet bilerek geldik ama biz normal doğum istiyoruzzz.biizzz yani ordaki biz çok önemli bende ne münasebet dedim senmi karar vereceksin buna verdiği cevap dahada ilginç ne var babası benim elbette bende vermeliyim:):)aslında şu doğum olayına hiç muhatap etmemek lazım şekercan şu kocaları:zopa:

he ya hiç. laf anca. bi de gaza getiriyo beni arada. "seni bu kararlılığın ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum gökçe. herkes bi sezoş tutturmuş gidiyor. moda ya. peki sonrası? ya sonrası? (aynen böyle ama altın gününe gelmiş keki ısırıp lafına devam eden mahalle teyzeleri gibi gözleri kısarak)

yahu sanane be? nerden bilecen sen doğumu bilmem neyi. deli midir nedir ya.
geçen dedim sana gore hava hoş tabi. fındık kada delikten karpuz çıkaran benim sen değilsin diye.

delirtti şey napayım. aaaaaaaaaaaaaa

leader

Daimi Üye
Tepki
2.416
valla toki deyip geçme gayet şık içleri. ya da bizimki şık bilemedim. abimin eşinin eviydi. babası girmiş zamanında almış kızına bi ev. evlenince de orda oturdular. ama guzel gayet.

:( napacaz. sezoş da hakkat acayip göbek kalıyo ya. en az 2 sene düzelmiyor beden yapısı :(

ben 53 ile başladım en son 63.400düm c.tesi tartıda bi 65 li bişi gördüm ama hemen bayıldım oracıkta azo. bilemedim ne olduğunu o yüzden ilk 3te miyim bilemıyorum yanisi.

kızım nasıl verecez bu kiloları yaaaaaaaaaaaaaaaa
veririsin anam sen üzülme verirsinn
eşim bedelliye para vermeseydi bizim de bpembe panjurlu bi evimiz olabilrdi:zonk: ya kızlar bedelliden vazgeçirsem eşimi 5 ay yapıp gelse pişman olur muym bi akıl verin yoksa altınlarım elden gidecek:acep:
bencede 5 ay yapsın 4 ay için 30bin para değermi yazık yaaa
Geç beni zaten memnun değilim 1. olmaktan :D Bende de bi göbek var bi kalça bi de baldır :D Geriye ne kaldı zaten :p

Sağol datlum, şimdi şekerden kredi alsam en aşağı 50bin almam lazım, üstüne 20bin eklemem lazım ki iyi bi ev alayım..o 20bin bende yok :D Tokinin hani 7.000-9000 felan ya peşinatı o yüzden makul geldi bana.

Gel burda 100bine süper lüks daire alırsın :D Hem de deniz manzaralı.

Ay çok güzel, benim de tokim olsun ya :( Doğum anında böyle dua etcem kız :D
Kilolara gelince; Normal olursak kolay mekikle felan ama gökçem valla sezoş olursa ne halt edecez hiç bilmiyorum :(
hemen geliyorum bu gidişle eşimin isteyiyle çoruma taşıncaz sanırsam ordada 70-80 bine sıfır binalar muhteşem yaaa
saol be arkadaşım ne moral verdin:nanik: sormuyrsun ki niye aldın :eek:ky:aslında 5 ayıma kadar 3 kilo aldım doktor bana bi kızdı çok az kilo almıssınız diye sonra gittim kadın yine kızdı iki ayda bu kilo ne diye:kahkaha:ben de doktora yaranamıyrm:zonk:
sende dengeyi kuramamışın be yavruşş
canım biz evi 65 bine aldık
60 bin kredi çektik
aneaaam yavrum siz nerde oturuyonuz nerde piyada öyle ucuza evvv kızılay mı dağıtıyı yoksaa ben babamın dairesinde oturuyorum kira ödemiyorum ama ev sahibi olabilmek için herşeyimi verirdim yeterki kocişimle evimiz olsun şöle 180m2s,nden 70m2 sığamamaktan bıktım
bencede yaa tam net bir şekilde öğrenmek lazım sezoşta göbek durumu ne olack diyee:(bugün eşime dedim sanki ben gününden önce ve sezeryanla doğurcam gibime geliyor dedimde öyle istiyorsunki öyle düşünüyorsun dedi çok bilmiş:):)kendi doğuracak olsa derdinden duramazdı şimdiye kadar

