2012 Şubat Anneleri

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
bennn geldiiimm.. kocişin dolabıı güzel bi silktimm. kloraklı parfümlü suyla güzelce sildimm. cekmeceleri bilemm yerinden cıkardımm.. 2 yün kazakk sizlere ömürr. :uzgun: baska yün bişi yok. dolaysı ile delik te yok. ceketleri de kontrol ettim.. bi güve bulamadım. bizde mi delindii kaynanadan delik mi geldi bilmiyorum. benim dolabı da indirmem lazım durumun vehameti için ama yoruldum.. bide sadece yün yerlermişş ama o zaman benim tunik sweet, kocişinn boxer, atlet nasıl deliniyo. makine yırtıyo olmasın dedi görümcem. onu da ilk defa duydum. makine camasır yırtar mı ay:acep:

Evet yırtar ama öyle güve yemesi gibi küçük delik olmaz makina yırtınca, daha çok hasar görür.

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
5 ay nedir ki gidiversin, ev alırsın kız o parayla alla alla ya :D

Kredinin üstüne eklicek param yuk :acep:
Tokinin peşinatı çok uygun diye aklıma yattı, içini de zamanla harika yaparım diye düşündüm.Ay aman bi evim olsun da isterse 1 göz olsun valla demi.

canım biz evi 65 bine aldık
60 bin kredi çektik

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Geç beni zaten memnun değilim 1. olmaktan :D Bende de bi göbek var bi kalça bi de baldır :D Geriye ne kaldı zaten :p

Sağol datlum, şimdi şekerden kredi alsam en aşağı 50bin almam lazım, üstüne 20bin eklemem lazım ki iyi bi ev alayım..o 20bin bende yok :D Tokinin hani 7.000-9000 felan ya peşinatı o yüzden makul geldi bana.

Gel burda 100bine süper lüks daire alırsın :D Hem de deniz manzaralı.

Ay çok güzel, benim de tokim olsun ya :( Doğum anında böyle dua etcem kız :D
Kilolara gelince; Normal olursak kolay mekikle felan ama gökçem valla sezoş olursa ne halt edecez hiç bilmiyorum :(

kızlarr göbegin sezosla normalla alakasıı yok. benimm annem kardesimii üzerine afiyet 30 küsürlerde dogurduu sezoslaa. hatrı sayılır bi göbegi de vardıı. sonraa sıppp dal gibi oldu yinee. üstelikk dikişleri sorunluyduu 2 ay falan yattı paso ona ragmen yane. bu tamamenn vücutt tipiyle alakalı.. göbekk esniyo o kadar büyüyünce ister istemez. e salcak kendini bebek cıkınca haliyle. karın kasları kuvvetli olan kısımm zorlanmadan göbegi topluyoo. ama ben gibii incecikken bile ayvack göbee olanlarr birazz zorlancakk:kahkaha::kahkaha:

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545
bennn geldiiimm.. kocişin dolabıı güzel bi silktimm. kloraklı parfümlü suyla güzelce sildimm. cekmeceleri bilemm yerinden cıkardımm.. 2 yün kazakk sizlere ömürr. :uzgun: baska yün bişi yok. dolaysı ile delik te yok. ceketleri de kontrol ettim.. bi güve bulamadım. bizde mi delindii kaynanadan delik mi geldi bilmiyorum. benim dolabı da indirmem lazım durumun vehameti için ama yoruldum.. bide sadece yün yerlermişş ama o zaman benim tunik sweet, kocişinn boxer, atlet nasıl deliniyo. makine yırtıyo olmasın dedi görümcem. onu da ilk defa duydum. makine camasır yırtar mı ay:acep:

1) dolap silkme ne
2) kloraklı parfümlü su ne len

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
Bu konuda bi araştırma soruşturma yapmam lazım hemen...
O göbüş kalmasın ya kalmasın ama :acep:
bencede yaa tam net bir şekilde öğrenmek lazım sezoşta göbek durumu ne olack diyee:(bugün eşime dedim sanki ben gününden önce ve sezeryanla doğurcam gibime geliyor dedimde öyle istiyorsunki öyle düşünüyorsun dedi çok bilmiş:):)kendi doğuracak olsa derdinden duramazdı şimdiye kadar
afiyet olduda naptınız gene siz anam yaaaa kaç sayfa yazdınız okuyamadım işlerim çokkk

yaaa yede gör anacımm benimiştahım kabarmıyo ama çikolata

afiyet olsun anam banada tuzlu bişiler yapaydınız bareeee hiç düşünce yokki anam bunlarda siz yeyin ben bakarım uzaktan öle size :zonk:

hihhh sen iste yeterki aşkım bidenemmm hemen yaprım tuzlu bişeyler olmadı alırım vallaha:D

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
kızlarr göbegin sezosla normalla alakasıı yok. benimm annem kardesimii üzerine afiyet 30 küsürlerde dogurduu sezoslaa. hatrı sayılır bi göbegi de vardıı. sonraa sıppp dal gibi oldu yinee. üstelikk dikişleri sorunluyduu 2 ay falan yattı paso ona ragmen yane. bu tamamenn vücutt tipiyle alakalı.. göbekk esniyo o kadar büyüyünce ister istemez. e salcak kendini bebek cıkınca haliyle. karın kasları kuvvetli olan kısımm zorlanmadan göbegi topluyoo. ama ben gibii incecikken bile ayvack göbee olanlarr birazz zorlancakk:kahkaha::kahkaha:

Bence alakası var canım ya;
Birincisi mekik...Güzel bir karın için mekik şart, sezeryanlı olunca da çekemiyorsun..
İkincisini sorma aklıma birşey gelmedi :D

pikecan

Daimi Üye
Tepki
1.884
ay aynısı ya. sırf yanımda oturması arada bugun yoruldum ya demesi bile ağlamama neden oluyor arada. bazen de gıcık oluyorum kendisine o ayrı ama :)) ahaha gelgit oldum hepten.

şekerim benim de sadece önümde bi top var ama var işte. alınan bi 12 kilo var bi yerlerde... kandırma kendini boşver sal gitsin. napalım. ben dikkat ediyorum da oluyor? yine alıyorum yine alıyorum.

tatlım bende de bazen sinir bazen alınganlık oluyo niyeyse.. bi aglasam duramam belkim diye olabulur...
sen kilolarını hic takma şekercim gidecek onlar insallah... yavruna bak, kendine bak.. bide sigara bıraktın yani bisim biras daha fasla almamıs normal, bide zayıflar daha cok alıyomus oyle duydum diilse bile keyfimis iyi olsun be sekercim.. gider o kilolar merak etme......

ecrinnn

Daimi Üye
Tepki
1.861
Evet yırtar ama öyle güve yemesi gibi küçük delik olmaz makina yırtınca, daha çok hasar görür.

alla alllaaa makine nasıl yırtıyoo yahu.. ama bizimkilerr standart yani yakada etekte, yuvarlakk centikler halinde. hissediyorum makinemin bi günahı yok:zonk: ama bunların da bi yuvası bişeyi olmaz mı kardesimm görünmez mi bunlarr bi tane bulaydımm:durbun:

asliyrt

Daimi Üye
Tepki
1.122
60 bin kredi çektik

heheheee biz gibi değilsiniz en azından biz 3 ay evvel evi sattık daha merkezden ve daha büyük bir ev bulmuştuk neyse ona güvenerek sattık evimizi sonra tapuda sorun yaşandı yeni alacağımız ev sahibiyle ve bir şekilde alamadık o evi şimdi kendi evimize kira ödüyoruz iyimi:):)ağrıma gidiyor valla kaldık öyle evde bulamadık istediğimiz gibi

OP
aZeLYa55

aZeLYa55

Daimi Üye
Tepki
2.452
heheheee biz gibi değilsiniz en azından biz 3 ay evvel evi sattık daha merkezden ve daha büyük bir ev bulmuştuk neyse ona güvenerek sattık evimizi sonra tapuda sorun yaşandı yeni alacağımız ev sahibiyle ve bir şekilde alamadık o evi şimdi kendi evimize kira ödüyoruz iyimi:):)ağrıma gidiyor valla kaldık öyle evde bulamadık istediğimiz gibi

Valla 2 senedir 500tl. kira ödüyom o da bana nasıl koyuyor bir bilsen :D

bblau

Daimi Üye
Tepki
3.588
60 bin kredi çektik

Biz de evin tapuda görünen değerinin tamamını kredi çektik.
Bu biraz şeyle alakalı ev tapuda gerçek değerinde mi görünüyor, daha aşağı mı.
Eğer gerçek değerindeyse, ekspere biraz bedelinden yüksek bedel biçtirip tapuda görünenin tamamını kredi çekilebilir.Peşinat minimuma indirilir böylece.

calmdown

Daimi Üye
Tepki
338
valla toki deyip geçme gayet şık içleri. ya da bizimki şık bilemedim. abimin eşinin eviydi. babası girmiş zamanında almış kızına bi ev. evlenince de orda oturdular. ama guzel gayet.

:( napacaz. sezoş da hakkat acayip göbek kalıyo ya. en az 2 sene düzelmiyor beden yapısı :(

ben 53 ile başladım en son 63.400düm c.tesi tartıda bi 65 li bişi gördüm ama hemen bayıldım oracıkta azo. bilemedim ne olduğunu o yüzden ilk 3te miyim bilemıyorum yanisi.

kızım nasıl verecez bu kiloları yaaaaaaaaaaaaaaaa

o zaman sen 2.sin :deli:gökçe ya bana ne ben 2. olmam:zonk: daha yeni geldim hemen gidesim gelecek

_HaYaTiM_

Daimi Üye
Tepki
1.545

aa ne kötü olmuş

Şu anda bu konu'yu okuyan kullanıcılar