hihhh sen iste yeterki aşkım bidenemmm hemen yaprım tuzlu bişeyler olmadı alırım vallaha:D
hımmm canım peynirli tereyağlı börek istiyi elde açma ama hadi yap bakem
canım dediğni anlamadım valla :D
bizim ev istanbul ve semtine göre süpersonik ucuz bi ev
ama tadilatlıydı tabii
ama tadilat parasıyla bile yine acayip ucuza geldi
neeeee :bayil: istanbulda nerden buldun evi şoklardayımmm bacım ne diyisin sen yaaa ben mi bulamıyorum arkidiş ben mi beceriksizim yane avrupa yakasında yok yok yok yaşanılcak site tarzı bi beylükdüzü tarafları var oda çok uzak (fiyatlar uygun ama 150-200) mükemmel daireler var bide kemerburgaz göktürk tarafı güsel bebeğimi salabilirim dışarı kava almaya gidebilerrr oralarda 250-500 arası değişiyo yaaa :uzgun:
klorak ne kızımmmm :zopa:

izmirliler bilir onu bebeğim klorak çamaşur suyu değil aslında çamaşır suyunun hammaddesi yani eşimde çok kullanıyodu babam kopar klorağı duyunca :D ama öyle çamaşır suyu klorağın sulandırılmış hali

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
he ya hiç. laf anca. bi de gaza getiriyo beni arada. "seni bu kararlılığın ve cesaretinden dolayı tebrik ediyorum gökçe. herkes bi sezoş tutturmuş gidiyor. moda ya. peki sonrası? ya sonrası? (aynen böyle ama altın gününe gelmiş keki ısırıp lafına devam eden mahalle teyzeleri gibi gözleri kısarak)

yahu sanane be? nerden bilecen sen doğumu bilmem neyi. deli midir nedir ya.
geçen dedim sana gore hava hoş tabi. fındık kada delikten karpuz çıkaran benim sen değilsin diye.

delirtti şey napayım. aaaaaaaaaaaaaa

ohhh iyi demişsin elinin tersiylede çarpsaydın 1 tane:):):)ya sonrası derken sen sonrasında çokmu çektin ayyy kuzum kıyamam sana deseydinnn:):)
bu biz küçükken bi film vardı hani spermler koştururdu yumurtaya doğru neydi o filmin adı yaaa bak buda konuştumu neydi neyse o filmde vardı kadın doğuruken adama bağırıyordu limon kadar delikten karpuz kadar çocuğu kolaysa sen çıkar diye bitmiştim o söze..eeee peki sen öyle deyince ne dedi seninki??

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
canım dediğni anlamadım valla :D
bizim ev istanbul ve semtine göre süpersonik ucuz bi ev
ama tadilatlıydı tabii
ama tadilat parasıyla bile yine acayip ucuza geldi

Şöyle canım, bizim ev tapuda 120 bin görünüyordu.
Ev için 150 bin istedi adam.
Eksper eve 185 bin bedel biçti, bu durumda biz 130 bin kredi hakettik.Ama tapuda 120 bin göründüğü için banka maksimum 120 bin kredi verdi.

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861

adengokce

Daimi Üye
Tepki
2.349
Cıkksssss olmaz :D Temmuzda kuzen evleniyor, cillop gibi olmam lazım, mekik şart, zenci poposu şart..Hepsinden istiyorum :D:D

mekik şart zenci poposu şart. ivana sert bacakları istıyorum. tülin şahin saçı. geri kalan her şey için alessandra ambrosıo diyorum.

evet ben alessandra olacam büyüyünce. (he yavrum he az daha büyü senden ales değil sibel can olur he)

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
ama kuşum tuğbam şimdi sen su koyverdin ama böreği nasıl açacam...hazır yufkadan yasem olmamı:):):nanik:

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar